rosse20 Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 dober juter... no pa vendarle ni tak dober :whistle: namreč sedim pred bajto v avtu in čakam, da se kdo prkaže doma in mi odklene bajto. nikol se ne zgodi, da nobenga ne bi bilo doma ali pa da ne bi zadnji pustil ključa... tokrat pa ja... sem brez :slap: v najslabšem primeru grem po anjo v šolo ob 9.30 :lol1: :lol1: prav smešn mi je že tole... hehe... vmes ko sem pisala, je prišel star ata domov :lol1: zdej pa grem not :naughty:
KeC Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Danes pa vsi nekam poniknili. Ne mi rečt, da se bo povečala produktivnost 03 regije :D
aja Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Danes pa vsi nekam poniknili. Ne mi rečt, da se bo povečala produktivnost 03 regije :D To se je že s 24.9. :rolleyes: :yes:
zlati Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 se mi ne da računalnik na teren s sabo vlačit :lol1:
Zdrawc Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 se mi ne da računalnik na teren s sabo vlačit :lol1: sej ni treba PCja, že nekaj let prodajajo tudi takozvane prenosne računalnike :lol:
zlati Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 sej ni treba PCja, že nekaj let prodajajo tudi takozvane prenosne računalnike :lol: pravi šef da sem prenaroden za take fine stvari :kva2:
Zdrawc Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 no ja, to je pa pol druga zadeva
zlati Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 no ja, to je pa pol druga zadeva kaj češ tudi taki moramo preživet :whistle:
motoristek Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Pejte delat, da bom jaz lahko šel domov... :yea1:
motoristek Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 J... se :evilgrin: :friend2:
KeC Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Evo pa spet nazaj na šihtu da še popoldansko tlako oddelam. P.S. Vabljeni na R.A.T. furco če komu sede v nedeljo ;)
zlati Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 Evo pa spet nazaj na šihtu da še popoldansko tlako oddelam. P.S. Vabljeni na R.A.T. furco če komu sede v nedeljo ;) upam da bojo jutri šefi povedal če je vikend fraj , bi jaz tudi malo motoriral
tati Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 dober večer.... :whistle: :whistle: kot pravi Zdrawc....mali petek...... :naughty: :naughty:
Zdrawc Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 dober večer.... :whistle: :whistle: kot pravi Zdrawc....mali petek...... :naughty: :naughty: jop in začeli smo ga z rogačem, sam KeC je malo štrajkal, je reku, da še ma delo :glare:
tati Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 (popravljeno) jop in začeli smo ga z rogačem, sam KeC je malo štrajkal, je reku, da še ma delo :glare: presneto ti se pa presneto veliko družiš z Štamprli, super, da vsaj mal namesto mene vzdržuješ stike za Savinjsko.... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Popravljeno Oktober 11, 2007. Popravil tati
tati Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 A jutri se dobimo. A jaz pa ti pa najina motorčka? Dobra družba ni kaj ;)Aboslutno jaz rad kakšno skupaj rečem. Samo bova mogla najt kakšen boljši plac kot pa med šparovo zelenjavo :D @ najina motorčka se skregata, saj mogoče bo pa drugo leto nov oz. drug, samo še vedno yapan- CBF 1000 mi je tko všeč, za vozit in za vse, pol bova pa lahko šla v štih.... :whistle: :whistle: :whistle: @ja za randi ni najbolj primerna šparova zelenjava, čeprav sem jaz velik ljubitelj le te..... morma se res dobit.... :winkiss: :winkiss: sem upala, da bo zdaj zopet kaj šans, da boš več v Lj., pa presneto :krneki: :krneki: mislim, na furco gre pa res sama fejst moto banda, mi je kar malo žal, da ne bom šla :cry: :cry: danes pa zopet v čudovito Celje, ob 13 uri Bolnica Celje.... :headbang: :headbang:
tati Objavljeno Oktober 11, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2007 To se je že s 24.9. :rolleyes: :yes: kako smo natančni..... :worship: :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se