motoristek Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 dobro jutro :worship: malo je hladno pa bo šlo :D danes pa imam trdega... :lol1:
bmwslo Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 danes pa imam trdega... :lol1: Ja pri nas je 6 stopinj, Bica mi javlja v Pivki 0 :eek:
zlati Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 danes pa imam trdega... :lol1: kaj bo šele jutri :hmm: :eek:
Brrrm Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Mraz je presenetil samo neiznajdljive. Jutranji šnopček prijetno ogreje. :worship:
KeC Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Dobro jutro banda. Motoristek, kaj ko bi se danes popoldan dobili na kufetu. Povej plac (lahko xxx) pa cajt. Pa ko bo to znano tudi ostali vabljeni :D
sharkwoman Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Vem,da danes bo dober dan :worship: saj mi ni treba na motor a ni dosti manjkalo :unsure: .
rosse20 Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 dober dan Ja pri nas je 6 stopinj, Bica mi javlja v Pivki 0 :eek: jaja... včeraj ob 13.30 jih je bilo v postojni 6. na morju pa pol ure za tem sončnih, burjastih 18 :naughty:
Zdrawc Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Saos banda :D dober danjaja... včeraj ob 13.30 jih je bilo v postojni 6. na morju pa pol ure za tem sončnih, burjastih 18 :naughty: Jap, je blo kar fajn tam po 12h, ko je nehalo padat, sm bil v Umagu (žal službeno) B)
tati Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 lep pozdravček vsem skupaj........... končno sonce,m ampak mraz pa tudi.... :naughty: :krneki:
motoristek Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 kaj bo šele jutri :hmm: :eek: :krneki: Dobro jutro banda. Motoristek, kaj ko bi se danes popoldan dobili na kufetu. Povej plac (lahko xxx) pa cajt. Pa ko bo to znano tudi ostali vabljeni :D Povej kdaj? Sem brez bencina :evilgrin: pridi k meni, brez :smoke: :lol1: :lol1:
Brrrm Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Očitno s taborom motoristov 03 danes ne bo nič. Grem sedaj s piciklinom v tgovino po dve zračnici za piciklin, ker, če bo kaj sreče jutri, malo prej iz službe in za kompanijo s piciklinom v Logarsko. :)
bmwslo Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Mini tabor 2 x 03 je bil danes v Žalcu Zlati + BMWSLO = kavica :010
KeC Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Z motoristkom dogovorjena okvirno za nedeljo oziroma začetek naslednjega tedna (pon ali tor). Še kdo? :whistle:
motoristek Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Z motoristkom dogovorjena okvirno za nedeljo oziroma začetek naslednjega tedna (pon ali tor). Še kdo? :whistle: :kva2: :010 :kva2:
Motorist76 Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Kaj zaj? Štamperli, a bi naredili z Mariborčani eno skupno vožnjo ? D.
rosse20 Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Kaj zaj? Štamperli, a bi naredili z Mariborčani eno skupno vožnjo ? D. kako pa bi ti uspelo štamperle dobit skupi za vožnjo? po moje težko... ker mi2 z dizlom že nekaj časa sprašujeva, če bo bla kaka skupna vožnja, pa nič :unsure: ti pa bi jih še k mariborčanom spravu... hehe... to bo pa res težko pri vsej tej zagretosti :whistle:
motoristek Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Kaj zaj? Štamperli, a bi naredili z Mariborčani eno skupno vožnjo ? D. Jaz sem dosegliv drugi teden :rolleyes:
DIESEL Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 kako pa bi ti uspelo štamperle dobit skupi za vožnjo? po moje težko... ker mi2 z dizlom že nekaj časa sprašujeva, če bo bla kaka skupna vožnja, pa nič :unsure: ti pa bi jih še k mariborčanom spravu... hehe... to bo pa res težko pri vsej tej zagretosti :whistle: ja rozi sam ni nekiga povpraševanja :P :D dober večer vsem :)
Motorist76 Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 kako pa bi ti uspelo štamperle dobit skupi za vožnjo? po moje težko... ker mi2 z dizlom že nekaj časa sprašujeva, če bo bla kaka skupna vožnja, pa nič :unsure: ti pa bi jih še k mariborčanom spravu... hehe... to bo pa res težko pri vsej tej zagretosti :whistle: Saj veš kako je to... več kot sprašuješ slabše je... samo določiš pa je to to. Ker vsem itak ali itak ne moreš ustrečt. In če komur kaj ne paše pa lahko on kaj bolje naredi. Preprosto. D.
sharkwoman Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Opala ste pa dons zaspančkani kaj? :yawn: Novica,lahko se gremo sankati po snegu na Roglo,sneži. :kva2: Jutro :winkiss:
bmwslo Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Ketne gor pa gasa - rooooooor Aja dobro jutro tudi vam.
Brrrm Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Fej, ne pijem kavice. :drunk: Zbujen v dež, s tremi novimi zračnicami, so v trgovini devali 3 za ceno dveh in bi bilo potem neumno vzeti le 2, čakam na razplet dopoldneva. Največja ovira zna biti okrepljeni severni veter, kot je napovedano. Ker to pomeni, da mi bo ves čas pihal v gobec. Fuj, fej. Seveda, 'tro :)
zlati Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 dobro jutro :yea1: gasa rooor :yes:
motoristek Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Že kurblam.... :lol1: da se zagreje... :kva2: jutro... :OK: gasa gasa..... :worship:
KeC Objavljeno September 6, 2007 Opozori Objavljeno September 6, 2007 Dobro jutro banda :evilgrin: Fantje srečno na poti! :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se