Zdrawc Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Zdrawc is garažo sabo vozi... :lol: misliš kevd'r :whistle:
tati Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 vozi sabo rezervne dele za angleža :whistle: itak.... :naughty: :naughty:
aja Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Kot kaže našel stanovanje. :yea1: :OK: Me veseli... kje pa?
tati Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Zdrawc - glasovala, pa itak tvoja fotografija vodi že precej.... :winkiss: :winkiss:
Špilferderber Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 done what :blink: zdrawc, ti ne pij :evilgrin: vsi glasujemo za tvojega tigra, ki opreza za janiji..
Zdrawc Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 zdrawc, ti ne pij :evilgrin: mater, sej mi res videt škodje...........................cedevita :unsure:
Mutika Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 misliš kevd'r :whistle: No ja, eno malo klet ... je pa taki kufer že Ivan Cankar okoli šlepal. :rolleyes:
Mutika Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Nema brige, mam tud tistga :lol: @vsi - če nimate kaj za počet, lahko poklikate spodnji klik in galsujete za fotko tedna :photo: http://www.rtvslo.si/tureavanture/modload....ls&c_menu=1 Glasovala ... ker mi je fotka svetovna. Zato. Ful vodiš. :worship:
Zdrawc Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 No ja, eno malo klet ... je pa taki kufer že Ivan Cankar okoli šlepal. :rolleyes: ne taki, pač pa tega, iz njega še vedno po zatohlem duva, ker je imel Ivek v njem osebno zbirko slovenskih vin inu šnopsov, pa se mu je enkrat ena flaša razbila :glare:
Mutika Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 ne taki, pač pa tega, iz njega še vedno po zatohlem duva, ker je imel Ivek v njem osebno zbirko slovenskih vin inu šnopsov, pa se mu je enkrat ena flaša razbila :glare: Ahm; ... a po kavi pa nič ne vonja? :whistle:
Zdrawc Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 (popravljeno) Ahm; ... a po kavi pa nič ne vonja? :whistle: ne, za tisto je imal pa Ivek pleteno cajno, tak da ni blo škode, tudi ako se je kafa polila in šalca razbila :whistle: Popravljeno Oktober 19, 2007. Popravil Zdrawc
Mutika Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 ne, za tiso je imal pa Ivek pleteno cajno, tak da ni blo škode, tudi ako se je kafa polila in šalca razbila :whistle: Mater, ampak, ... potemtakem se ne čudim, da je zadnjič na srečanju v Mozirju iz smeri parkirišča tu in tam zavel nekakšen vonj po plesni, pomešan s pridihom po šnopsu ... :whistle: :winkiss:
Zdrawc Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Mater, ampak, ... potemtakem se ne čudim, da je zadnjič na srečanju v Mozirju iz smeri parkirišča tu in tam zavel nekakšen vonj po plesni, pomešan s pridihom po šnopsu ... :whistle: :winkiss: ne, ne, to je pr nas luft tak, na splošno :lol:
zlati Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 ne, ne, to je pr nas luft tak, na splošno :lol: zdaj mi je pa vse jasno :whistle:
Zdrawc Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 zdaj mi je pa vse jasno :whistle: to ti misliš :alien1:
zlati Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 to ti misliš :alien1: no mal prej je še sonce sijal :whistle:
motoristek Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Nema brige, mam tud tistga :lol:@vsi - če nimate kaj za počet, lahko poklikate spodnji klik in galsujete za fotko tedna :photo: http://www.rtvslo.si/tureavanture/modload....ls&c_menu=1 :OK:
bmwslo Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 gre kdo kaj na motor :hmm: :hmm: ................................. :nono: Jaz ne. Sem ravno prišel iz rezervne lokacije in šibam dalje-spet službeno. Je pa na primorskem koncu sonček in sveže pocukrani hribi :whistle: Fotka je svetovna, sem seweda že glasowal :worship:
tati Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 gre kdo kaj na motor :hmm: poleti se vam ni dalo voziti, zdaj bi pa neprestano viseli na motorjih, tak si kot Jure.... :evilgrin: :winkiss: :winkiss: drugače pa drugo leto Zdrawc bom pa tudi jaz kdaj šla mal na pisto, ja bo lepa nova R6, ampak ne bo moja, ker nimam toliko evrotov....., jo bom pri Juretu rentala
motoristek Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 take izjave, da me kar glava boli... :eek:
Pips Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 (popravljeno) Seos kompa Zdrawc,grem na motor samo pod 1500 km se mi ni za oblačit,javi!!! roor Popravljeno Oktober 19, 2007. Popravil Pips
BremzPenzl Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Seos kompa Zdrawc,grem na motor samo pod 1500 km se mi ni za oblačit,javi!!! roor ..kaj pa slačit :naughty:
Pips Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Seos Penzl,kaj naj ti rečem slačenje je v mojih letih že v drugem planu. :rolleyes: lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se