zlati Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 hvala, hvala :winkiss: tudi jaz že nekajkrat probala, pa nekako ni interesa po kakšnem skupnem druženju, pač mogoče preveč zgrupirano vse, al pa ne vem kaj ..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ja ja :whistle: :lol1:
tati Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 ja ja :whistle: :lol1: :whistle: :winkiss: :whistle: :winkiss:
DIESEL Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 ti povem, da sem par dni nazaj jst spraševala in ni bilo nobenega posebnega odziva :unsure: sj ga danes tut ni videt :unsure:
EURO Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 Jaz se grupiram okrog rafaelotov, kjerkoli so :whistle: Bo pa za druženje šele zdaj čas, ko se dopusti končujejo. :worship: Naj živi štamperlland in štamperli :worship: sej ni cudno, ce jih ena taka lepa punca napravi in prinese :worship: :worship: :worship:
zlati Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 sj ga danes tut ni videt :unsure: bomo drug teden zaropotal ta teden bo slabo vreme :yes: po štirih pa se zdajle verjetn ne bomo fural :krneki:
DIESEL Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 :worship: Naj živi štamperlland in štamperli :worship: :worship: normalno :worship: :yea1: sej ni cudno, ce jih ena taka lepa punca napravi in prinese :worship: :worship: :worship: to pa najbolj drži euro :D :D :yea1:
suzi Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 O hvala, hvala, sam ne me prevč hvalit ker se lahk pokvarim. Ja srečanje bo tako da bom jst nardila rafaele drugi imajo pa nalogo da jih pojejo :whistle: :whistle: Aja, pa nekdo me more pol na zadnji zic vet :naughty: :naughty: Mirno noč in lepe sanje vsem
DIESEL Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 (popravljeno) a ni straha da bi se pokvarla :D js bi te uzel na zadn sedež hehe sam ko je moj mopi mal zamorjen :D Popravljeno Avgust 29, 2007. Popravil DIESEL
bmwslo Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 O hvala, hvala, sam ne me prevč hvalit ker se lahk pokvarim. Ja srečanje bo tako da bom jst nardila rafaele drugi imajo pa nalogo da jih pojejo :whistle: :whistle: Aja, pa nekdo me more pol na zadnji zic vet :naughty: :naughty: Mirno noč in lepe sanje vsem :naughty: Jaz bi te dal z veseljem na zadn zic :naughty: sam kaj ko sem mal prestar pa mal preoženjen :naughty: No saj z motorjem te pa lahko vseeno peljem, tisto ni problem :whistle:
bmwslo Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 No ja saj tko star spet nisem :whistle: Pa lahko noč banda Tati-ci hvala za vse :004 , Suzi-ki za rafaelote (tiste od zadnjič, mater kak dooooolgo je že tega) BMWSLO ma vas rad vse :worship: :smoke:
bmwslo Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 Saj še ne spim Suzi, sem še online :whistle:
DIESEL Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 :naughty: Jaz bi te dal z veseljem na zadn zic :naughty: sam kaj ko sem mal prestar pa mal preoženjen :naughty: No saj z motorjem te pa lahko vseeno peljem, tisto ni problem :whistle: ka pa če bi bmwslo men posodu plavo zverino pa bi js suzi pelu :P :D js pa nism oženjen :D fraj ko ptiček na veji :D
Pips Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Dobro jutro sekcija. ...sanje so dovoljene :010
motoristek Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Dobro jutro sekcija. ...sanje so dovoljene :010 ...pa ne pregrešne :naughty: jutro... :winkiss:
Pips Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 (popravljeno) ...pa ne pregrešne :naughty: jutro... :winkiss: Hvala ,vračam. Popravljeno Avgust 30, 2007. Popravil Pips
motoristek Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Morgen :eek: Vidim, da si se nalezla od mene... :eek: za zaden zic ni problema :kva2: samo, če bom imel čas... :rolleyes:
KeC Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Dobro jutro banda :evilgrin: Malo še zaspano ampak z velikim nasmeškom okoli glave :D
bmwslo Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 ka pa če bi bmwslo men posodu plavo zverino pa bi js suzi pelu :P :D js pa nism oženjen :D fraj ko ptiček na veji :D :hmm: :nono: Včasih smo rekli penkalo pa ženska se ne posoja, danes velja motor se ne posoja ! No saj ženska tudi ne ! Dobro jutro sekcija. Tudi tebi ...sanje so dovoljene :010 ...ampak imajo svojo ceno :whistle: ...pa ne pregrešne :naughty: jutro... :winkiss: Tudi zakaj pa ne :naughty: Morgen :eek: :naughty: Morgen :whistle: Dobro jutro banda :evilgrin: Malo še zaspano ampak z velikim nasmeškom okoli glave :D Ma tudi jaz malo zaspano. Pa bo že . Danes bo kratek, ker vas bom zapustil za par dni . Grem na .... Mogoče se pa vseeno od kod javim.
rosse20 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 dober juter Ja srečanje bo tako da bom jst nardila rafaele drugi imajo pa nalogo da jih pojejo :whistle: :whistle: to pa res ni problem Aja, pa nekdo me more pol na zadnji zic vet :naughty: :naughty: hja... vsi se nekaj otepajo... ne vem zakaj :hmm: za rafaelote pa bi se mnde ja malo "žrtvovali" :whistle:
suzi Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 ja tak je ne jedli bi pa nič za to naredili :whistle: :whistle: POZOR! VABLJENI VSI V SOBOTO IN NEDELJO NA DRAGE RACE V CELJE GARANTIRANO NORA ZABAVA Z VELIKO UŽITKOV V GLEDANJU LEPIH DEKLET IN IZBOROM ZA MISS DRAGE RACE(punce prijavite se) VABIM- JAZ ZAKAJ? BOSTE VIDELI PA V SOBOTO :whistle: :naughty:
sharkwoman Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Jutro :whistle: ,dan :010 :worship: :worship: :worship:
bmwslo Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 ja tak je ne jedli bi pa nič za to naredili :whistle: :whistle: POZOR! VABLJENI VSI V SOBOTO IN NEDELJO NA DRAGE RACE V CELJE GARANTIRANO NORA ZABAVA Z VELIKO UŽITKOV V GLEDANJU LEPIH DEKLET IN IZBOROM ZA MISS DRAGE RACE(punce prijavite se) VABIM- JAZ ZAKAJ? BOSTE VIDELI PA V SOBOTO :whistle: :naughty: Žal sem odsoten. Upam,da bo kaj na MS-ju za videt prihodnji teden, da ne zamudim vsega . :photo:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se