Špilferderber Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 itak da je še wroče B) saj ga wečkrat prewaža, sam je ponavadi kufr zaprt pa se ne vidi :krneki: čuj, ka te pa francoz jebe .) , zihr kak štrom :angry2: štrom je prirojena napaka, ni zdravil.. mehanik po telefonskem javljanju sindromov pravi, da bi lahko zobat jermen odpovedal poslušnost.. pa niti nočem vedet.. zdajle je AS Asistenca (mimogrede: izredno korektni so tile od AdriaticSlovenice, ob 6.30 crknil, ob 8h javil, ob 9h že pri mehaniku) odšlepala zadevo k mehaniku, ki mi javi diagnozo.. :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Zobat jermen :? kol km pa že maš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Evo dobu majice so :OK: Eh kaj mate to za ene klumpe da vam nonstop crkujejo. :BUA: Torej folk kaj sedaj, malo sem ven padel, kje kako kdaj zakaj, ajde hitro, se treba dobit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Evo dobu majice so :OK: Eh kaj mate to za ene klumpe da vam nonstop crkujejo. :BUA: Torej folk kaj sedaj, malo sem ven padel, kje kako kdaj zakaj, ajde hitro, se treba dobit. welkom bek, evo, jutri je srečanje v štorah (pri bivšem Ciby) na karting progi. zraven je bife in možnost sproščanja adrenalina z karti. več info na Karting Štore Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Zobat jermen :? kol km pa že maš (pred)mehanik je moji ob hitrem pogledu na mašino povedal, da naj ne bi bil jermen.. diagnoza bo potrjena, ko pride šefe doktor.. p.s. kec, kupiš? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Hm niti ne lahko pa mi desmota kupiš ker si prijazen človk :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 welkom bek, evo, jutri je srečanje v štorah (pri bivšem Ciby) na karting progi. zraven je bife in možnost sproščanja adrenalina z karti. več info na Karting Štore mare a ni v četrtek: - 29.6.2006(cet), pri "Karting Štore (možnost vožnje s gokart-om)" v Štorah, ob 19.00 uri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 mare a ni v četrtek: - 29.6.2006(cet), pri "Karting Štore (možnost vožnje s gokart-om)" v Štorah, ob 19.00 uri :slap: se oproščam, v četrtek je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Hm niti ne lahko pa mi desmota kupiš ker si prijazen človk :D lahko ti pa katerega od tistih dveh v moji garaži posodim.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Hm dvojni vid, farbnblind, neizostren vid, priporočam obisk zdravnika ali pa par pirov :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 (pred)mehanik je moji ob hitrem pogledu na mašino povedal, da naj ne bi bil jermen.. diagnoza bo potrjena, ko pride šefe doktor.. p.s. kec, kupiš? :naughty: ZOBATI JERMEN kruta zadeva! za denarnico mislim :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 ZOBATI JERMEN kruta zadeva! za denarnico mislim :wacko: Jermen še ni taka panika, če ni v mašini kej zaradi njega zaružilo. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 to ja,pol še pa mal bol po denarnici vseka :D v četrtek se pa vrjetno vidmo,na eni dirki :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Jermen še ni taka panika, če ni v mašini kej zaradi njega zaružilo. :hmm: sej mislu sem najbolj krut scenarij ko se bat v glavo zaleti in polomi ventile, smo že imel ene par takih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 :xx: Hm dvojni vid, farbnblind, neizostren vid, priporočam obisk zdravnika ali pa par pirov :beer2: bo treba res malce skočit dr. Furiosotu, da ohladimo živce! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 sej ne bo ta hudo :) vročina daje vse po vrsti treba hladit :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Eh kaj mate to za ene klumpe da vam nonstop crkujejo. :BUA: Yamaho kupi - pa ne bo nič crknilo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Yamaho kupi - pa ne bo nič crknilo .) Ja res je, YAMAHA je zakon :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 Ja res je, YAMAHA je zakon :OK: :OK: :OK: no - tvoja sploh pa ta nova je huda 100 / uro, moja naslednja, če bo denar in sreča bo TDM 900, ampak čez kakšno leto ali več.... :D :D :P sicer bom verjetno takoj dobila po nosu, da imam zastonj servise, ker je pač moja boljša polovica serviser Y....., pa kaj itak bo Zdrawc kaj napisu, ker sem ga v nedeljo sekirala, da BMW ni motor .) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 ...ker sem ga v nedeljo sekirala, da BMW ni motor .) .) ti reci drogam NE.. p.s. jamaha še nima avtonov v prodaji.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 @tati ti se kar zajebawej, boš ž vidla :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 @tati ti se kar zajebawej, boš ž vidla :devil: :friend2: :friend2: :friend2: :friend2: :friend2: :friend2: :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 :friend2: :friend2: :friend2: :blush: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 :blush: :beer2: NUJNO .) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 27, 2006 Deli Objavljeno Junij 27, 2006 NUJNO .) .) :yes: ker je B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se