zlati Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 srečanje uspelo spoznal še tri motosvetovce sam prehitro je noč :worship:
sharkwoman Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Ja,ja verjetno ste vsi trdi prišli domov.Ajajaj Enga kratkega spit sedaj ko ste že doma(antigripan) :krneki:
KeC Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Ja,ja verjetno ste vsi trdi prišli domov.Ajajaj :eek: :hmm: Nč ne vem ...
tati Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Pol bomo pa v Mozirju, da bomo bliže Tati... :whistle: ki je zopet našla izgovor :whistle: :whistle: :whistle: mislim, da ste se imeli čisto fajn tudi brez mene, ste vsaj do besede prišli :naughty: :naughty:
DIESEL Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 pa brez dizla tut :P me je ful blo da bi pršu sam ni šlo skos sm glih prejle motorko pa traktor pospravu :) se je treba za zimo prpravt letos zna zobe pokazat :P . bomo pa drugič kako rekl ;) lahko noč vsem skupaj dans se mi zdi da bo vsaka minuta dragocena za počitek :zzz:
Mutika Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 srečanje uspelo spoznal še tri motosvetovce sam prehitro je noč :worship: Tak isto! :OK:
Mutika Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 :eek: :hmm: Nč ne vem ... Mraz? Kaj je to? :whistle: :P Midva z Bremzlom sva bila pa res (ampak čisto malo!) kockasta, ko sva okoli 19.45 priprdela do ML, kjer so lepo na toplem že klepetali toteki. No ja, le v roke me je zeblo, kljub dobrim rokavicam. Ampak, sva pa šla skozi Novo cerkvo (Zdrawc, a sem prav povedala :unsure: ?) po tisti zdrapani, ozki cesti do Vitanja, pa potem čez ovinkce do Maribora. Hja, pa na tisti traktorski od Hoč do Mb sem skoraj s ceste zletela, na srečo je široka bankina in veliko trave. Je bila moja ER6-kica za hip kot kosilnica. Bremzl se ni pretirano sekiral, te pa se še jaz nisn. :P Fajn je bilo, dečki. Še kdaj. :worship: :D
motoristek Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Mraz? Kaj je to? :whistle: :P Midva z Bremzlom sva bila pa res (ampak čisto malo!) kockasta, ko sva okoli 19.45 priprdela do ML, kjer so lepo na toplem že klepetali toteki. No ja, le v roke me je zeblo, kljub dobrim rokavicam. Ampak, sva pa šla skozi Novo cerkvo (Zdrawc, a sem prav povedala :unsure: ?) po tisti zdrapani, ozki cesti do Vitanja, pa potem čez ovinkce do Maribora. Hja, pa na tisti traktorski od Hoč do Mb sem skoraj s ceste zletela, na srečo je široka bankina in veliko trave. Je bila moja ER6-kica za hip kot kosilnica. Bremzl se ni pretirano sekiral, te pa se še jaz nisn. :P Fajn je bilo, dečki. Še kdaj. :worship: :D Se oproščam, ker sem šel brez :004 me ne smete dat na prvo mesto... :whistle:
zlati Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 dobro jutro :yea1: gužva pa taka na cesti mislim ,že ne vem več po kateri strani bi se v Celje pripeljal :angry:
rosse20 Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 dober juter :yawn: :yawn: :yawn:
bmwslo Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 dober juter :yawn: :yawn: :yawn: Rozi, včeraj so se eni dobili na kupu, ti pa doma (saj jaz tudi) :whistle:
motoristek Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 srečanje uspelo spoznal še tri motosvetovce sam prehitro je noč :worship: Bo moral BremzPenzl dati kakšno fotko gor.... :whistle:
rosse20 Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 nč doma :angry: sej sem napisala... ko je bil poletje in sem bila doma ni bilo nič... zdaj, pa ko sem v kopru, pa takoj. aja pa še to... tuki sem samo 1 ali 2 noči in oni zberejo ravno tisti dan :wacko:
motoristek Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 nč doma :angry: sej sem napisala... ko je bil poletje in sem bila doma ni bilo nič... zdaj, pa ko sem v kopru, pa takoj. aja pa še to... tuki sem samo 1 ali 2 noči in oni zberejo ravno tisti dan :wacko: To je bilo tako na hitro :worship: fura bo 28.10. pa si zrihtaj fraj.... :yea1:
zlati Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Bo moral BremzPenzl dati kakšno fotko gor.... :whistle: upajmo da mu je kaka uspela :D
rosse20 Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 To je bilo tako na hitro :worship: fura bo 28.10. pa si zrihtaj fraj.... :yea1: nedelja pa res ni problem :naughty:
Zdrawc Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Serbus wsem :D Včeraj blo fajn, kljub rahli zamudi vseeno prišel :whistle: @tati - velka črna pika @Mutika - ja prav je Nova Cerkev :grim @KeC - 89km (se pravi max 3h) @Guli - upam, da si paršu OK domov, jaz sm potem še malo v Zmajewi obstal :whistle:
KeC Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Bomo še kak dan počakal z dokončnim datumom, neki vremenska napoved zajebava :( :headbang:
aja Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Zdaj me lahko na kavo povabiš... :whistle: Hvala, sem počaščena, da si mi dal priložnost... in obžalujem, ker je nisem uspela izkoristiti :evilgrin:
tati Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 (popravljeno) Serbus wsem :D @tati - velka črna pika @Guli - upam, da si paršu OK domov, jaz sm potem še malo v Zmajewi obstal :whistle: OK-ej, itak jih imam že veliko, pa še več jih bo, kaj čem..... :naughty: :unsure: :naughty: @ Guli, kaj si me hotel presenetiti, da si čisto nenapovedano šel v naše konce al kaj :unsure: :unsure: Popravljeno Oktober 17, 2007. Popravil tati
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se