BremzPenzl Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 tak kak se je na moped spravlo, je bil celi leseni :evilgrin:
Zdrawc Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 itak, če je mel pa ledr z lojem namazan, pa je trd ratal na mrzlem
bmwslo Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Evo jaz iz terena po 13 urah, zdej pa še kupček papirjev uredit :headbang:
BremzPenzl Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Evo jaz iz terena po 13 urah, zdej pa še kupček papirjev uredit :headbang: misliš "gnar prestet"
motoristek Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 tak kak se je na moped spravlo, je bil celi leseni :evilgrin: Pri meni je vse trdo.... :whistle: da sem pa zadnjič na mopija lezel je bil kosil tako obilen.... :worship: da sem težko rukzak gor spravil... :lol1:
bmwslo Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 misliš "gnar prestet" :headbang: :headbang: ne, samo račune uredit in podobne p*ije
zlati Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 dober večer vsem,tudi mi že s terena :yea1:
Mutika Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Sami "terenci" ... :whistle: :worship:
GULI Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Dober večer Štamperli, Al že vsi spijo :whistle:
Mutika Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 Hoj breskwica.....................ka boš prilimala kako sliko iz one strani zemeljske oble :whistle: Voila, Tigerček! Ja, eno za vzorec, nekaj pa jih je že pri totekih prlimanih. Če te zanima, poglej tam. Lahko noč, pa ne rjovi preveč. :rolleyes: Mesto Monterrey ... 5 milijonov prebivalcev Bogenvilije ... nežne ...
tati Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 dobro jutro,sem pa vceraj gripo ulovil :headbang: samo ne takšnih zdajle ob tej uri :winkiss: :winkiss: :winkiss: dobro jutro iz delavnega vzdušja.... :krneki:
motoristek Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 :yea1: Včeraj sem pa navijal za UOL :yea1:
ZD€N€ Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 :yea1: Včeraj sem pa navijal za UOL :yea1: To deli :worship: saj so dobri bli in mal sreče od zgoraj :whistle:
EURO Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 samo ne takšnih zdajle ob tej uri :winkiss: :winkiss: :winkiss: dobro jutro iz delavnega vzdušja.... :krneki: ni straha, se lezim, ker me je hudo ulovilo :headbang: :headbang: :headbang: vseeno dobro jutro vam
rosse20 Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 da se še jst pofočkam preden grem na najbolj naumno prestavitev seminarske naloge :whistle: neumno zato, ker mora biti v angleščini in sploh ne vem, kaj prestavljam :wacko:
Mutika Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 Zdrawo totika :beer2: Všeč slikice? :beer2:
motoristek Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 JUel me neko tražio.... :whistle:
KeC Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 Bem ti boga, padejo temperature pa se kot kaže tudi štamperli ohladijo. Kje vam je spet nabijanje :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se