motoristek Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Zdrawo banda :D kulk vas daj pride jutri, menda ne boma spet z KeCom sama ;) :grrr @EURO....cene kave... :whistle:
KeC Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 No banda, da vidimo kolk si vas še upa :D
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 (popravljeno) 1. :grim Popravljeno November 2, 2007. Popravil motoristek
Vikking Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 ka gledajo na tehničnem pregledu za prvo pomoč?
zlati Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 zdaj se je pa že dost zagrelo tak da lahko grem mal na sonček :010 :010
GULI Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Štamperli ker jamrate da se nič ne vozimo skupaj EVO VAM!!!! ZAKLJUČNA FURA Mene nažalost ne bo ker sem trenutno v Livnem in bo ratal šele v Soboto zvečer damu pridt, se pa lepo vozte, vreme sm vam pa tut uštimal. LP T. @zlati: zdej vem o kateri cesti si takrat govori, tista malo vn iz Bihača
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Mene nažalost ne bo ker sem trenutno v Livnem in bo ratal šele v Soboto zvečer damu pridt, se pa lepo vozte, vreme sm vam pa tut uštimal. LP T. @zlati: zdej vem o kateri cesti si takrat govori, tista malo vn iz Bihača je bila mokra?
ZD€N€ Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 je bila mokra? A tvoja ? :whistle:
tati Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Mene nažalost ne bo ker sem trenutno v Livnem in bo ratal šele v Soboto zvečer damu pridt, se pa lepo vozte, vreme sm vam pa tut uštimal. LP T. Guli jaz mislim, da se ti bojiš, da te kateri prehiti pri tvojih 30000 km letos, pa si šel še mal klepat :worship: :worship: :naughty: :winkiss:
zlati Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Evo mene nazaj... :yea1: si pa hiter :worship:
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 si pa hiter :worship: Ob pol dvanajstih sem šel iz Celja isto kot midva zadnjič :worship:
zlati Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 (popravljeno) Mene nažalost ne bo ker sem trenutno v Livnem in bo ratal šele v Soboto zvečer damu pridt, se pa lepo vozte, vreme sm vam pa tut uštimal. LP T. @zlati: zdej vem o kateri cesti si takrat govori, tista malo vn iz Bihača :yes: GP Užljebič -Ripač Popravljeno November 2, 2007. Popravil zlati
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Lepa furca bla :whistle: :eek:
rosse20 Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 jutr grema pa z juretom se z vami peljat :naughty: samo na kosilo pa žal ne bova šla, ker imava druge obveznosti, ki so bile na žalost napovedane prej :blush: vsaj nekaj pa bo. se vidimo jutri
KeC Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 :eek: Pa ne skupna tista je jutr tko kot je zmenjen, sem šel danes mal ogrevat :D
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Pa ne skupna tista je jutr tko kot je zmenjen, sem šel danes mal ogrevat :D Jaz tudi: Vojnik, Vitanje, Dolič, Dravograd, Golica, Holmec, Črna, Šoštanj, Celje.... :worship: mal sem šel v izvidnico... :lol1:
ZD€N€ Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Jaz tudi: Vojnik, Vitanje, Dolič, Dravograd, Golica, Holmec, Črna, Šoštanj, Celje.... :worship: mal sem šel v izvidnico... :lol1: :eek: :eek: :eek:
ZD€N€ Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 ja hvala za sliko si jo bom shranu s kom si bil :worship:
bmwslo Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Ti maš tole kar stalno sliko za hladno vreme al kaj. Sem jo že vsaj parkrat videl :whistle:
ZD€N€ Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Ti maš tole kar stalno sliko za hladno vreme al kaj. Sem jo že vsaj parkrat videl :whistle: :headbang: :headbang: :headbang: a tako Motoristek ??? :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se