ZD€N€ Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Definitivno :alien1: ma nemoj, šta to beše ??? :headbang:
sharkwoman Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Ku,ku sem že tu :yawn: . Ok KeC,.... pa še kdo danes se bom šla malo v Celje pokazati,na kuhanem vinu se lahko dobimo od 16,30 dalje.Ima kdo čas,naj pove kje se dobimo. :beer2: :yes: .
Mutika Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Daaaan, Štamprleki. :worship: Fajn se imejte, kamorkoli že greste, v torek pa bo tequila party, piše pri totekih, kje to bo. KeC itak ve, kaj mu je storiti ... :rolleyes: .
rosse20 Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 dobro jutro :yawn: zunaj lepo sije sonček, samo je vse belo :wacko:
KeC Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Ku,ku sem že tu :yawn: . Ok KeC,.... pa še kdo danes se bom šla malo v Celje pokazati,na kuhanem vinu se lahko dobimo od 16,30 dalje.Ima kdo čas,naj pove kje se dobimo. :beer2: :yes: . Danes bom pohajkoval naokoli samo še ne vem kdaj in kje točno. Pokliči pa se mogoče dobimo. ;)
sharkwoman Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Velja,če še kdo je vabljen na drink v Celju.
motoristek Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Jaz bi tudi kuhanega pil.... :cry:
sharkwoman Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 motoristek napiši kje tarnajboljšga skuhajo pa te počatim :drunk:
motoristek Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 (popravljeno) Ko bi jaz to vedel....mogoče Astor? Prašal, se dobi.... :010 Popravljeno November 16, 2007. Popravil motoristek
sharkwoman Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Ok,še kdo da bi kuhan vinček pil. :whistle: Se dobimo ob 17 uri? Sam malo opiši kje je to
motoristek Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Bivši Hotel Merx na Ljubljanski cesti....AMZS; Šlander.....
rosse20 Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 uuu je pasal... :naughty: pa čeprav samo 2 km :whistle:
bmwslo Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Ok,še kdo da bi kuhan vinček pil. :whistle: Se dobimo ob 17 uri? Sam malo opiši kje je to Bivši Hotel Merx na Ljubljanski cesti....AMZS; Šlander..... Pa pridem še jaz, če že tko silte :whistle:
sharkwoman Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Evo jaz šibam,se vidmo :winkiss:
Zdrawc Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Porkamadona :slap: pa ne morte u hotel hodit na kuhan vin :grrr tega so zmeri najbolšga meli kje na ulici bol v centru, al pa kaki domači oštariji (taga taprauga kuhanga u velkem piskru al pa alfi, z celimi klinčki) :grim
tati Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Porkamadona :slap: :worship: :worship: :worship: Štamprli, da vas mal pozdravim......lep vikend...... :winkiss: :winkiss: :winkiss:
motoristek Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Porkamadona :slap: pa ne morte u hotel hodit na kuhan vin :grrr tega so zmeri najbolšga meli kje na ulici bol v centru, al pa kaki domači oštariji (taga taprauga kuhanga u velkem piskru al pa alfi, z celimi klinčki) :grim Kaj misliš, da sem tukaj sedaj (Hotel Faraon) dobil reciklirane klinčke.... :lol1: fajn je bilo, spoznal sharkico... :worship:
bmwslo Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Porkamadona :slap: pa ne morte u hotel hodit na kuhan vin :grrr tega so zmeri najbolšga meli kje na ulici bol v centru, al pa kaki domači oštariji (taga taprauga kuhanga u velkem piskru al pa alfi, z celimi klinčki) :grim Zdrawc, zdej so ceste zakajena, ker tam kadilci rauhajo, pa smo se not na čist zrak spravli :whistle: Kaj misliš, da sem tukaj sedaj (Hotel Faraon) dobil reciklirane klinčke.... :lol1: fajn je bilo, spoznal sharkico... :worship: Ja, res je evo še eno motosvetovko več poznam :worship:
bmwslo Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 :eek: Kaj se čudiš ? Zabava zamujena, ne vrne se nobena. Kje si pa prej bil, da nisi nič gor pogledal. Srečanje je bilo dogovorjeno pravočasno, za zamudnike ni opravičila :whistle:
sharkwoman Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Evo me,bmw in motoristek super je blo in hvala za vinček me je še v našem mrzlem pajzlcu grel na sestanku. :worship: Bomo še morali tole ponovit :naughty: Evo pa sem tudi jaz bogatejša za poznanstvo dveh fejst bobča. :010 :010
DIESEL Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Porkamadona :slap: pa ne morte u hotel hodit na kuhan vin :grrr tega so zmeri najbolšga meli kje na ulici bol v centru, al pa kaki domači oštariji (taga taprauga kuhanga u velkem piskru al pa alfi, z celimi klinčki) :grim :worship: EMO tavlk črn pisker pa poln mora bit :worship: js bom vin razkiru zdrawc pa klinčke :P js vem kak mora vin bit pa letos ga je nekot velik :whistle: , zdrawc pa kot vidim pozna zadevo s klinčkim :D :P - pa mamo nasledno srečanje :P :D Kaj se čudiš ? Zabava zamujena, ne vrne se nobena. Kje si pa prej bil, da nisi nič gor pogledal. Srečanje je bilo dogovorjeno pravočasno, za zamudnike ni opravičila :whistle: res je :unsure: js sm sicer prav cajt vidu sam so bli plani že znani dopoldn . žal . naslednič se sto posto tut js naslikam :yea1: lahko noč :yea1:
Mutika Objavljeno November 16, 2007 Opozori Objavljeno November 16, 2007 Lahko noč ... hik ... Štamprleki! :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se