EURO Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 Nabijač erste klasse :whistle: Du sprichst sehr gut deutsch und verstehen tust du alles. :worship:
bmwslo Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 Nabijač erste klasse :whistle: :whistle:
KeC Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 Evo bli na kavi. EURO hvala za Throttle Rocker!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Pa še nekaj biznisa sklenili :D
bmwslo Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 Evo bli na kavi. EURO hvala za Throttle Rocker!!! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Pa še nekaj biznisa sklenili :D To je lepo slišat. Jaz sem pa raj še par postov nabil in s familijo in sosesko proslavil . :whistle:
bmwslo Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 OK mal zajebancije ne škodi. Zdaj pa lahko noč . Dost vas mam za danes :naughty:
tati Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 Jaz sem pa pogruntal, da grem zdejle eno peninco odpret . Razlog :whistle: eni pa mamo čas......... :winkiss: :worship: :worship:
motoristek Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 eni pa mamo čas......... :winkiss: :worship: :worship: zato pa nabija sto na uro.... :lol1: dobro jutro iz službe... :yea1:
KeC Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 Ma ja, že to da se zbudiš je vsaj malo dobro :D
rosse20 Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 jst mam pa trakce... lalala... :whistle: končno sem tudi jst dobila trakce :naughty:
zlati Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 jst mam pa trakce... lalala... :whistle: končno sem tudi jst dobila trakce :naughty: kok je šele vikking vesel ko ma doma več placa :whistle:
Vikking Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 kok je šele vikking vesel ko ma doma več placa :whistle: :lol:... treba bo na kako pjačo :whistle:
EURO Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 KRASEN DAN ZELIM V RUNDI :winkiss: :evilgrin: :winkiss:
tati Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 lupčka vsem :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
DIESEL Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 lupčka vsem :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: ti powem da se kr prileže :P :D dober dan vsem skupaj. dans ne wem će bo kej motoriranja ka pa kako štamperl srečanje tako sj veste ko v good old times :D
zlati Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 :lol:... treba bo na kako pjačo :whistle: pa še res je :yea1:
rosse20 Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 ka pa kako štamperl srečanje tako sj veste ko v good old times :D ti povem, da sem par dni nazaj jst spraševala in ni bilo nobenega posebnega odziva :unsure:
tati Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 (popravljeno) ti powem da se kr prileže :P :D ka pa kako štamperl srečanje tako sj veste ko v good old times :D hvala, hvala :winkiss: tudi jaz že nekajkrat probala, pa nekako ni interesa po kakšnem skupnem druženju, pač mogoče preveč zgrupirano vse, al pa ne vem kaj ..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Popravljeno Avgust 29, 2007. Popravil tati
bmwslo Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 hvala, hvala :winkiss: tudi jaz že nekajkrat probala, pa nekako ni interesa po kakšnem skupnem druženju, pač mogoče preveč zgrupirano vse, al pa ne vem kaj ..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Jaz se grupiram okrog rafaelotov, kjerkoli so :whistle: Bo pa za druženje šele zdaj čas, ko se dopusti končujejo. :worship: Naj živi štamperlland in štamperli :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se