KeC Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 He he danes sem pa tudi jaz to naredil ampak jebi ga, se blo treba vstat pa it še mal delat. Dopusti se bližajo, pa je potrebno mal poštimat še zadeve. :whistle:
zlati Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 tak jaz pa počasi končujem z službo in grem domov da vidim če bo kaj večerje :whistle: pa še potem malo :eek:
KeC Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Jebi ga del firme šiba v severo-zahodno Kitajsko - puščava Taklamakan ter v Tadžikistan, del pa bo šel noret po jugi in kasneje še na Sardinijo. :whistle:
KeC Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Sem pa danes po dolgem času spet šibal malo s prstom po zemljevidu in je padla odločitev. Za 35 rojstni dan si bom kupil Tigra, GS-a ali pa KTM-ja (ali kaj podobnega). Trenutno v načrtu krog okoli sredozemlja ter pa vzhodna Turčija ter bližnje države. :whistle: Hmmm mogoče pa že kako leto prej.
bmwslo Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Sem pa danes po dolgem času spet šibal malo s prstom po zemljevidu in je padla odločitev. Za 35 rojstni dan si bom kupil Tigra, GS-a ali pa KTM-ja (ali kaj podobnega). Trenutno v načrtu krog okoli sredozemlja ter pa vzhodna Turčija ter bližnje države. :whistle: Hmmm mogoče pa že kako leto prej. :worship:
DIESEL Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 (popravljeno) Delo osvobaja :whistle: Grem pa zdejle mal na moped :whistle: delo krepa človeka :P js sm tut cel dan delu jedupapilpress :whistle: pozdrave vsem ko še niste pod kovtrom pa tut tistim ko ste :D Popravljeno Avgust 11, 2007. Popravil DIESEL
bmwslo Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 Lahko noč sexači .) Če ti tko praviš pa gremo no :whistle: P.S. Lahko noč
sharkwoman Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 O je blo fino,kaj mislite kje? :whistle: V savni seveda. :worship:
bmwslo Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Dobro jutro vsem v regiji :010 Hm ti si pa že pravi regionalc postal :hmm: Ja pa dobro jutro
Pips Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Ja jebat ga ,tu vsaj gdo muksne, pa lep dan tudi tebi.
bmwslo Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Akcija je važna. Dost, gremo delat :krneki:
EURO Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 dobro jutro-delovno jutro :yea1: nic delovno jutro :whistle: pozdrave iz soncnega Augsburga ( Germany )
bmwslo Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 nic delovno jutro :whistle: pozdrave iz soncnega Augsburga ( Germany ) In tja nazaj. A si še kar gor ??
KeC Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Dobro jutro banda. Skalca je odprta :naughty: Danes popoldan se bom verjetno malce po Celju potepal. Pride kdo?
sharkwoman Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Jutro vsem :worship: bmwslo kaj nisi v Črni ko majo zbor bmw-jevci?
bmwslo Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Jutro vsem :worship: bmwslo kaj nisi v Črni ko majo zbor bmw-jevci? :nono: BMWSLO načeloma ne hodi na zbore. 1 na 2 leti je več kot dovolj in še to za 1/2 ure :hmm: Grem pa zdejle malo bandat za kako urco . Več ni časa :whistle:
Pips Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Jutro vsem :worship: bmwslo kaj nisi v Črni ko majo zbor bmw-jevci? Dober dan tudi tebi! Kaj si lahko malo bolj konkretna glede zbora v Črni :worship:
sharkwoman Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Ups sory bmwslo. :) Mene bo pa firbec v Črno potegnil,baje so oldtajmerji bmw na kupu. :naughty: Grem obujat spomine na čase ko sem bla tud jaz lastnica bmw s prikilico. :whistle:
Pips Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 (popravljeno) Čuj ti Wumen! Daj bodi bolj konkretna,a je zbor oldtajmerjav -voznikov ,ki vozijo BMWje ali motorjev? :D Popravljeno Avgust 12, 2007. Popravil Pips
sharkwoman Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Verjetno oboje :lol1: . Greš zraven pogledat? :whistle: Gor majo srečanje motorjev oldtajmerjev so pa baje tud iz AUT prišli.
Pips Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Ker sem iz druge doline ne morem zraven , verjetno pa pridem :winkiss:
Zdrawc Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Zdrawo banda, samo da se pofočkam, pol pa spizdim malo muceka preganjat :krneki: si bom kupil Tigra to mi delaj stari :naughty: aja, ki ste bli kej učirej, nism nobenga na Vranskem vido :nono:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se