Pips Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Zdravc pridi preko Slemena v Črno na :beer1:
bmwslo Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Evo mene nazaj. Lepih 200 se je nabralo :010 :010 Zdaj pa že diši iz kuhinje :whistle: Ihanski brancin :worship:
motoristek Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 pa ja de :yes: upajmo da ne bo do takrat janijev zmankal :P :yea1: Zdrawo bandidosi :lol: mater je blo učirej fajn u Lučama, kaj smo rockali :yea2: pa :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: BTW, a mi tole paše? :grrr Sem pa danes po dolgem času spet šibal malo s prstom po zemljevidu in je padla odločitev. Za 35 rojstni dan si bom kupil Tigra, GS-a ali pa KTM-ja (ali kaj podobnega). Trenutno v načrtu krog okoli sredozemlja ter pa vzhodna Turčija ter bližnje države. :whistle: Hmmm mogoče pa že kako leto prej. Grema... :worship: Dobro jutro banda. Skalca je odprta :naughty: Danes popoldan se bom verjetno malce po Celju potepal. Pride kdo? Hvala za obisk... :whistle:
sharkwoman Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Zdravc pridi preko Slemena v Črno na :beer1: Že vredu jaz dam idejo pol se pa vsi skrijete :cry: . Bla v Črni,kje pa ti,sem te kje slučajno srečala :hmm: ?
motoristek Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Že vredu jaz dam idejo pol se pa vsi skrijete :cry: .Bla v Črni,kje pa ti,sem te kje slučajno srečala :hmm: ? Kaj nista skupaj kolovratila :whistle:
Pips Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Seos Wuman! Bil sem v Črni in če se ne motim si me prehitela malo pred Zavodnjanami,prehitel me je tudi Motoristek ,vsem se tako mudi narava pa je tako lepa.Tudi jaz lepih 200 čez Sleme in Graško goro super.
sharkwoman Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Seos Wuman!Bil sem v Črni in če se ne motim si me prehitela malo pred Zavodnjanami,prehitel me je tudi Motoristek ,vsem se tako mudi narava pa je tako lepa.Tudi jaz lepih 200 čez Sleme in Graško goro super. Jupi potem le vidla oba :010 . motoristek si pa mislim,da hotel pokazat kolk ti gre,ampak sam navzdol potem si pa rajši desno zavil a ne? Tandemska vožnja me je tolk uspavala danes,da si me z lahkoto prehitel :whistle:
motoristek Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 videl sem, da se ena nekaj muči :lol1: on tvoj đek se pa sploh ni hotel omakniti :rolleyes: pol po ravnini navzgor je pa pokazal koliko KW ima... :kva2: Vedno grem na Šoštanj, če bi vedel, da bo Kec pri skalci bi pa še jaz šel na Gaberke. :winkiss:
sharkwoman Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 videl sem, da se ena nekaj muči :lol1: on tvoj đek se pa sploh ni hotel omakniti :rolleyes: pol po ravnini navzgor je pa pokazal koliko KW ima... :kva2: Vedno grem na Šoštanj, če bi vedel, da bo Kec pri skalci bi pa še jaz šel na Gaberke. :winkiss: Sej boš vidu drugič. :naughty: In upanje ostaja,da se tud na :beer2: vidmo,dones bli v Črni skriti vsi :whistle: .
DIESEL Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 dejte mi powedat zej : ka se gre 19.8. na marijo reko nekateri s kolesi nekateri si motorji še velja to al ne :? :)
zlati Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 vidim da ste užival :worship: jaz pa glih pršo iz službe,pa še za praznik me čaka :headbang:
motoristek Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Sej boš vidu drugič. :naughty: In upanje ostaja,da se tud na :beer2: vidmo,dones bli v Črni skriti vsi :whistle: . Drugič te ne bom prehitel... :winkiss:
sharkwoman Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Drugič te ne bom prehitel... :winkiss: :D :friend2: ni blema
KeC Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Evo da se pofočkam, smo šli popoldan malce pogledat na maričko pa je bila vlažna, tako da smo se ustavli na kavici na vrhu. Na koncu nastala večja gužva kot pa takrat ko je perfekten lep dan. Oglasila sta se Dawe the Wave in Ervina potem pa se je še Zdrawc prikazal :D Ob povratku še spili malo pivce pri skalci sedaj pa sušimo kombinezone.
Frips Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 KEC a brojiš sitno ? :naughty: :whistle:
KeC Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Ne brojim nego odbrojavam. Edin kar me jezi, če se kje dol razsujem bo manjkala kljukica ob "spiti pivo s sharkwoman". :headbang: :whistle:
Frips Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Razsuheš? a to v alkoholnem smisli misliš? Upam v alkoholnem smislu misliš :unsure:
KeC Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Eh nč ne mislim sam piham mal na dušo nekomu :naughty:
sharkwoman Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Ne brojim nego odbrojavam. Edin kar me jezi, če se kje dol razsujem bo manjkala kljukica ob "spiti pivo s sharkwoman". :headbang: :whistle: :rolleyes: :friend1: ne,prišu boš nazaj cel in :beer2:
Frips Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Uf me je že blo strah....ti kar pihaj in pihni :whistle:
EURO Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 danes smo bli malo na izletu "Starnbergersee°, kaj hocem rect, sem na bayerskem, se vidi, ker vozijo se mi je zdelo, samo BMWeje. lep pozdrav vsem :worship:
zlati Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 se poslavljam grem :zzz: jutri pa spet od začetka :eek:
motoristek Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 se poslavljam grem :zzz: jutri pa spet od začetka :eek: :eek:
bmwslo Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 se poslavljam grem :zzz: jutri pa spet od začetka :eek: Enako :zzz:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se