bmwslo Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Sem takoj prečekiral www.drcelje.com pa nobene golice :whistle: Če odštejem eno čistačico avtomobilov, ki je mela malo bolj mini kombinezon. :naughty:
zlati Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 dobro jutro :worship: prelep deževen dan za neumnosti počet :whistle: sam da bo konec tedna lep :yes:
bmwslo Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 dobro jutro :worship: prelep deževen dan za neumnosti počet :whistle: sam da bo konec tedna lep :yes: :OK: :OK:
KeC Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Vprašanje: je še kdo razen motoristka že bil na sardiniji? Ta teden intenzivno nabiram info. Motoristek, maš kej cajta za kufe? :whistle:
bmwslo Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 dobro jutro :worship: Uh, si pa zgoden :whistle:
mare Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Vprašanje: je še kdo razen motoristka že bil na sardiniji? Ta teden intenzivno nabiram info. Motoristek, maš kej cajta za kufe? :whistle: moja malenkost
tati Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 deževen dan.......... :rolleyes: :naughty:
suzi Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Uh, si pa zgoden :whistle: Pa viden ko je tekel na banko :whistle:
TONTO Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Pa viden ko je tekel na banko :whistle: A BREZ pištole pol pa ni velik dubu! :whistle: :whistle:
KeC Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 moja malenkost :headbang: :headbang: :headbang: Se pardoniram da sem pozabil. Kufe ob prvi priliki upam da bo malce omilil bolečino.
Špilferderber Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 dobro jutro.a mogoče kdo ve (ali ga je poznal)... včeraj je umrl motorist iz okolice šentjurja.... pojma nimam, sem pa dobil ob poteku vikenda cca 10 klicev z vprašanjem, če še diham... diham, bistveno bolj kot tisti neznani nesrečnež..
motoristek Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 dobro jutro :worship: prelep deževen dan za neumnosti počet :whistle: sam da bo konec tedna lep :yes: Kakšen konec tedna :headbang: v četrtek mora sonce sijati... :worship: Vprašanje: je še kdo razen motoristka že bil na sardiniji? Ta teden intenzivno nabiram info. Motoristek, maš kej cajta za kufe? :whistle: danes in jutri sem še doma... :grim
zlati Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Kakšen konec tedna :headbang: v četrtek mora sonce sijati... :worship: danes in jutri sem še doma... :grim :yes: :OK:
EURO Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 A BREZ pištole pol pa ni velik dubu! :whistle: :whistle: Sem ker velik dobil sam ne povem kaj!
Špilferderber Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 včeraj med bukvami identificiral iščočega Brrrma :photo:
Brrrm Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Včeraj v mestu srečal Špila. Že pregledal črno kroniko, pa nikjer omenjen kak pomembnejši bančni rop v mestu, ker bil Špil opremljen s sumljivim orožjem preko hrbta. :naughty:
bmwslo Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Špil nekam nevaren postaja zadnje čase. V temi Hribolazenje je pripel eno sliko, kjer zgleda da ma kanon v hlačah, zdej praviš da ga že čez ramo nosi :hmm:
Brrrm Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Je sicer izgledalo kot kitara, a dam Špilovo roko v ogenj, da je bilo notri skrito kakšno hitrostrelno orožje. :devil:
bmwslo Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Je sicer izgledalo kot kitara, a dam Špilovo roko v ogenj, da je bilo notri skrito kakšno hitrostrelno orožje. :devil: :lol1:
Špilferderber Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 a to govorita o tisti sumljivi torbi, ki sem jo nehote pozabil v predverju velikega Kapitalista? p.s. Alah je velik! :worship:
zlati Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 dobro jutro :worship: malo je hladno pa bo šlo :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se