sharkwoman Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Otroci smo dokler imamo starše :rolleyes:
bmwslo Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 ma kak se pa ti pogovarjaš!!! a ne veš, da to beremo tut otroc???? :whistle:
Zdrawc Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Da ne bo preveč abstinenčene krize, tule je nekej slikc: Durmitor in Pivsko jezero B)
aja Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 041 517... :whistle: :ninja: ... če pa že kaj izve, pa za sebe obdrži.
motoristek Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 :ninja: ... če pa že kaj izve, pa za sebe obdrži. :winkiss:
tati Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Zdrawo ljudi ;) vreme je super noro za na motorin................no vsaj do šihta :doze: P.S. Še prometni obvestili za bližnjo okolico Četare: Po novem je tam promet urejen z semaforji (cimprajo novo avtobusno postajališče) in poteka izmenično enosmerno, pa popoldne malo ahtejte, k bom fural gnoj :whistle: čer po dveh dneh, vidim, da ste bili aktivni :worship: :worship: :worship: ...pridni Suzi.... :winkiss: :winkiss: Zdrawc@ sem ta vaš prometni režim včeraj zjutraj okusila ko se mi je najbolj mudilo na Golnik....cesta do Gornejga grada še vedno zaprta in nato mogla mimo Ropa pa mimo tebe, da sem prilezla nekako do GG, viden motorist na bagarju ( od Brankota brat - Dukati mojster...., če se ne motim....) danes sem jo bolj pametno čez Lipo kot večinoma dni.... pozdravček od Jureta :winkiss: :winkiss: ž Celjanarji - grozni ste, danes sem čakala 1 uro v koloni iz AC - črte vam malajo v največki jutranji konici :krneki: :krneki:
bmwslo Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 čer po dveh dneh, vidim, da ste bili aktivni :worship: :worship: :worship: ...pridni Suzi.... :winkiss: :winkiss: Zdrawc@ sem ta vaš prometni režim včeraj zjutraj okusila ko se mi je najbolj mudilo na Golnik....cesta do Gornejga grada še vedno zaprta in nato mogla mimo Ropa pa mimo tebe, da sem prilezla nekako do GG, viden motorist na bagarju ( od Brankota brat - Dukati mojster...., če se ne motim....) danes sem jo bolj pametno čez Lipo kot večinoma dni.... pozdravček od Jureta :winkiss: :winkiss: ž Celjanarji - grozni ste, danes sem čakala 1 uro v koloni iz AC - črte vam malajo v največki jutranji konici :krneki: :krneki: Črte pač morajo bit, zastoj gor ali dol. Kaj pa pomeni par 100 zgubljenih ur čakajočih v koloni, proti lepo svežeizrisani črti na cesti. :whistle: Ja pa dobro juztro vsem po vrsti.
zlati Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 dobro jutro :yea1: gremo... :headbang:
AlterMann Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 dobro jutro motoristek in ostalo sorodstvo.... :yea1:
Zdrawc Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Saos banda :D pitek je :naughty: Zdrawc@ sem ta vaš prometni režim včeraj zjutraj okusila ko se mi je najbolj mudilo na Golnik....cesta do Gornejga grada še vedno zaprta in nato mogla mimo Ropa pa mimo tebe, da sem prilezla nekako do GG, viden motorist na bagarju ( od Brankota brat - Dukati mojster...., če se ne motim....) danes sem jo bolj pametno čez Lipo kot večinoma dni....pozdravček od Jureta :winkiss: :winkiss: ž Celjanarji - grozni ste, danes sem čakala 1 uro v koloni iz AC - črte vam malajo v največki jutranji konici :krneki: :krneki: je treba malo znake gledat, pa kak radio poslušat :rolleyes:
KeC Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 No pa je začel padat. Mal dopusta od motorja. :whistle: Pa lepo videt po dolgem času spet prijatelje.
rosse20 Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 čigawi že :unsure: :whistle: malo spremenjeno, pa vseeno O:-) Celjanarji - grozni ste, danes sem čakala 1 uro v koloni iz AC - črte vam malajo v največki jutranji konici :krneki: :krneki: naj te potolažim, da ni tako samo v celju :BUA:
aja Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 naj te potolažim, da ni tako samo v celju :BUA: Dooobro jutro. Ko se spomnim ljubljanskih, me celjske kolone vsak dan znova prijetno presenečajo :) Verjetno mi bodo pa tudi že te kmalu odveč... potem bo morda res pravi čas za to, da nabavim krdelo ovac in da postanem profesionalna kmetica. Se že veselim B)
Zdrawc Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Verjetno mi bodo pa tudi že te kmalu odveč... potem bo morda res pravi čas za to, da nabavim krdelo ovac in da postanem profesionalna kmetica. Se že veselim B) To mi delaj :worship: Midva z Tigrom jih pridema pa lovit pa pečt :evilgrin: P.S. T'le so pa še ostale slike iz letošnje Balkanske expedicije z Kardančkom B)
aja Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 To mi delaj :worship: Midva z Tigrom jih pridema pa lovit pa pečt :evilgrin: P.S. T'le so pa še ostale slike iz letošnje Balkanske expedicije z Kardančkom B) Če jih znaš ne samo ulovit, ampak tudi pripravit in spečt, si pa vabljen že zdaj - sosedje imajo toliko ovc, da ene ne bo nihče pogrešal... :P
KeC Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Če jih znaš ne samo ulovit, ampak tudi pripravit in spečt, si pa vabljen že zdaj - sosedje imajo toliko ovc, da ene ne bo nihče pogrešal... :P Uuuuuuu, I smell janiiii :D
Brrrm Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Piknemo janija, se delamo, kot da ni nič in imamo en tak lep piknič. :naughty:
KeC Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Haiku (skoraj) Čudovito Brrrm. Potočil solzico zaradi estetske lepote. :worship:
aja Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Piknemo janija, se delamo, kot da ni ničin imamo en tak lep piknič. :naughty: :kva2:
motoristek Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 dobro jutro motoristek in ostalo sorodstvo.... :yea1: Zdravo brate... :beer2: kako je kaj v Dom žalama? :yea1: Ideš s nama na madžarsko? Lp :naughty: Spet bo rit pekla... :lol1:
tati Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 malo spremenjeno, pa vseeno O:-) naj te potolažim, da ni tako samo v celju :BUA: hvala......za tolažbo...., tudi v ljubljani je veliko tega, samo zjutraj pa niso tako pridni...... :unsure: :unsure: lep vikend vsem... :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se