KeC Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Popoldan bom na marički, if anyone cares ;)
GULI Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Serbus wsem :D Včeraj blo fajn, kljub rahli zamudi vseeno prišel :whistle: @tati - velka črna pika @Mutika - ja prav je Nova Cerkev :grim @KeC - 89km (se pravi max 3h) @Guli - upam, da si paršu OK domov, jaz sm potem še malo v Zmajewi obstal :whistle: Tut men je blo fajn spoznat par novih obrazov. tati bi tut jest dal eno črno piko sam nevem če lahko tukej v O3 :whistle: @Zrawc - Pršu sm srečno čez passo di Črnivc in naprej do doma, je blo glih prov antifriza tko da niti ni preveč zeblo.
GULI Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 OK-ej, itak jih imam že veliko, pa še več jih bo, kaj čem..... :naughty: :unsure: :naughty: @ Guli, kaj si me hotel presenetiti, da si čisto nenapovedano šel v naše konce al kaj :unsure: :unsure: Seveda, sm te pogrešal k se že dolgo nismo vidl
tati Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Tut men je blo fajn spoznat par novih obrazov. tati bi tut jest dal eno črno piko sam nevem če lahko tukej v O3 :whistle: utemelji mi zakaj sem deležna toliko črnih pik.... :winkiss: :winkiss: :winkiss:
tati Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Seveda, sm te pogrešal k se že dolgo nismo vidl itak pričakuj kaj čez vikend.........., da se vidimo :beer2: :beer2: :beer2: sva včeri z Juretom debatirala, da se mormo mal dobit, ker mormo mal novo kolekcijo čajev degustirati... :winkiss: :winkiss:
GULI Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 utemelji mi zakaj sem deležna toliko črnih pik.... :winkiss: :winkiss: :winkiss: itak pričakuj kaj čez vikend.........., da se vidimo :beer2: :beer2: :beer2: sva včeri z Juretom debatirala, da se mormo mal dobit, ker mormo mal novo kolekcijo čajev degustirati... :winkiss: :winkiss: Pike zato ker takole zapostavljaš prjatle, jest sm že gajbo vidu k vem da z motorjem nebi pršla :whistle: Za vikend pa brez problema, sam jest bi une čajčke k jih kuhajo gospodje na pivovarniški 2, v Lj.
BremzPenzl Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Bo moral BremzPenzl dati kakšno fotko gor.... :whistle: Evo jih tu Fajn je blo včeraj, bo treba ponovit. :naughty:
tati Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Pike zato ker takole zapostavljaš prjatle, jest sm že gajbo vidu k vem da z motorjem nebi pršla :whistle: Za vikend pa brez problema, sam jest bi une čajčke k jih kuhajo gospodje na pivovarniški 2, v Lj. ja itak, jaz bi pa une, ki jih delajo v Vino Koper.... :winkiss: :winkiss: :winkiss:
tati Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Evo jih tuFajn je blo včeraj, bo treba ponovit. :naughty: obljubim, da bom drugič prišla, ker res zapostavljam našo sekcijo in MB tudi... :whistle: :whistle:
Mutika Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Se oproščam, ker sem šel brez :004 me ne smete dat na prvo mesto... :whistle: Res šlampasto, ni kaj ... :rolleyes: ! :004
Mutika Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 @Mutika - ja prav je Nova Cerkev :grim Hvala! :D
motoristek Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Res šlampasto, ni kaj ... :rolleyes: ! :004 :headbang: :headbang: :headbang:
Mutika Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 :headbang: :headbang: :headbang: Au! Ne se razbit, potem pa sploh ne bo :004 !!!
Mutika Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Tut men je blo fajn spoznat par novih obrazov. :worship: Enako!
BremzPenzl Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Res šlampasto, ni kaj ... :rolleyes: ! :004 Tak, zaj pa maš... :naughty:
motoristek Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 Tak, zaj pa maš... :naughty: Jo boš moral spet prepeljati v naše kraje... :beer2:
tati Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 naše kraje :evilgrin: :krneki: no Zdrawc ..nič se nisi pohvalil, da si kuhal golaž za Legende... :naughty: :naughty: :naughty:
motoristek Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 dobro jutro :yea1: Danes je toplo :worship: si se peljal z motorjem? :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se