motoristek Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 ja hvala za sliko si jo bom shranu s kom si bil :worship: Sam.... :winkiss: Ti maš tole kar stalno sliko za hladno vreme al kaj. Sem jo že vsaj parkrat videl :whistle: Si jo videl v temi "Golica".... Lani ta čas še nisem imel tega benflna, da bi lanske gor limal... :closedeyes:
ZD€N€ Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Sam.... :winkiss: Si jo videl v temi "Golica".... Lani ta čas še nisem imel tega benflna, da bi lanske gor limal... :closedeyes: :OK:
bmwslo Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 (popravljeno) Sam.... :winkiss: Si jo videl v temi "Golica".... Lani ta čas še nisem imel tega benflna, da bi lanske gor limal... :closedeyes: :lol1: :whistle: Popravljeno November 2, 2007. Popravil bmwslo
BremzPenzl Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Štamprli zaj pa počasi ajat, :worship: jutri bo zgleda gužva v vašem "firtli" :naughty: noč!
rosse20 Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 tudi mi2 z juretom prideva jutri zjutraj na pumpo... potem pa se zapeljeva z vami do kosila, tam pa se posloviva od vas in jo šibama naravnost domov, ker imava druge opravke. na žalost so bili napovedani prej. prideva pa se vsaj peljat zraven :whistle: sem že prehitro rekla... če naju ne bo, ni potrebno čakati... namreč... jure je danes delal servis na avtu in mu je vtrgalo zobati jermen in tako... bo jutri dan namenjen šraufanju :angry:
bmwslo Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Lahko noč, eni se vidmo zjutraj :naughty:
motoristek Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 da se še tu pofočkam... :yea1:
rosse20 Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 jutro uživajte še namestu naju
ZD€N€ Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 :010 pleši bananas pleši :worship:
tati Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 dober dan banda, mislim, da ste že naredili svojo turco, kot vedno tudi danes brez mene.... :winkiss: :whistle: ampak sem se zaradi sebe nekako tako odločila, :whistle: :whistle: moje gume so malce švoh in sem včeraj videla kaj je naredilo z eno TDM-ko, ki je mela take gume kot so moje gor...., ne da je cela razbita, geštel je dobesedno zlomilo..... :naughty: :naughty: in mislim, da je bolje, da če sem celo sezono odvozila brez pušpana, da jo končam herojsko :naughty:
ZD€N€ Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 Pa smo doma. Fura uspela, bilo SUPERRRRRR
motoristek Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 Pussyji so pač doma ostali... :whistle:
ZD€N€ Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 Pussyji so pač doma ostali... :whistle: yes žal jim je lahko :headbang:
motoristek Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 Ja, Zlati je šel med enduraše... :worship:
ZD€N€ Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 enduro je zakon :krneki: to je 100 posto BMW (si mislu) :worship:
motoristek Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 Pussyji so pač doma ostali... :whistle: Za vse Zdrawc pravi....
rosse20 Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 (popravljeno) Pussyji so pač doma ostali... :whistle: yes žal jim je lahko :headbang: seveda mi je žal... sploh zdaj ko vem, da avto nikakor ne bo popravljen do jutri, da bi lahko šla jst v koper z njim :cry: Popravljeno November 3, 2007. Popravil ross|e20
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se