ZD€N€ Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 seveda mi je žal... sploh zdaj ko vem, da avto nikakor ne bo popravljen do jutri, da bi lahko šla jst v koper z njim :cry: Ne jokat; Vreme super, družba prfekt, vse je blo kot da se že 100 let poznamo; :worship: :naughty:
DIESEL Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 js če bi mel mal spodobno opremo bi pršu sam to pa ni za v javnost bo treba novo kupit v kratkem :D čeprau sm se dans pelu mal pa mi nekot ni več al mam pa js tak občutek (listje vsega boga na cesti) tak da ga bom konzerviru za ena dva tri mesce ;) rozi ka pa maš ti to za en avto ?
ZD€N€ Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 js če bi mel mal spodobno opremo bi pršu sam to pa ni za v javnost bo treba novo kupit v kratkem :D čeprau sm se dans pelu mal pa mi nekot ni več al mam pa js tak občutek (listje vsega boga na cesti) tak da ga bom konzerviru za ena dva tri mesce ;) rozi ka pa maš ti to za en avto ? Žal ti je lahko, ampak vrnilo se ne bo!!!! Je že za taboooo Bilo je pa SUUUPPPPEEEEERRRRRRRR :worship:
DIESEL Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 (popravljeno) vem da sm to zamudu ja :D poznam pa štamperle da bojo še šli na kako podobno pot ko bom js zraun :P :D :worship: :yea1: Popravljeno November 3, 2007. Popravil DIESEL
motoristek Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 vem da sm to zamudu ja :D poznam pa štamperle da bojo še šli na kako podobno pot ko bom js zraun :P :D :worship: :yea1: :grim
Rocky Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 Folk servus! Moram priznat, da ste toti Štamprli 03, pravi modeli. Prijetni, zabavni, vedno za akcijo, še posebej zanimivo, da imajo največ energije tisti malo starejši mladinci. :worship: Res ste face! :OK: Hvala za današnje prijetno druženje. :yea1: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
Vanga Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 Folk servus! Moram priznat, da ste toti Štamprli 03, pravi modeli. Prijetni, zabavni, vedno za akcijo, še posebej zanimivo, da imajo največ energije tisti malo starejši mladinci. :worship: Res ste face! :OK: Hvala za današnje prijetno druženje. :yea1: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) Se podpišem pod to!Res kapo dol, prava družba! :worship: :worship: :worship: Pa še dosti je bilo, :lol1: :lol1: :lol1:
EURO Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 :worship: sem spet doma, in hura najtaprvo sem v dravo gradu cez mejo, kavico pil, pa sem jo lahko placal. :winkiss: :winkiss:
BremzPenzl Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 Folk servus! Moram priznat, da ste toti Štamprli 03, pravi modeli. Prijetni, zabavni, vedno za akcijo, še posebej zanimivo, da imajo največ energije tisti malo starejši mladinci. :worship: Res ste face! :OK: Hvala za današnje prijetno druženje. :yea1: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) še malo pa bote napredovali v 02 :evilgrin: dajte mi pol ure cajta da moped pot streho spravim, noge uperem, pa mamiko pocartam pa smo on line................................
Vanga Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 The FOTKE, združene fure Totekov in Štamperlov. V čast mi je bilo! :worship: :worship: :worship:
ZD€N€ Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 The FOTKE, združene fure Totekov in Štamperlov.V čast mi je bilo! :worship: :worship: :worship: Super slike :OK: :yea1:
Vanga Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 Super slike :OK: :yea1: Hvala enako! :worship:
motoristek Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 :yea1: :yea1: Gremo na furo.... :worship:
EURO Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 @ dobro jutro vsem iz celja @ motoristek, gremo na furo, jaaaaaaaaa, sam moj RT je se v Berlinu:
bmwslo Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 Dobro jutro G. EURO BMW-jaš :worship: Zdaj ti pa ne bomo več trebal nalepk lepit po motorju :lol1:
motoristek Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 @ dobro jutro vsem iz celja@ motoristek, gremo na furo, jaaaaaaaaa, sam moj RT je se v Berlinu: kar po njega... :yea1: :yea1: jutro tudi Klavdiji... :worship:
EURO Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 se spi, nalepke pa se rabimo, ker bi claudia tudi potem rad sla zraven :worship: :worship:
motoristek Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 se spi, nalepke pa se rabimo, ker bi claudia tudi potem rad sla zraven :worship: :worship: Klavdija dobi Wild card... :yea1:
Vanga Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 Eno lepo dobro jutro vsem nula trijekom. :winkiss:
ZD€N€ Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 @ dobro jutro vsem iz celja@ motoristek, gremo na furo, jaaaaaaaaa, sam moj RT je se v Berlinu: Jutro; Lep motor :worship:
EURO Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 Klavdija dobi Wild card... :yea1: :headbang: ma deci, vsi ste isti :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se