sharkwoman Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Čer,štamperljčki Pozdrav iz mojga konca
DIESEL Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 dober večer B) pozdrave iz mrzlega celja :P :D men se zdi da bom mogu jutr zjutri spet šajbe strgat :D :P :xx: dans je blo prvič po dougem cajtu , pa sm vidu da sm kr iz vaje :D :P
zlati Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 dober večer B) pozdrave iz mrzlega celja :P :D men se zdi da bom mogu jutr zjutri spet šajbe strgat :D :P :xx: dans je blo prvič po dougem cajtu , pa sm vidu da sm kr iz vaje :D :P jaz sem jih že nocoj :headbang: pa lahko noč in prijetne sanje :zzz:
bmwslo Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Dobro jutro :yea1: Definitivno je za šajbe strgat. Dobro da ga mam pod strehco. Grem kar zdajle na pot, tako da boste meli mal miru pred mano danes. Se beremo kaj zvečer. :winkiss:
ZD€N€ Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Dobro jutro banda :evilgrin: Hvala enako :worship:
Zdrawc Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Saos :D Evo ti ta umazano En spucan, tadrug pa amazan Tigr :evilgrin: Hwala :whistle: tule pa še današnja medijska zvezda Šokac se je meni zdelo, da sem ga videl nekje pri enih poročilih :grim
EURO Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 dobro jutro, sem pa vceraj gripo ulovil :headbang:
rosse20 Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 dober dan... bedim že od 8 zjutr, pa se še zdej nisem zbudila :yawn: :yawn: :wacko: in kako kaj na štajerskem?
Zdrawc Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 dober dan... bedim že od 8 zjutr, pa se še zdej nisem zbudila :yawn: :yawn: :wacko: in kako kaj na štajerskem? pokonci že od 6h, pa še vedno nič zaspani :grrr vreme se pa počasi k'rmuli :unsure:
Zdrawc Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Hoj breskwica.....................ka boš prilimala kako sliko iz one strani zemeljske oble :whistle:
motoristek Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Grem na sprehod s štirimi tacami... :winkiss:
DIESEL Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 dober dan vsem ;) kak smo kej :D ja je blo treba strgat dans :D še bol ko predvčerajšnim :xx:
Mutika Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Hoj breskwica.....................ka boš prilimala kako sliko iz one strani zemeljske oble :whistle: Bom, bom! Malo cajta rabim. Verjetno danes ponoči. :winkiss: Grem na sprehod s štirimi tacami... :winkiss: Nimaš ti treh? :whistle: :blush:
motoristek Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Bom, bom! Malo cajta rabim. Verjetno danes ponoči. :winkiss: Nimaš ti treh? :whistle: :blush: Ja, sedem jih je bilo.... :winkiss:
Mutika Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Ja, sedem jih je bilo.... :winkiss: :winkiss:
motoristek Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 :winkiss: ti bom drugič dal, da osebno prešlataš koliko jih je.... :naughty:
Mutika Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 ti bom drugič dal, da osebno prešlataš koliko jih je.... :naughty: Nikar. Potem boš imel ziher kero zlomljeno, ko boš doma iskal izgovore. :P
motoristek Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Nikar. Potem boš imel ziher kero zlomljeno, ko boš doma iskal izgovore. :P Glavno, da bo najdaljša nedotaknjena.... :lol1:
Mutika Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Glavno, da bo najdaljša nedotaknjena.... :lol1: Ups, a imaš leseno? Motoristek "The Gussar" ... :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se