motoristek Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 UUUuuuuuu........tule, ga je pa že kar blo :whistle: žal je bla majca zjutraj orng raztrgana :blink: :alien1: sreča, da mam še eno na zalogi :rolleyes: Kaj si pol še striptis vdaril.... :lol1: ps: vsi štirje žmigovci gorijo brez kontakta (pri mojem)... :yea1:
Zdrawc Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 Kaj si pol še striptis vdaril.... :lol1: Nje, samo ljubavne tepihe smo občudovali :lol: ps: vsi štirje žmigovci gorijo brez kontakta (pri mojem)... :yea1: a pri zaklenjeni belanci ali normalno :?
motoristek Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 Nje, samo ljubavne tepihe smo občudovali :lol: a pri zaklenjeni belanci ali normalno :? ključ v rokah.... :naughty:
motoristek Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 (popravljeno) Zlati vse naj naj.. :beer2: Ooooooooooo dr. daj se kaj oglasi :worship: ne pa kar sexsat .... :naughty: Popravljeno Avgust 22, 2007. Popravil motoristek
tati Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 kaj vam je dobr..........že na vse zgodaj, jaz sem se glih čez Lipo takrat prebijala v Ljubljano ko ste vi kofetkali............ :worship: :worship: :worship: :worship: orkan mi je vrtno uto podrl.......... :headbang: :evilgrin: :evilgrin: lepo popoldne, šibam med motorje, potem pa med paciente............. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Zdrawc..............pozdravčki nazaj od Jureta.........sredstva zate so že na servisu..... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Zdrawc Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 Zdrawc..............pozdravčki nazaj od Jureta.........sredstva zate so že na servisu..... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :kva2: kul, kar tam naj ostanejo, bom prišel tja zmontirat, morm itak Jurčeka tud videt :eek: , aja pa tjebe tud :winkiss: tist v ponedeljk na Černivcu je blo tak na hitr, da sploh nism vido, če maš kaj morske barve :whistle:
tati Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 :kva2: kul, kar tam naj ostanejo, bom prišel tja zmontirat, morm itak Jurčeka tud videt :eek: , aja pa tjebe tud :winkiss: tist v ponedeljk na Černivcu je blo tak na hitr, da sploh nism vido, če maš kaj morske barve :whistle: ja super, da se mal najdemo, pa taka druščina, kot Cigani po celem svetu raztepeni :winkiss: :naughty: :rolleyes: pomota, v petek verjetno, itak pa še ne prideš do petka, kajne???? :whistle: :winkiss:
KeC Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 I'm baaaaaaack!!!!! :evilgrin: :winkiss:
bmwslo Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 I'm baaaaaaack!!!!! :evilgrin: :winkiss: Well come baaaaaack :worship:
sharkwoman Objavljeno Avgust 22, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2007 E štamperlji sem brala,kr velik se vam je dons dogajal,luštno :winkiss: Jaz pa grem rolete dol potegnat imejte se .... :whistle:
tati Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 dobro jutro, upam, da še vsi sladko spančkate, ker jaz ne smem...... :( :zzz: :yawn:
suzi Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 Jutro :yea1: hja :slap: , rafaelov ni več, lahko je pa kava :grim
motoristek Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 Jutro :yea1: hja :slap: , rafaelov ni več, lahko je pa kava :grim dost je bilo :worship: saj si me videla kakšno prase sem.... :lol1:
Špilferderber Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 danes sem nigger :evilgrin:
motoristek Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 danes sem nigger :evilgrin: kaj, dimnikar... :lol1:
poggy Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 Dobro jutro banda :worship: :worship: Gre kdo v soboto kaj na motor? HEH, retorično vprašanje :naughty: :naughty: Lahko bi šli na kako vožnjo ...
KeC Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 Dobro jutro banda :evilgrin: Matr vidim, da se znate kr fajn met tudi če mene ni. Hmmmm se je za zamislit :D
EURO Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 Jutro :yea1: hja :slap: , rafaelov ni več, lahko je pa kava :grim dobro jutro, nobenga ni bilo na kavici :headbang:
bmwslo Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 Dobro jutro banda :evilgrin: Matr vidim, da se znate kr fajn met tudi če mene ni. Hmmmm se je za zamislit :D Gospod župan štamperllanda: "Ko mačke ni doma, miši plešejo" :whistle:
motoristek Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 Dobro jutro banda :worship: :worship: Gre kdo v soboto kaj na motor? HEH, retorično vprašanje :naughty: :naughty: Lahko bi šli na kako vožnjo ... sobota, golica.... :whistle:
bmwslo Objavljeno Avgust 23, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2007 sobota, golica.... :whistle: Avsenikova al Motoristekova :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se