ZD€N€ Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Dober dan, Štamprleki! :worship: Vsak dan je lahko dober, če si ga znamo narediti. :winkiss: LP v 02 To popolna drži! :grim
bmwslo Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 saos legende! kako kaj gumice? ooooo Los legandas, mi smo dobro :worship: , gume držijo ko pes ježa, :naughty: Zdrawc pa razmišlja kako plug zmontirat na tigrčka da bo do Smrekovca oral :whistle:
Zdrawc Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Zdrawc pa razmišlja kako plug zmontirat na tigrčka da bo do Smrekovca oral :whistle: To glih ne, sm pa malo rzmišljal o eni bolj lahki hard-enduri za take podvige :grim
GULI Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 To glih ne, sm pa malo rzmišljal o eni bolj lahki hard-enduri za take podvige :grim Lahka hard endura :naughty: Samo dec praw da se mu neda rihtat papirje za v slo. :headbang:
KeC Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Sej ziher maš kako furo še v naše konce, samo se malo prej napovej da bom imel čas. :beer2:
GULI Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Sej ziher maš kako furo še v naše konce, samo se malo prej napovej da bom imel čas. :beer2: Ja jest bi že pršu, sam bi verjetn mogu še kako prjatelco prpelat da bi si ti čas zame uzel :whistle: :whistle: Če ne prej se pa 24. vidmo, predvidevam da prideš
sharkwoman Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Evo še ena lepa fotka za motoristegolfiste iz Almenlanda ( A ). Pa pozdrav vsem :winkiss:
KeC Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 (popravljeno) Ja jest bi že pršu, sam bi verjetn mogu še kako prjatelco prpelat da bi si ti čas zame uzel :whistle: :whistle: Če ne prej se pa 24. vidmo, predvidevam da prideš 24? Kuga, kje kako zakaj. Čak morm mal k seb prit, nekje sem ta datum že videl :D @ sharkwoman, a se ti ne zdi, da sedaj pa že malce pretiravaš :whistle: Raje se oglasi na kak kuhan vin, da se malo pogreješ. Popravljeno November 15, 2007. Popravil KeC
Zdrawc Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Evo še ena lepa fotka za motoristegolfiste iz Almenlanda ( A ).Pa pozdrav vsem :winkiss: kar treniraj, wsak cajt boš lahko vzela v roke lopato za sneg kidat namest golf palce :evilgrin:
zlati Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 saos legende! kako kaj gumice? dober večer :worship: gumice še držijo,popoldan -Šentjur-Trojane-Šentjur,po krofe se razume,vroče je bilo sem se preveč oblekel :whistle:
KeC Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Upam, da ne govoriš o Durex gumicah :D
bmwslo Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Upam, da ne govoriš o Durex gumicah :D Ne o Lulex :whistle:
zlati Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Upam, da ne govoriš o Durex gumicah :D obojne še držijo :worship:
bmwslo Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Ja menda bo res počasi čas za dremuhat. Danes me pa že mal oči pečejo od tega monitorja. :headbang: :headbang: Zadnji cajt da bo vikend, da na kako furco skočmo :whistle:
Mutika Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Ja menda bo res počasi čas za dremuhat. Danes me pa že mal oči pečejo od tega monitorja. :headbang: :headbang: Zadnji cajt da bo vikend, da na kako furco skočmo :whistle: Mhm, čez drn in strn, z verigicami in štopeljčki ... :worship: ! Lahko noč, Štamprli! :winkiss:
motoristek Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 ja, res je zaspal sem :yawn: dobro jutro :yea1:
zlati Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 dobro jutro,zaspanci :whistle: :worship:
bmwslo Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Ej štamperlčki. Gremo počasi na teren. Je pa mal premraz zunaj, sem mislil it kar z mopedom, pa me je zvilo, ko sem ga šel pozdravit v garažo. Mogoče kaj čez vikend. :worship:
ZD€N€ Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 jutro družba :worship: :yea1:
KeC Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Dobro jutro banda :evilgrin: Jebemti, zima je tu, jaz pa že komaj čakam pomlad, pa da rožice zacvetijo in ptički zapojo. :whistle:
zlati Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Dobro jutro banda :evilgrin: Jebemti, zima je tu, jaz pa že komaj čakam pomlad, pa da rožice zacvetijo in ptički zapojo. :whistle: se strinjam-o :worship:
bmwslo Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 se strinjam-o :worship: Definitivno :alien1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se