rosse20 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 dragi štamperli... od danes naprej se vozim v tem: :naughty: :naughty: :whistle: :whistle:
motoristek Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 dragi štamperli... od danes naprej se vozim v tem: :naughty: :naughty: :whistle: :whistle: Kako se pa spraviš not?
bmwslo Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Kako se pa spraviš not? :lol1: Evo mene iz xy lokacije nekje z gorenjske. Sem ugotovil, da maj gorenjci zastonj net :worship:
DIESEL Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 dober večer vsem skupaj ;) kulk doug bo še takle vreme depresivn sm cel :D
zlati Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 (popravljeno) Ma tudi jaz malo zaspano. Pa bo že . Danes bo kratek, ker vas bom zapustil za par dni . Grem na .... Mogoče se pa vseeno od kod javim. Popravljeno Avgust 30, 2007. Popravil zlati
EURO Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 (popravljeno) dober vecer, sem nazaj od obale, v portorozu je bilo noro nehurje. lep vecer in fajn se mejte. Gre kdo v Pulo k Twin Horns? Popravljeno Avgust 30, 2007. Popravil EURO
BremzPenzl Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Mene tudi nea bo... :doze: Mene tui ne..
tati Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 ka te misliš a jo zopet brišeš na jug :worship: :worship: :whistle:
tati Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 dan, končno petek, upam, da boste imeli lep vikend..... :winkiss: :rolleyes: :naughty: rozi - kje si kupila to lepo čelado???? Kec - kako sem ti fauš, ker greš na Sardinijo, uživaj....... :winkiss:
KeC Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Vikend bo ziher lep :D Tati tudi sam sebi sem favš ker grem šele žez 3 tedne :(
rosse20 Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 dan... končno je pri nas tudi elektrika nazaj, tako da... Kako se pa spraviš not? eh... sej sem bol majhna :naughty: rozi - kje si kupila to lepo čelado???? prodaja jo nolan... kupljena pa v top motu, ker dajo več popusta :whistle:
DIESEL Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 dober dan vsem skupaj ;) ka ste bli brez elektrike :? kak pa to :? so gospodje iz elektra delal kej al od kake včerajšnje nevihte :D
mare Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 ....sej človk sploh ne more več sledit :glare: sobota, na ta dan: -nekateri perejo avte -gredo na tržnico -se skopajo jaz pa motoriram. še kdo?
rosse20 Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 dober dan vsem skupaj ;) ka ste bli brez elektrike :? kak pa to :? so gospodje iz elektra delal kej al od kake včerajšnje nevihte :D po moje so nekaj delal... ob 7.55 jo je zmankalo in je prišla 12.10 nazaj :whistle: jaz pa motoriram. še kdo? mi2 bi tut... samo šele popoldan, ker more jure zjutr v službo :angry:
motoristek Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 ....sej človk sploh ne more več sledit :glare:sobota, na ta dan: -nekateri perejo avte -gredo na tržnico -se skopajo jaz pa motoriram. še kdo? Jaz zjutraj kosim v Zavodnji, pol pa naskočim mojo... :winkiss:
bmwslo Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Jaz zjutraj kosim v Zavodnji, pol pa naskočim mojo... :winkiss: Jaz bom tudi zdej par dni skakal na mojo :whistle:
sharkwoman Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Nekateri pa igramo golf. :worship: Ampak nisem še čist prepričana,saj me je kobila dones ornk šolala pri obrezovanju kopit :headbang: drugič sem pa jaz na vrsti,da bo zja...a kot jst zdele. :surrender:
motoristek Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Jaz bom tudi zdej par dni skakal na mojo :whistle: Samo, da ne bova pol oba na eni... :lol1:
bmwslo Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Samo, da ne bova pol oba na eni... :lol1: :nono: skačem po svoji. Danes se grem planinca :whistle: Me vlečejo tle na neke hribe :unsure: Če bo cajt, grem pa popoldan Jalovca obiskat, oziroma na en kafe k njemu. Mam pa vtis, da je nekje na dopustu :alien1:
motoristek Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 :nono: skačem po svoji. Danes se grem planinca :whistle: Me vlečejo tle na neke hribe :unsure: Če bo cajt, grem pa popoldan Jalovca obiskat, oziroma na en kafe k njemu. Mam pa vtis, da je nekje na dopustu :alien1: Da ne bo prišlo do vojne "moja" sem mislil Goričko, ko bom pisal v kurbariji bom v eni drugi temi... :headbang:
KeC Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 V vednost: se zna zgoditi, da bom danes popoldan okoli 16 kaj na Marički. :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se