bmwslo Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 rana ura zlata ura :whistle: ali v prevodu "Ko rano rani, rano dan zajebe" :whistle:
zlati Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 ali v prevodu "Ko rano rani, rano dan zajebe" :whistle: pa še res je :krneki:
motoristek Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Jaz ga že jebem... :whistle:
aja Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Jutro vsi skupaj. :yawn: O, dobro jutro Trumf in seveda tudi vsi ostali ;) Če prav razumem tvoje zehanje, ti danes nisi še nič spal (in tudi ne boš)...?? :worship:
trumf Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 O, dobro jutro Trumf in seveda tudi vsi ostali ;) Če prav razumem tvoje zehanje, ti danes nisi še nič spal (in tudi ne boš)...?? :worship: Čisto po pravici, danes sem po dolgem času dokaj normalno spal. Ampak, veš, od preveč dobrega se človek kar razvadi. Kot vidim, si ti tudi že v službi. :worship:
Mutika Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Dober dan v 03! :worship: Kako lepo sonce imamo v Mb! Kec! Če bo tak vikend, potem veš, no, upam, da se še spomniš, kaj ti je dolžnost, ne? :rolleyes:
KeC Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 (popravljeno) Uf šele sedaj opazil, da imamo štamperli še enega Triumphatorja :worship: AVE! Hm Aja a ga bomo kdaj na kavo povabli? :D Popravljeno November 12, 2007. Popravil KeC
aja Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Uf šele sedaj opazil, da imamo štamperli še enega Triumphatorja :worship: AVE! Hm Aja a ga bomo kdaj na kavo povabli? :D Jaz se ponavadi kar k njemu na dom povabim na kavo... ti ne veš, kako dobro zna skuhat :naughty: Sicer pa mislim, da bo treba tega Trumfa res enkrat malo uvest v našo štamprlijo... zato se strinjam s tvojim predlogom. ;) Kdaj kje?????? :kva2: kava kava kava
ZD€N€ Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 :yea1: v 02 in 03 iz 01 hvala enako iz 03 v 02 in 01 :yea1:
trumf Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Jaz se ponavadi kar k njemu na dom povabim na kavo... ti ne veš, kako dobro zna skuhat :naughty: Sicer pa mislim, da bo treba tega Trumfa res enkrat malo uvest v našo štamprlijo... zato se strinjam s tvojim predlogom. ;) Kdaj kje?????? :kva2: kava kava kava No, zdej mi bo pa še nerodno. :blush: Sicer pa, kar je res je res! :whistle:
KeC Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Jaz se ponavadi kar k njemu na dom povabim na kavo... ti ne veš, kako dobro zna skuhat :naughty: Sicer pa mislim, da bo treba tega Trumfa res enkrat malo uvest v našo štamprlijo... zato se strinjam s tvojim predlogom. ;) Kdaj kje?????? :kva2: kava kava kava Ja te volim a ti me varaš :cry: Comming soon :naughty:
aja Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Sicer pa, kar je res je res! :whistle: Take imam rada B)
aja Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Ja te volim a ti me varaš :cry: Comming soon :naughty: :winkiss:
aja Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 :grupni: Mimogrede - kam si pa Maksimalnega vklenil, da imaš tako fraj roke, da lahko celo po netu surfaš...? Na radiator, tako kot je to praksa med štamprli (če še ne veš)?? :o
KeC Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Hm štamperli, jutri je torek, pa sem očitno zadnjič nekaj mariborčanom obljubil, da pridem (pa se nič ne spomnim), sedaj pa grozijo, da če me ne bo, mi nikoli več nea častijo piva, tako da bom primoran jutri skočiti spet v MB. :evilgrin: Bi mogoče kdo naredil isto bedarijo? :whistle:
trumf Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Mimogrede - kam si pa Maksimalnega vklenil, da imaš tako fraj roke, da lahko celo po netu surfaš...? Na radiator, tako kot je to praksa med štamprli (če še ne veš)?? :o Diretore Maksimus služi v SG, pride danes domov, jaz sem pa v službi, zato pa imam čas na netu viset. Kar se pa radiatorjev tiče, pa mislim, da so naši malo prešvoh za Diretoreta, mi še cevi iz stene potegne!
Zdrawc Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Zdrawo martinčki B) madona pa res :hmm: sam don najbrž nau cajta, jutr pa zihr, mormo it eno kočo pogledat gor pod Smrekovc (McAdampress) pa sneg :whistle:
bmwslo Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Zdrawo martinčki B) pa sneg :whistle: To je taprav štamperl :worship: :worship: :worship:
motoristek Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 :yea1: v 02 in 03 iz 01 Lep pozdrav v Dom žale.... :yea1: Zdrawo martinčki B) pa sneg :whistle: To je bilo včeraj? :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se