mare Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 MARE zjutraj 7,00 šentjur križišce pri resevni smer dramlje :naughty: sem :yea1: ti je verjetno sonce v oči sijal pa nisi videl sem bil z avtom možno...sigurno...sam se je mudilo na tlako kam je pa b-shot poniknil? sej poznaš tisto anekdoto o motorju in punci.... prodal ga je :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 prodal ga je :doze: :doze: :slap: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Že more biti fejst baba. Ali pa tečna in žleht. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 fejst je, tako zelo pa verjetno spet ne! :devil: pa sta se ja skup vozla?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 ... je povedal naš Špil, ki ga na cesti že dolgo nismo videli. Grem gledat oglase, čes se kje prodaja kakšna malo rabljena bemfla šentjurska .) :P :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 (popravljeno) ... je povedal naš Špil, ki ga na cesti že dolgo nismo videli. torekpress Grem gledat oglase, čes se kje prodaja kakšna malo rabljena bemfla šentjurska .) :P :) kupiš :naughty: ? p.s. malo rabljena? 26k, 3 leta, no ja.. Popravljeno Junij 22, 2006. Popravil Špilferderber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 fejst je, tako zelo pa verjetno spet ne! :devil: pa sta se ja skup vozla?! aha, kr neki skupnih km. celo dolomitskih. p.s. ampak po moje fant rab sam mal spodbude in oglas za ugodno tdm-ko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 ampak po moje fant rab sam mal spodbude in oglas za ugodno tdm-ko žarek upanja.. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 (popravljeno) Že more biti fejst baba. Ali pa tečna in žleht. :P Lahko je tudi vse skupaj fejst tečna in žleht :lol1: Popravljeno Junij 22, 2006. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 26k, 3 leta 46k, 4 leta in je tudi, žal, malo rabljeno :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 (popravljeno) 46k, 4 leta in je tudi, žal, malo rabljeno :blush: vem.. a letošnji stampedo žal ne dopušča večje obrabe.. :doze: :cry: Popravljeno Junij 22, 2006. Popravil Špilferderber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 sej poznaš tisto anekdoto o motorju in punci.... prodal ga je :doze: no. no - presneto ste moški ene prodane duše...... :angry2: :angry2: ko te bom videl z motorjem draga, boš sigurno motoristka :worship: zdaj boš rekel, da me še nisi videl, al me je že mal spomin zapustil :? .) .) Že more biti fejst baba. Ali pa tečna in žleht. :P :BUA: :BUA: :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 zdaj boš rekel, da me še nisi videl, al me je že mal spomin zapustil :? .) .) :BUA: :BUA: :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 46k, 4 leta in je tudi, žal, malo rabljeno :blush: tudi jaz ponudim - stara 1 leto in 2 tedna, prevoženih 17000 km., cena po dog. .) :) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 tudi jaz ponudim - stara 1 leto in 2 tedna, prevoženih 17000 km., cena po dog.je najrajši v grmovju :lol1: .) :) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 mislim, da bova ška kakšen hiter krog :yes: :yes: :yes: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 (popravljeno) mislim, da bova ška kakšen hiter krog :yes: :yes: :yes: :winkiss: :winkiss: morem te malo jeziti :naughty: mogoče se bova pa kaj videla :kva2: Popravljeno Junij 22, 2006. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 :winkiss: morem te malo jeziti :naughty: mogoče se bova pa kaj videla :kva2: vodja sekcije še ni nič povedal kdaj so srečanja v juliju in, če ne bo nobene srede - tudi mene ne bo, ker imam pač dnino tako uštimano, da ob četrtkih garam.... :blink: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 učire je bla sreda..... :grim ...... wroča B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 učire je bla sreda..... :grim ...... wroča B) zdaj se bom pa za Tati potegnil :OK: AMPAK ni bil Julij :yea1: zdaj bom pa dobil lupčka :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 zdaj se bom pa za Tati potegnil :OK: AMPAK ni bil Julij :yea1: zdaj bom pa dobil lupčka :lol1: Zdrawc - jutri bova šla en krog po Kolpi :angry2: :angry2: :angry2: motoristek - hvala - je treba kruhek služit... :blink: :cry: tebi enga velkega :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Ja, ja :whistle: malo morgen :grim tak wroče pa spit ni B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Zdrawc - jutri bova šla en krog po Kolpi :angry2: :angry2: :angry2: motoristek - hvala - je treba kruhek služit... :blink: :cry: tebi enga velkega :004 :004 vem vem... treba služiti, bo pol bolj luštno :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Mali in veliki Stamperl 03! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Mali in veliki Stamperl 03! :D ni se nam treba bati za podmladek.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se