KeC Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Očitno, in da se pol mormo na nekih moto guzzijih srečevat :D Hm a ma kdo karto tegale kartinga?
Zdrawc Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Očitno, in da se pol mormo na nekih moto guzzijih srečevat :D jap, in za powrh še z piksnami :slap: :xx: NEVER GIVE UP! B)
KeC Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 I never do :D Ampak no sej so bli pa tisti guzziji kr ornk fajn zadeva :D
Zdrawc Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Ampak no sej so bli pa tisti guzziji kr ornk fajn zadeva :D to je pa res, imajo svoj čar B)
border Objavljeno Julij 5, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Pridem!!!!!!!!!! :kva2: Vozli bomo po 19.00 uri... ko bomo vsi zbrani... da malo skupaj peljemo kaksen krog... B) p.s.: V sluzbi z motorjem. :P
tati Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Dežurstvo je nadležna stvar... :P :P :P Serbus banda :yea1: mam na šihtu prawo ludnico, ker me od petka ni blo :grrr slap: a tko, kar fraj boš .) .) .) pa še to - niti ne vem kje so Štore, ne pa da bi do tja lahko prilezla, ne da sem tako počasna, ampak se mi zdi, da je to kar daleč iz Savinjske, daleč iz Lj. pa sploh :hmm: :hmm: :hmm: <_< zato pa vi uživajte in se lepo imejte........... :grim :grim če bo vreme - pridem 19.7. v Zreče, upam, da bo še kakšen Zg. Savinjčan šel .) .)
Zdrawc Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 (popravljeno) upam, da bo še kakšen Zg. Savinjčan šel .) .) N'kol ne weš :hmm: P.S. Štore so med Celjem in Šentjurjem :grim Popravljeno Julij 5, 2006. Popravil Zdrawc
Vikking Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 (popravljeno) Hm a ma kdo karto tegale kartinga? evo karte: pogled iz kokpita Ves ostali info najdete TUKAJ Popravljeno Julij 5, 2006. Popravil Vikking
border Objavljeno Julij 5, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 (popravljeno) Gre kdo na furo poleg? Relacija CE-KK in nazaj... start iz pred xXx ob 16.30 uri... pač ponudba. :) Popravljeno Julij 5, 2006. Popravil border
KeC Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Btw tati tudi jaz grem iz lj ob 18 proti Štoram in bom tam ob 19 tako da to pa res ni izgovor. Je pa zadeva 5 min ven iz Celja tko za info :BUA:
Vikking Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Pa še majčko boš lahka kupla, k nisi verjetno nobene naročila.
mare Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 kuk prej se pol dobimo za karting :? kaj prej? :nono: predhodnji treningi so prepovedani prej se lahk dobiš pri xxx, sam z motorjem. po 19 pa boš furo kart.
tati Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Btw tati tudi jaz grem iz lj ob 18 proti Štoram in bom tam ob 19 tako da to pa res ni izgovor. Je pa zadeva 5 min ven iz Celja tko za info :BUA: :hmm: :hmm: :hmm: :grrr :grrr majčko nisem naročila, ker jo bom tako lahko dvignila šele ob mojem prvem srečanju z vami letos, ki pa bo 19.7., nič prej, ker grem danes takoj po službi štrihat mizo in klopi domov v Nazarje :grim :grim
brzi Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 kaj prej? :nono: predhodnji treningi so prepovedani prej se lahk dobiš pri xxx, sam z motorjem. po 19 pa boš furo kart. zmenjeno :D
Zdrawc Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 ker grem danes takoj po službi štrihat mizo in klopi domov v Nazarje :grim :grim a si le mela cajt it do Miloša :OK: ej prid pol na male Trojane na en pir ob 9PM je fuzbal na platnu :eek:
motoristek Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Ne pridem, imam dežurstvo :lol1:
tati Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 a si le mela cajt it do Miloša :OK: ej prid pol na male Trojane na en pir ob 9PM je fuzbal na platnu :eek: :grim :grim :grim mi je kar on pripeljal.... :OK: pridem - velja, ampak brez prepira, danes je runda moja - velja .) .) Ne pridem, imam dežurstvo :lol1: :BUA: :BUA: smotko si, da veš...
Zdrawc Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 pridem - velja, ampak brez prepira, danes je runda moja - velja .) .) OK, sam dans nas bo več :grim
tati Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 OK, sam dans nas bo več :grim kolkb je to - cela Okonina, Grušovlje, ma cela Zg. SAvinjska, saj veš toliko nimam, plače v zdravstvu niso tako visoke, ... :cry: :cry: :grrr .) .)
Zdrawc Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 :grrr Jaz, 1,2,3... ne vem točno, enih par komadov :hmm:
tati Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 :grrr Jaz, 1,2,3... ne vem točno, enih par komadov :hmm: no to bomo že preživeli... .) .) .) .)
rosse20 Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Gre kdo na furo poleg? Relacija CE-KK in nazaj... start iz pred xXx ob 16.30 uri... pač ponudba. :) bi se udeležila, pa nimam "pravega" motorja. :angry: bom pa pršla na karting, da postavim nov rekord proge :010 :hooray:
border Objavljeno Julij 5, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Tati iz Mozirja si? :? To imas 30min voznej do Celja... :P
DIESEL Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 mene kot običajno spet ne bo ker... ker ... lahk ugibate kaj je :) .) :angry2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se