ZD€N€ Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Dobro jutro banda :evilgrin: Tudi tebi enako :yea1:
ZD€N€ Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 lep dan iz prekorja :worship: Kontra iz CE :worship:
KeC Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Gre kdo danes mariborčane pozdravit. Kolikor sem slišal častijo tekilo :D Črve pa mormo s sabo prnest. :unsure:
vapotek Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Črve pa mormo s sabo prnest. :unsure: Pa saj ti ga itak vedno s sabo nosiš... :P Drugače pa seos banda!!! :D
Špilferderber Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Špil se hvaležno klanja KeCu in ataKeCu za vso včerajšnjo in današnjo pomoč :worship:
tati Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 dober dan banditi, ker so vse ženske nekam ušle..... :headbang: :winkiss:
aja Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 dober dan banditi, ker so vse ženske nekam ušle..... :headbang: :winkiss: Da ne boš sama, lep pozdrav še od mene... :winkiss: (vsaj jaz nisem nikamor ušla, samo v debato o črvih, ki jih eni nosijo s sabo, drugi pa ne :hmm: , se nekako ne znam vključit :whistle: :D )
motoristek Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Gre kdo danes mariborčane pozdravit. Kolikor sem slišal častijo tekilo :D Črve pa mormo s sabo prnest. :unsure: Mogoče.... :rolleyes:
tati Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Da ne boš sama, lep pozdrav še od mene... :winkiss: (vsaj jaz nisem nikamor ušla, samo v debato o črvih, ki jih eni nosijo s sabo, drugi pa ne :hmm: , se nekako ne znam vključit :whistle: :D ) krasno in lepo, da vsaj še ena vstraja.......... :winkiss: :winkiss:
Zdrawc Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 v pojstli najbrž, ker na motorju že dolg nism nobene videl :whistle:
BremzPenzl Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 (vsaj jaz nisem nikamor ušla, samo v debato o črvih, ki jih eni nosijo s sabo, drugi pa ne :hmm: , se nekako ne znam vključit :whistle: :D ) samo pridi pa te bomo priključli :naughty:
KeC Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Da ne boš sama, lep pozdrav še od mene... :winkiss: (vsaj jaz nisem nikamor ušla, samo v debato o črvih, ki jih eni nosijo s sabo, drugi pa ne :hmm: , se nekako ne znam vključit :whistle: :D ) Greš zraven? :whistle:
Zdrawc Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 :slap: :lol1: lejga ti, ki je kej una slika, saj veš, ta umazana........a mi jo hoč poslat na PM Hvala.
KeC Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Evo jst štartam okoli 18. :whistle: Oroginal tekili se nea morm upret :D
Mutika Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Evo jst štartam okoli 18. :whistle: Oroginal tekili se nea morm upret :D :OK:
rosse20 Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 dober večer iz zakleto mrzlega kopra... sploh če pozabiš jakno doma, kot jst :whistle:
bmwslo Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 lejga ti, ki je kej una slika, saj veš, ta umazana........a mi jo hoč poslat na PM Hvala. Evo ti ta umazano tule pa še današnja medijska zvezda Šokac
zlati Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Evo ti ta umazano dva tigra :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se