border Objavljeno Junij 30, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 30, 2006 če grem , grem dopoldan šentjur ,trebnje,žužemberg,kočevje,,reka,pula,poreč Nč ne bo... mam predavanja jutr, zadnja pred izpitom... :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 lep pozdrav vsem nazaj... sem slišala, da ste imeli kar pestro vreme včeraj, ko je bilo srečanje... dobro, da sem bila na morju in sem uživala :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Junij 30, 2006 Deli Objavljeno Junij 30, 2006 ja jst tut dans nism mogu verjet da je blo tako vreme ko so mi powedal :blink: na poti proti domu smo gagal tak je blo vroč :) tuki u sloveniji pa baje sodni dan :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Julij 1, 2006 Deli Objavljeno Julij 1, 2006 a bo kdo šibal jutri v poreč k indijancem :yes: nekam jo bo treba mahnat :yea1: start :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 1, 2006 Deli Objavljeno Julij 1, 2006 Go Zlati go!!!!!!! :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 do kulkih pa delajo gokardi,sam do 19.00 :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 Jaz prišel nazaj ... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Julij 2, 2006 Deli Objavljeno Julij 2, 2006 jaz tudi iz poreča :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Julij 2, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 2, 2006 jaz tudi iz poreča :yea1: Poročaj kaj več. Ste se kej kopali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Dobro jutro Štamperli in pa uspešen začetek tedna vsem. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 mater se vleče ta teden.. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 mater se vleče ta teden.. <_< ta teden bomo že zdržal pol pa na dopust :yes: kam že :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Na lepše :D Hm špil a ti povem da je do konca tedna še 5 dni :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Poročaj kaj več. Ste se kej kopali. kopal so se sploh tisti ki so bili dol od petka :OK: pot do poreča je trajala malo dlje ker sem si vzel čas in šel preko delnic, reke, labin..... sam motozbor pa dober s prostorom in ponudbo vred nisem bil prvič in bom še šel :OK: spoznal tudi fiftija in bibo :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 škodo neznanih razsežnosti.. WTC 2 od 16 <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lederman Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 mater se vleče ta teden.. <_< mater se vleče ta ponedeljek :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gic Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Tisti, ki vzdihujejo in tarnajo, se v enem dnevu postarajo! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 WTC 2 od 16 <_< so jih fasal sam ventili? nebo preveč boleče :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 a bo kdo šibal jutri v poreč k indijancem :yes: nekam jo bo treba mahnat :yea1: jaz sem bila, je bilo zelo fajn. :OK: ..veliko poznanih, samo nič alkohola, :nono: ker smo šli nazaj v Umag zelo veliko moto-svetovcev bilo dol, v Zambiji je bilo v nedeljo pred hišo pravi moto zbor, ker so se mal oglasili pri nas in spili kakšnega ........ :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 so jih fasal sam ventili? nebo preveč boleče :whistle: komplet ventili, jermen (na enih 15 cm razcefran, drugače baje v dobrem stanju) pokrov jermena, španarji in drobnarije glava cela, dihtunga kovinska in nepotrebna menjave Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Julij 3, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 3, 2006 komplet ventili, jermen (na enih 15 cm razcefran, drugače baje v dobrem stanju) pokrov jermena, španarji in drobnarije glava cela, dihtunga kovinska in nepotrebna menjave ojej... :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 priznam da sem tud jaz iz cukra. glede na vremensko napoved je tud mene zgrivalo it na grossglockner. tako sma s suziko zavila na krk. madona, kak je fajn na morju. :OK: da pa je do spremembe plana prišlo je malo pomagal tudi članek KLIK . zahvala avtorju. res lepe ceste. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Julij 3, 2006 Avtor Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Zakaj je tako slabo vreme od zuni? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Zakaj je tako slabo vreme od zuni? :hmm: zdaj kruh raste.. ne vem, zakaj se pritožuješ?! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 štamperli, ma kateri od vas kak namig kam najceneje po olje. rabil bi za suzukija (polsintetika 10-40W)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se