zlati Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Danes je toplo :worship: si se peljal z motorjem? :yea1: ne danes sem imel prikolico zraven :whistle:
rosse20 Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 dober juter zlati... imam robo za tebe. sem pa doma. tako da ko boš v šentjurju, pokliči pa ti jo pripeljem :naughty:
zlati Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 dober juter zlati... imam robo za tebe. sem pa doma. tako da ko boš v šentjurju, pokliči pa ti jo pripeljem :naughty: se čujeva popoldan :yes:
Mutika Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Dober dan! Menda lahko voščim, ne? Saj nekaj Štamprlekov pa vas že poznam. Ste ful fajn pubeci. :worship:
zlati Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Dober dan!Menda lahko voščim, ne? Saj nekaj Štamprlekov pa vas že poznam. Ste ful fajn pubeci. :worship: hvala :grupni: :grupni: :grupni:
Zdrawc Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Zdrawo banda :D no Zdrawc ..nič se nisi pohvalil, da si kuhal golaž za Legende... :naughty: :naughty: :naughty: nism ga jaz kuhal, pač pa Vlado :grim , jaz sm ga samo začinil :evilgrin:
KeC Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Golaž??? :eek: Kje? Kdaj? Kako? Zakaj? Jst bi tudi ... :cry:
EURO Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 dober dan, tudi od mene, jaz sem pa bil vceri z motorjem v avstriji, lepo je bilo, pa se v maribor, ( lenti ) na cudovito in najboljso pleskavico v sloveniji, sam vinceka nimajo, uzivajte ta lep dan
rosse20 Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Menda lahko voščim, ne? Saj nekaj Štamprlekov pa vas že poznam. Ste ful fajn pubeci. :unsure:
BremzPenzl Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Golaž??? :eek: Kje? Kdaj? Kako? Zakaj? Jst bi tudi ... :cry: Če je še kaj ostalo bi jaz tudi :P pa ena ali dva :beer1:
BremzPenzl Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 dober dan, tudi od mene, jaz sem pa bil vceri z motorjem v avstriji, lepo je bilo, pa se v maribor, ( lenti ) na cudovito in najboljso pleskavico v sloveniji, sam vinceka nimajo, uzivajte ta lep dan Majo, majo v sodsednji gostilni, si bil samo 5 korakov proč od stare trte. Drugič javi, pa ti ga en liter sabo prinesem (oziroma dva - za vsakiga liter) :naughty:
EURO Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Majo, majo v sodsednji gostilni, si bil samo 5 korakov proč od stare trte.Drugič javi, pa ti ga en liter sabo prinesem (oziroma dva - za vsakiga liter) :naughty: O.K kje pa pol civape ali pleskavico dobim? :headbang: drugic bom jedel in 5 korakov naprej na en sluk in nazaj in......... hihihi lep pozdrav
bmwslo Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 O.K kje pa pol civape ali pleskavico dobim? :headbang: drugic bom jedel in 5 korakov naprej na en sluk in nazaj in......... hihihi lep pozdrav :nono: Najprej se na Ranci naješ :yea2: potem greš pa k stari trti na kozarček ali dva :drunk: :grupni: :grupni:
EURO Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 (popravljeno) @ drugic bom pa spet tebe zraven vzel, ti se itaktak vsepovsod dobro spoznas. potem pa greva naprej uzivat, hihihi Popravljeno Oktober 18, 2007. Popravil EURO
motoristek Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Dober dan!Menda lahko voščim, ne? Saj nekaj Štamprlekov pa vas že poznam. Ste ful fajn pubeci. :worship: :004
bmwslo Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 @ drugic bom pa spet tebe zraven vzel, ti se itaktak vsepovsod dobro spoznas. potem pa greva naprej uzivat, hihihi Med temale dvema jaz nebi ravno užival :alien1: , na pleskavico pa grem kadar je le čas :naughty: in prilika :whistle:
KeC Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Kot kaže našel stanovanje. :yea1:
Mutika Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 :unsure: :oops: Prosim odpuščanja ženski del ... pozdravljam tudi vse vas, dober dan, čeprav se ne poznamo. Se bomo pa , sem sigurna, ob kakšni fajn furci. :OK:
Zdrawc Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Mater fajn ščije, jaz pa z matorjem na šihtu :unsure: (šnopspress)
motoristek Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 (popravljeno) :oops: Prosim odpuščanja ženski del ... pozdravljam tudi vse vas, dober dan, čeprav se ne poznamo. Se bomo pa , sem sigurna, ob kakšni fajn furci. :OK: To ti bo težka naloga... :whistle: Popravljeno Oktober 18, 2007. Popravil motoristek
tati Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Dober dan!Menda lahko voščim, ne? Saj nekaj Štamprlekov pa vas že poznam. Ste ful fajn pubeci. :worship: kaj misliš, da samo pubeci fajn, res, da sem jaz zaj********, samo nas je tudi nekaj fajn punc :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Mutika Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 kaj misliš, da samo pubeci fajn, res, da sem jaz zaj********, samo nas je tudi nekaj fajn punc :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :oops: Ja, saj sem dobila že namig (glej malo bolj zgoraj); pa sem takoj popravila (glej samo malo bolj zgoraj); verjamem, da ste punce tudi fajn in upam, da me ne boš več tako hudo gledala. ;) :winkiss:
tati Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 :oops: Ja, saj sem dobila že namig (glej malo bolj zgoraj); pa sem takoj popravila (glej samo malo bolj zgoraj); verjamem, da ste punce tudi fajn in upam, da me ne boš več tako hudo gledala. ;) :winkiss: ok..... naj ti bo...... :worship: :whistle:
zlati Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 dober juter zlati... imam robo za tebe. sem pa doma. tako da ko boš v šentjurju, pokliči pa ti jo pripeljem :naughty: še enkrat :worship:
bmwslo Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Kot kaže našel stanovanje. :yea1: Bravo . Kam se seliš ?? Mater fajn ščije, jaz pa z matorjem na šihtu :unsure: (šnopspress) Zdrawc, a ti omare s seboj vlačiš na tigrču :eek: sem na slikcah z Mozirja videl en keson cca 120 l za tvojim hrbtom :eek:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se