motoristek Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 :blush: :yea1: :yea1: Hitro se učiš.... :lol1:
aja Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Sem slišal kava... :whistle: Kava je boljša za poskusit, kot pa za poslušat in brat .)
rosse20 Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 dober juter :yawn: Nekaj po 16. uri se je na Ljubljanski cesti v Celju zgodila prometna nesreča. V njej sta bili udeleženi osebno vozilo ter motorno kolo. Motorist je prehiteval kolono vozil, medtem pa je vanj trčila voznica Renault Twinga, ki je zavijala levo proti mestu. Hudo poškodovanega motorista so z urgentnim vozilom pripeljali v celjsko bolnišnico. (TŽ) upam, da ni kdo od tuki :?
tati Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 ne se zajebavat z skinheadi :evilgrin: o jej saj res, ti si ratu del Celjske tolpe..... :winkiss: :winkiss: :winkiss: suzi@ :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Zdrawc Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 o jej saj res, ti si ratu del Celjske tolpe..... :winkiss: :winkiss: :winkiss: nje, to sm bil v srednji šoli :krneki:
DIESEL Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 dober dan klub temu da je vreme za zjokat :headbang: zdrawc ka si hodu na kidriča :P
Zdrawc Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 zdrawc ka si hodu na kidriča :P ne, na Lavo
motoristek Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Kava je boljša za poskusit, kot pa za poslušat in brat .) Če ne pokličeš.... :whistle:
tati Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Boga, pridi z nami na furco v nedeljo se boš malo sprostila ;) mogoče pa še jaz res pridem, ker mislim, da na Grobnik ne bom šla......., ev. v Ilirsko na žur, kar pa mislim, da skoraj verjetno...... :winkiss: :winkiss:
tati Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Te jaz lahko na zadnjem sedežu peljem ;) kako si ti prijazen, mislim, da lahko kakšno skupi rečeva.... :friend2: :friend2:
tati Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Pozdravi mi jih ;) Ti pa se daj kaj oglasi v naših koncih ;) kufe na moj račun :D Ali pa sporoči, kje si dosegljiva pa se kaj pripeljem. :whistle: smo bili včeraj zmenjeni, pa sem jaz zajebala, kot vedno, kaj čem, jutri se verjetno dobimo.... :winkiss: :winkiss:
aja Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Če ne pokličeš.... :whistle: Nimam kam :hmm:
KeC Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 smo bili včeraj zmenjeni, pa sem jaz zajebala, kot vedno, kaj čem, jutri se verjetno dobimo.... :winkiss: :winkiss: A jutri se dobimo. A jaz pa ti pa najina motorčka? Dobra družba ni kaj ;) kako si ti prijazen, mislim, da lahko kakšno skupi rečeva.... :friend2: :friend2: Aboslutno jaz rad kakšno skupaj rečem. Samo bova mogla najt kakšen boljši plac kot pa med šparovo zelenjavo :D Nimam kam :hmm: Ni panike, lahko mene bo tudi veljalo :D
sharkwoman Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 Jaz sem pa tu! Upam,da slika uspe :whistle:
suzi Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 PRVA, PRVA :kva2: :kva2: dobro jutro :yea1: :yea1:
bmwslo Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 PRVA, PRVA :kva2: :kva2: dobro jutro :yea1: :yea1: Pridna , pridna :worship: Dobro jutro :010
KeC Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Jaz sem pa tu! Upam,da slika uspe :whistle: Ej tole pa je pravi avtoportret ;) PRVA, PRVA :kva2: :kva2: dobro jutro :yea1: :yea1: :worship: Dobro jutro banda :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se