bmwslo Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Gremo dalje. Kofe uspel. Makina ko šus, Zlati :worship:
zlati Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Gremo dalje. Kofe uspel. Makina ko šus, Zlati :worship: :yes:
aja Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Dober dan.... ;) ... sem prišla samo pokukat in na hitro pozdravit, imam tak cirkus v službi, da vas sploh ne sledim... :rolleyes:
tati Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Dober dan.... ;) ... sem prišla samo pokukat in na hitro pozdravit, imam tak cirkus v službi, da vas sploh ne sledim... :rolleyes: tudi jaz, zato sem prišla le malo pozdraviti :winkiss: :winkiss: :winkiss:
šokac Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Dan, Štamprleki! :worship: Se vidimo danes? Kam? Malo poglejte mariborsko kokodakanje, pa vam bo vse jasno. Sicer pa, saj vem, da bo prišel le eden, pa še ta ni čisto ziher, da mu bo ratalo. Dobra volja pa velja, kajne? :winkiss: "Haloo, Mutika boš nehala? Kaj ti te je? Kaj jih te vabiš? Si pozabila, da Štamperli srkajo ko spužve." :whistle:
Zdrawc Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Si pozabila, da Štamperli srkajo ko spužve." :whistle: nismo sami kriwi, da so nas v vrtecu z njimi fojtrali :whistle:
motoristek Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 To je mogoče ampak... to je res ampak .... tudi to je res ampak .... Jaz čakam na klic stranke, s katero se potem preko ISL-ja povežem - mašina na mašino in ji pobrskam po drobovju in .... ... nima časa, Zlati je tu :whistle: Saj vem denar iz mašine na mašino... :whistle: Dober dan.... ;) ... sem prišla samo pokukat in na hitro pozdravit, imam tak cirkus v službi, da vas sploh ne sledim... :rolleyes: kaj nas ne boš na nobeno predstavo povabila?.... :naughty:
rosse20 Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Skratka, načeloma se naslednji torek dobimo na Šentiljski nevemglihkolko. super... samo sem pa jaz v torek v čatežkih toplicah :naughty: No, potem pa se imej fajn na Primorskem. hvala
bmwslo Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Dober večer še od mene. A se kaj dogaja ? Jaz sem za danes zaključil s tlako(vanjem) :trance_33_sleep: Zdejle pa malo brskat po MS-ju .
sharkwoman Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Ojla štamperli in druga banda. :winkiss: motoristek,če bi vedla,da si v Velenjkovacu bi te pa na kuhanga povabila a te nisem brala pravi čas. :unsure:
motoristek Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Ojla štamperli in druga banda. :winkiss: motoristek,če bi vedla,da si v Velenjkovacu bi te pa na kuhanga povabila a te nisem brala pravi čas. :unsure: Sem v četrtek spet... :naughty: ....jutri pa v Žalcu... :whistle: ...čer.... :yea1:
zlati Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Sem v četrtek spet... :naughty: ....jutri pa v Žalcu... :whistle: ...čer.... :yea1: iz Šentjurja :yea1:
bmwslo Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 (popravljeno) Sem v četrtek spet... :naughty: ....jutri pa v Žalcu... :whistle: ...čer.... :yea1: Jaz pa na notranjskem :whistle: Ne bo kave sploh :nono: Popravljeno November 20, 2007. Popravil bmwslo
motoristek Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Jaz pa na notranjskem :whistle: Ne bo kave sploh :nono: Saj sem danes tudi bil... :naughty:
bmwslo Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Saj sem danes tudi bil... :naughty: Kaj se pa ne javiš, bi lahko meli že mali motozbor :whistle:
motoristek Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Sem iskal novi Tuš... :rolleyes:
bmwslo Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Sem iskal novi Tuš... :rolleyes: Potem si moral pa dolgo iskat :lol1:
zlati Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Potem si moral pa dolgo iskat :lol1: je bilo po radio :lol1:
bmwslo Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 ... i Motoristek traži i traži novine pišu o tom i Motoristek traži i traži ... a BMWSLO in Zlati pijeta kavo :whistle:
motoristek Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Vidva se kar zajebavita :headbang: Žalec postaja svetovno mesto... :yea1:
bmwslo Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Tudi jaz lahko noč. P.S. Žalec je pa itak središče SLO. :worship:
bmwslo Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Dobro jutro. Danes sem pa jaz :hooray: Kavica je že kuhana. Malo pobrskam tule, pa šibamo na pot. :krneki:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se