motoristek Objavljeno September 17, 2007 Opozori Objavljeno September 17, 2007 sem komi prezivel, sreco sem imem ko imam take prijatelje, kot se vidi Preživel??? :hmm:
bmwslo Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 Dobro jutro . Kak ste kaj štamperli ? A še spite ? No ne bom vas motil, čeprav je že zdavnaj čas za delo. Bom potiho kavico pil, da vas ne zbudim :whistle:
zlati Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 dobro jutro čeprav deževno ampak važno da bo vikend lep :OK: drugač pa DELAMO :P
Brrrm Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 Mater, študentarija. Ob 10h dobro jutro :yawn: Dober dan in dobro nevihto, je v smeri Pohorja vse zelo močno črno.
Špilferderber Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 jaz sem moral ravnokar sredi te črnine oditi iz tople pisarne do avta in nazaj.. neodložljivo takoj in takoj fasal Porcijo vode po sebi.. :unsure:
zlati Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 (popravljeno) jaz sem moral ravnokar sredi te črnine oditi iz tople pisarne do avta in nazaj.. neodložljivo takoj in takoj fasal Porcijo vode po sebi.. :unsure: pa še šampon si doma pozabu ane :whistle: Popravljeno September 18, 2007. Popravil zlati
Brrrm Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 Sedaj ni več črno, le še sivo, ampak vodo pa meče dol, kot le kaj. :) Vsaj ne bodo jamrali, da je suša in da se ubogi planet pregreva. :rolleyes:
rosse20 Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 Mater, študentarija.Ob 10h dobro jutro :yawn: jaja... sej smo se pa neki namučl prejšn tedn, ko smo mel izpite... zdej pa še uživamo teh par dni, ko nam jih je ostal :whistle:
motoristek Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 Vesolni potop... :whistle:
sharkwoman Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 Uh kam sem šla živet,komaj (po obvozih) sem domov prišla. :unsure: V Olimju sem se pa tolk luštn imela,igrala golf turnir brez kapljice dežja :worship: Vidim,da je razpoloženje tuki vremenu podobno. .
Špilferderber Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 radio ravnokar 10 minut našteval, kaj vse je zaprto v savinjsko-šaleškem becirku.. (špil še kar šiht štamfa) :closedeyes:
motoristek Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 že plavam... :headbang: :headbang:
bmwslo Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 Pri nas je parcela že praktično pod vodo. Upam, da ne pride v garažo. par litrov se je že prelilo :headbang: :headbang:
motoristek Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 Pol metra v hiši.... :headbang: :headbang: avto in motor na Ljubljanski cesti... :(
zlati Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 Pol metra v hiši.... :headbang: :headbang: avto in motor na Ljubljanski cesti... :( sranje :cry:
bmwslo Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 Pol metra v hiši.... :headbang: :headbang: avto in motor na Ljubljanski cesti... :( Šit. Pol to pri nas ni niti malenkost. O sranje. :headbang:
motoristek Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 (popravljeno) Voda odtekla :worship: samo, da ne bo drugega vala... :headbang: :headbang: za Ložnico pravijo, da manjka 40cm in gre čez... :headbang: Popravljeno September 18, 2007. Popravil motoristek
DIESEL Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 špica je baje pod vodo :( hvala bogu da sm na hribu doma
Brrrm Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 Ujet v tovarni. Doma smo na hribu, zato šel ob 20. uri v tovarno. Pol mesta je pripeljalo avtomobile k nam na hrib, zato bi bil edini bedak, ki bi z avtom rinil v nižino. Zato šel s kolesom. Zadnji rondo v Novi vasi je bil že zalit z vodo. Po tovarni se lahko še nekaj časa vozil s piciklinom, potem pa je voda narasla do osi in je bilo zabave konec. Domače škornje zamenjal s službenimi, ki so 5 cm višji, kar mi je omogočalo previdno premikanje, ker je višina vode 35 cm. Na srečo smo daleč od hudournikov, zato voda pri nas nima rušilne moči, le počasi zaliva in se pretaka naokoli. Smo kompletno zaliti, ampak nam je večino stvari uspelo dvigniti. Sedaj bom prespal kar v pisarni, ker domov ne morem.
Mutika Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 Voda odtekla :worship: samo, da ne bo drugega vala... :headbang: :headbang: za Ložnico pravijo, da manjka 40cm in gre čez... :headbang: Mislila sem na vas, tam na Celjskem. :( :unsure: Upam, res upam, da bo vse dobro, da ne bo prevelike škode, pa da ne bo kaj hujšega. Da bi le napoved držala! Zdržite in držite se.
motoristek Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 Mislila sem na vas, tam na Celjskem. :( :unsure: Upam, res upam, da bo vse dobro, da ne bo prevelike škode, pa da ne bo kaj hujšega. Da bi le napoved držala! Zdržite in držite se. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
zlati Objavljeno September 19, 2007 Opozori Objavljeno September 19, 2007 dobro jutro :( komaj prišel v službo,poplave posledično gužva na cesti, :headbang: upajmo da ljudem ni preveč škode naredilo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se