ZD€N€ Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 :headbang: ma deci, vsi ste isti :whistle: kaj si stem mislu :hmm: hotu si reči "VSI SMO ISTI" :OK: :grim
rosse20 Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 rozi ka pa maš ti to za en avto ? katerega? rdečega, belega ali črnega? katerega si mislil? :whistle: črn - Citroen AX bel - Citroen Xsara rdeč - Renault Megane :naughty:
motoristek Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 :headbang: ma deci, vsi ste isti :whistle: Ne, sploh ni debate, da ne bi šla zraven, če bi hotela :worship: tudi na moj zadnji zic bi jo dal... :whistle:
ZD€N€ Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 Ne, sploh ni debate, da ne bi šla zraven, če bi hotela :worship: tudi na moj zadnji zic bi jo dal... :whistle: Vidiš g. EURO to so prjatli !!! :worship: Vedno prskočijo na pomoč, če je to potrbno :whistle: Vsaka čast Motoristek :worship: Ti si dec,........ :OK:
DIESEL Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 katerega? rdečega, belega ali črnega? katerega si mislil? :whistle: črn - Citroen AX bel - Citroen Xsara rdeč - Renault Megane :naughty: in kir je zej v okvari :D :P dober dan vsem skupaj :D ste kej motoriral al še bote :D :P
motoristek Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 in kir je zej v okvari :D :P dober dan vsem skupaj :D ste kej motoriral al še bote :D :P :grrr
rosse20 Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 (popravljeno) in kir je zej v okvari :D :P v okvari je megane. zakaj? kako veš? aja... ker nisem mogla se it pelat :cry: Popravljeno November 4, 2007. Popravil ross|e20
zlati Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 smo motoriral do pralnice pa nazaj,da smo spravil dol ostanke včerajšne ture :worship:
motoristek Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 smo motoriral do pralnice pa nazaj,da smo spravil dol ostanke včerajšne ture :worship: Ja to je život endurašev... :lol1:
DIESEL Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 v okvari je megane.zakaj? kako veš? aja... ker nisem mogla se it pelat :cry: :yes: smo motoriral do pralnice pa nazaj,da smo spravil dol ostanke včerajšne ture :worship: js sm se tut mal sam ne do pralnice :D
EURO Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 (popravljeno) Vidiš g. EURO to so prjatli !!! :worship: Vedno prskočijo na pomoč, če je to potrbno :whistle: Vsaka čast Motoristek :worship: Ti si dec,........ :OK: Motoristek pa sigurno ni nobeden dec :headbang: jaz bi jo dal pred mano, pa bi imel kej od tega, on pa nic odzadi, hihihi :whistle: Popravljeno November 4, 2007. Popravil EURO
motoristek Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 Motoristek pa sigurno ni nobeden dec :headbang: jaz bi jo dal pred mano, pa bi imel kej od tega, on pa nic odzadi, hihihi :whistle: Pa si me.... :lol1:
border Objavljeno November 4, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 4, 2007 The FOTKE, združene fure Totekov in Štamperlov.V čast mi je bilo! :worship: :worship: :worship: Seos banda... uf ni mal premrzlo za motor ob takem casu... svaka cast, da se voste... :worship: Dons sm naredu z avtom 100 km... pa se je mim mene pelalo kr neki motoristov... mene je v avtu zeblo... :trance_33_sleep:
bmwslo Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 Seos banda... uf ni mal premrzlo za motor ob takem casu... svaka cast, da se voste... :worship: Dons sm naredu z avtom 100 km... pa se je mim mene pelalo kr neki motoristov... mene je v avtu zeblo... :trance_33_sleep: O lejga tebe seos . :OK: Nič ne zebe, saj sploh ni tako mrzlo kot zgleda.
rosse20 Objavljeno November 4, 2007 Opozori Objavljeno November 4, 2007 Dons sm naredu z avtom 100 km... pa se je mim mene pelalo kr neki motoristov... mene je v avtu zeblo... :trance_33_sleep: a ti gretje ne dela?
EURO Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 dobro jutro, bmwslo, zdej si pa smolo imel, sem pa jaz prvi danes :worship:
Mutika Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Jutro. Ali ša dobro noč? Kakorkoli že, pozdrav v 03. :winkiss:
Mutika Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Jutro.Ali ša dobro noč? Kakorkoli že, pozdrav v 03. :winkiss: :oops: Jutro. Ali še dobro noč? Kakorkoli že, pozdrav v 03. :winkiss:
bmwslo Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 dobro jutro, bmwslo, zdej si pa smolo imel, sem pa jaz prvi danes :worship: Dobro jutro. Ma ti si kot sova ratal. :eek: Jaz sem bil čez praznike tako priden, da sem danes lahko malo dlje spal :whistle:
ZD€N€ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Dobro jutro banda :evilgrin: jutro tudi vam :naughty:
ZD€N€ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Dobro jutro. Ma ti si kot sova ratal. :eek: Jaz sem bil čez praznike tako priden, da sem danes lahko malo dlje spal :whistle: Eni so pridni ni kej; Eni pa spat nemorjo!!!! :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se