motoristek Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Ma to je še iz JNA :evilgrin: Pa vedno ima neke vojaške hlače gor :whistle: tako, da ne vem, če ni v vojaški špijunski navezi... :lol1:
zlati Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Pa vedno ima neke vojaške hlače gor :whistle: tako, da ne vem, če ni v vojaški špijunski navezi... :lol1: danes sem jih dal prat :whistle:
bmwslo Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 danes sem jih dal prat :whistle: Potem si danes demilitariziran
Vanga Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Dobro jutro Štamprli. :worship: :winkiss: Kaj zaj, koliko vas pride danes? :hmm:
rosse20 Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 dobro jutro :yawn: ...demilitariziran predolga beseda za navsezgodaj zjutraj :unsure: Kaj zaj, koliko vas pride danes? :hmm: :hmm: kam pa?
Mutika Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Dan, Štamprleki! :worship: Se vidimo danes? Kam? Malo poglejte mariborsko kokodakanje, pa vam bo vse jasno. Sicer pa, saj vem, da bo prišel le eden, pa še ta ni čisto ziher, da mu bo ratalo. Dobra volja pa velja, kajne? :winkiss:
bmwslo Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Dan, Štamprleki! :worship: Se vidimo danes? Kam? Malo poglejte mariborsko kokodakanje, pa vam bo vse jasno. Sicer pa, saj vem, da bo prišel le eden, pa še ta ni čisto ziher, da mu bo ratalo. Dobra volja pa velja, kajne? :winkiss: Dan v 02. Jaz zagotovo ne pridem. Jutri grem že ob 5.00 na pot in me čaka naporen dan, danes pa še veliko dela. Pa saj vedno kak izgovor najdem . :slap: Bi si bilo treba večkrat čas vzet zase. :unsure:
EURO Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 ja, tudi od mene lep dan :worship:
ZD€N€ Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 ja, tudi od mene lep dan :worship: :yea1: na Prekorje
Zdrawc Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Zdrawo :D bi bilo treba alfo zakurit... :naughty: itak :evilgrin:
bmwslo Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Zdrawo :D itak :evilgrin: :lol1: Zdrawc :worship:
zlati Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Potem si danes demilitariziran zdajle se odpravljam v tvoj konc :beer1:
Mutika Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Dan v 02. Jaz zagotovo ne pridem. Jutri grem že ob 5.00 na pot in me čaka naporen dan, danes pa še veliko dela. Pa saj vedno kak izgovor najdem . :slap: Bi si bilo treba večkrat čas vzet zase. :unsure: ... in za nas! :naughty:
bmwslo Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 ... in za nas! :naughty: Zase, potem razporedim tudi za nas, torej za VAS :evilgrin:
bmwslo Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 zdajle se odpravljam v tvoj konc :beer1: Ni časa za ven hodit (čakam klic od stranke), lahko pa prideš na interni koffe ali piwota :naughty:
motoristek Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 zdajle se odpravljam v tvoj konc :beer1: Jaz tudi čez eno uro, sedaj v Velenkovcu... :yea1: postal je mrzlo, ko sam satan.... :headbang:
zlati Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Ni časa za ven hodit (čakam klic od stranke), lahko pa prideš na interni koffe ali piwota :naughty: se čujemo :yea1:
Zdrawc Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Ni časa za ven hodit (čakam klic od stranke), naredi preusmeritev na mobitel....pa lahko greš ven :grim
motoristek Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 naredi preusmeritev na mobitel....pa lahko greš ven :grim To se pa že plača.... :whistle:
Zdrawc Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 To se pa že plača.... :whistle: saj gre v stroške :whistle: (sicer pa, kaj je pa še dans zastonj?)
bmwslo Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 naredi preusmeritev na mobitel....pa lahko greš ven :grim To je mogoče ampak... To se pa že plača.... :whistle: to je res ampak .... saj gre v stroške :whistle: (sicer pa, kaj je pa še dans zastonj?) tudi to je res ampak .... Jaz čakam na klic stranke, s katero se potem preko ISL-ja povežem - mašina na mašino in ji pobrskam po drobovju in .... ... nima časa, Zlati je tu :whistle:
Zdrawc Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Jaz čakam na klic stranke, s katero se potem preko ISL-ja povežem - mašina na mašino in ji pobrskam po drobovju in .... ... nima časa, Zlati je tu :whistle: To je pa drugo..... :grim
rosse20 Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Se vidimo danes?Sicer pa, saj vem, da bo prišel le eden, pa še ta ni čisto ziher, da mu bo ratalo. aha... mene ne bo :whistle: sem na primorskem :naughty:
Mutika Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 aha... mene ne bo :whistle: sem na primorskem :naughty: Jiiiii, jaz pa ti ravno "bojni plan" pošiljam, kako bi tja prišla :huh: ... no, vseeno vrži ouko: Spisal Vapotek: No, na stvari je zaj tak. Šefu Rock kluba na Šentiljski nevemglihkolko (bivši Freeriders club house) sem povedal, da pridemo v torek enkrat za spremembo tja in da se mora ful potrudit, če hoče, da se bojo začeli taki frajeri ko smo mi tam dobivat. B) Obljubil je nižje cene pijače, pa odojke na žaru, pa go go plesalke, pa "hostese", pa koncerte, pa.... No ja, to so bolj moje želje :blush: , ampak glede cen pijač pa res. :) Aja, tekilo bomo valjda lahko spili, je pa šef dal pogoj, da mu mormo dat 0,3 za koštat. :) Kasneje se dobima še na "malci", da dorečema podrobnosti. Tak da te še sledijo... Skratka, načeloma se naslednji torek dobimo na Šentiljski nevemglihkolko. P.S. Po moje sta tega najbolj vesela Danči pa Gody, ker se jima pijanima ne bo več treba daleč domov vozit. :P Konec prlimanega besedilca. No, potem pa se imej fajn na Primorskem. :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se