zlati Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 dobro jutro :yea1: vreme je motoriranja pa ne bo :headbang: bo pa drugi teden boljš :yes:
motoristek Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Da ne bo prišlo do vojne "moja" sem mislil Goličko, ko bom pisal v kurbariji bom v eni drugi temi... :headbang:
bmwslo Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Da ne bo prišlo do vojne "moja" sem mislil Goričko, ko bom pisal v kurbariji bom v eni drugi temi... :headbang: Ni potrebe po vojni, dokler mava vsak svojo - mojo :whistle: Jaz se bom danes namesto po golički ali marički gonil po Ciprniku in to pesch :whistle:
sharkwoman Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Živijo vsem :yea1: . Vsi k boste dons motorirali uživite. Jst bom pa dons na zelenicah golfa :worship: .
KeC Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Pazi da ne bo preveč adrenalina :evilgrin:
motoristek Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Pazi da ne bo preveč adrenalina :evilgrin: Da ne bo preveč luknc zadela... :lol1:
EURO Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 kak, se vsi imate fajn, jaz pa moram delat. uzivajte vsak na svoj nacin. :worship:
sharkwoman Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Ha,ha,ha lukenj je blo 18 :whistle: ,andrenalin si pa šparam za jutršnjo vožnjo do Krka in nazaj. OLE :yea1: .Verjetno ste pa vsi na dragrace-ju in suzi iščete :naughty: .
sharkwoman Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Ups Pozabila napisat verjetno grem v pon. dopoldan v Villach :whistle:
motoristek Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Kaj je šharkica :naughty: ne moreš spat :whistle: jutro... :yea1:
sharkwoman Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 1,2,3 dobro jutro vsi,ki boste tole prebrali :010
sharkwoman Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 motoristek kaj je pa tebe pokonci spravlo :whistle: Dones grem pa km.nabijat na števec :worship:
motoristek Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 motoristek kaj je pa tebe pokonci spravlo :whistle: Dones grem pa km.nabijat na števec :worship: Štiri tačke :winkiss: jaz sem včeraj :worship: danes grem v Žalec še nekaj narediti, (da nekaj zaslužim) pol bom gledal motociklizem in spet štiri tačke.... :yea1:
EURO Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Dobro jutro, grem spet prvic na Celjsko, upam, da bojo moji koleni drzali. lep dan vsem :whistle:
rosse20 Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 dobro jutro. a mogoče kdo ve (ali ga je poznal)... včeraj je umrl motorist iz okolice šentjurja.... Ko je prehiteval kolesarje, mu je nasproti pripeljal motorist V Črni pri Kamniku se je nesreča zgodila opoldne. Do nesreče je prišlo, ko je 44-letni voznik tovornega avtomobila iz Šmartnega ob Paki vozil od Stahovice proti Črnivcu. Ko je pripeljal do levega nepreglednega ovinka, je začel prehitevati skupino kolesarjev v trenutku, ko mu je iz nasprotne smeri pripeljal 30-letni voznik motornega kolesa iz okolice Šentjurja pri Celju. Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo je voznik motornega kolesa padel po vozišču in zdrsnil pod tovorni avtomobil. Zaradi hudih telesnih poškodb je umrl na kraju nesreče. ga kdo pozna?
motoristek Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Evo mene nazaj... :hooray:
bmwslo Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Jaz tudi nazaj. Uf stara lokacija je kar taboljša :worship: Ljubo doma, kdor ga ima :OK: EURO a si že doma ? Kako je blo na Celjski ?
EURO Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Jaz tudi nazaj. Uf stara lokacija je kar taboljša :worship: Ljubo doma, kdor ga ima :OK: EURO a si že doma ? Kako je blo na Celjski ? hvala, je dobro slo, tak, da bom zdej probal z motorjem, ce gres zraven in imas cajt nekje za eno kavico, pa poklici, pridem pri tebi mimo. se vidimo
tati Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Zdrawo B) :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :winkiss:
Zdrawc Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :winkiss: :krneki: Saos B) k'k je fajn, dans pa spet picknick :whistle: , je 2 leti odkar sm stric :beer1: :beer1:
zlati Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 :krneki: Saos B) k'k je fajn, dans pa spet picknick :whistle: , je 2 leti odkar sm stric :beer1: :beer1: za strica :beer2: pa dober dan :yea1: je bil kar delovni
bmwslo Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 hvala, je dobro slo, tak, da bom zdej probal z motorjem, ce gres zraven in imas cajt nekje za eno kavico, pa poklici,pridem pri tebi mimo. se vidimo Ha slišala se sicer nisva , ampak peljala pa. :010 Je blo kar OK
KeC Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Lep pozdrav vsem. @ Suzi oprosti ampak ni ratalo, naliv preprečil obisk Celja :( @ motoristek, si danes mogoče kaj kosil?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se