Brrrm Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Danes ne bo šlo, ker moram k zavarovalniškemu dohtarju, da ugotovi, koliko sem postal invaliden, ko sem na začetku poletja s piciklina padel.
bmwslo Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Ona bi že ob 4h šla ven :kva2: gremo danes kam? Se dobimo? kaj je zdaj pussy-ji? :lol1: Sporoči, mogoče se mi izide. saos banda.. :evilgrin: Saos Dobro jutro banda :evilgrin: Slike pa kratko poročilce sledi v kratkem, ko se malo navadim na zimo tukaj in uredim stvari. :whistle: Slike daj čimprej :010 Danes ne bo šlo, ker moram k zavarovalniškemu dohtarju, da ugotovi, koliko sem postal invaliden, ko sem na začetku poletja s piciklina padel. Škoda Zdrawo ;) Zdrawo
zlati Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 brojno stanje se zboljšuje :worship:
bmwslo Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Oktavija ali Flavija ? Superb :whistle:
tati Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 dobro jutro.... :winkiss: :winkiss: :winkiss:
maus Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 dobro jutro.... :winkiss: :winkiss: :winkiss: tebi tudi tati :winkiss: .. še enkrat hvala za včeraj :winkiss:
KeC Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Evo nekaj slikc iz potovanja je pripopanih v temi Sardinija. :naughty:
Zdrawc Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Evo nekaj slikc iz potovanja je pripopanih v temi Sardinija. :naughty: kako pokušino...................na nobeni slikci nisem videl, da bi blo kaj za prežvečit in po grlu spustit..................samo neki ovinki in skale :blink:
Špilferderber Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 mogoče pa Sardinija nima janijev, ampak samo sardine..
bmwslo Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 mogoče pa Sardinija nima janijev, ampak samo sardine.. Fuj sardine, od rib jem samo Ihanske brancine :whistle: (Sardinija je pa zakon. Bo treba it počekirat malo dol)
motoristek Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Kaj pol, samo dva za današnjo akcijo :rolleyes: naskok na Maričko... :worship:
KeC Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Okoli 17 bom na marički ;) kako pokušino...................na nobeni slikci nisem videl, da bi blo kaj za prežvečit in po grlu spustit..................samo neki ovinki in skale :blink: He he hvala da si me spomnil par jih mam na gsmu pridejo jutri alipa danez zvečer, zdejmorm gret ;)
Vikking Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Kaj pol, samo dva za današnjo akcijo :rolleyes: naskok na Maričko... :worship: No, mogoče se pa še jst prkažem ob 17 na Marički... lp
tati Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 tebi tudi tati :winkiss: .. še enkrat hvala za včeraj :winkiss: oj mausi, saj veš :004 :004 :004 , zakaj pa smo prijatelji, čeprav zaje**** kot recimo jaz, ne Zdrawc :winkiss: :winkiss: se vidimo kaj drug teden ali pa mogoče v petek, če prideš k Hanziju, jaz se oglasim, če bom imela čas.... :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Zdrawc Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 zakaj pa smo prijatelji, čeprav zaje**** kot recimo jaz, ne Zdrawc :winkiss: :winkiss: kakor kdaj :whistle:
KeC Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Fantje lepo vas je blo videt, žal sem predčasno zgasnil zaradi nepredvidenih obveznosti :whistle:
bmwslo Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 No, mogoče se pa še jst prkažem ob 17 na Marički... lp :evilgrin: Smo bli prikazani na Marički :whistle:
motoristek Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Evo, smo jo napadli :worship: Kec jo je ožemal do onemoglosti :naughty: je še kar mislil, da je na Sardiniji :worship: Ja, kar fino je bilo... :yea1: Pol smo še zaključili pri XXX-ih... :yea1:
zlati Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 (popravljeno) sem jo pobrusil :whistle: Popravljeno Oktober 2, 2007. Popravil zlati
rosse20 Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 točno tako se je nardilo, kot sem predvidevala :angry: ko sem bila še jst doma, ni blo nikol nobene skupne fure... zdej ko pa sem mogla v koper, zdej pa vi veselo skupi vozte :cry: :(
motoristek Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Gremo v nove zmage... :yea1: :yea1:
suzi Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 (popravljeno) Jutro točno tako - zmagam naproti :naughty: , tak ko je pa zdaj pestro, pa že dolgo ni blo :whistle: služba in to Vsem najlepši dan :winkiss: Popravljeno Oktober 3, 2007. Popravil suzi
bmwslo Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Ja jaz tudi vsem lepo dobro jutro. Kar naj se dogaja in naj bo pestro, samo da je pozitivno.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se