DIESEL Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 da se ne bote preveč matral kr pol ne bote mogl dirkat :D registiranga še nimam :BUA:
Zdrawc Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 registiranga še nimam :BUA: dobr, da je šele pol sezone mimo :krneki:
DIESEL Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 sj vem da je že dosadno useskup mal :blush:
Zdrawc Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 (popravljeno) meni motor od prejšnje nedelje stoji v garaži, ker čakam regler, pa mi je že več kot dosadilo :slap: :wacko: Popravljeno Julij 5, 2006. Popravil Zdrawc
DIESEL Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 ja sj mene bojo pa kmal u vojnik spraul :krneki:
rosse20 Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 ja in čemu ga potem ne registriraš? pa sej ne stane celo ma****.
motoristek Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Tati iz Mozirja si? :? To imas 30min voznej do Celja... :P Ona ne rabi toliko, ker je hitra, ko sam :devil: Tati, saj te imam tudi jaz rad :wub:
brzi Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 registrira ga zato ne ker neki si sam seb pripričuje,ko bi si lahk sam zrihtu ,pa ga pelu :slap:
lederman Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Takole, tuki je neki slik od današnjega srečanja. :OK: Bla je napeta dirka, le gume niso prevč dober držale. Hmmm, a so kje uradni rezultati, da vidimo kdo je na stopničkah?
border Objavljeno Julij 5, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 (popravljeno) to mi je blo najbolse srecanje do zdej :kva2: Jaz predlagam se taksna srecanja, da se neki dogaja... :P Za naslednjic predlagam da se dobimo v MB pod Vzpenjaco (Hotel Habakuk) in sprobamo voznjo z adrenalisnkimi sanmi, tisti ki seveda zelijo ostali pa pac pocakajo na pijacki tko k je blo zdej v Storah. Kdo je za dvignite roko...:) Popravljeno Julij 5, 2006. Popravil border
brzi Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 (popravljeno) lederman:Hmmm, a so kje uradni rezultati, da vidimo kdo je na stopničkah? (citat) js vem kira dva sma prva :D :kva2: Popravljeno Julij 5, 2006. Popravil brzi
rosse20 Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 to mi je blo najbolse srecanje do zdej :kva2: Jaz predlagam se taksna srecanja, da se neki dogaja... :P Za naslednjic predlagam da se dobimo v MB pod Vzpenjaco (Hotel Habakuk) in sprobamo voznjo z adrenalisnkimi sanmi, tisti ki seveda zelijo ostali pa pac pocakajo na pijacki tko k je blo zdej v Storah. Kdo je za dvignite roko...:) jst sem za, zato dvigam obe roki :OK: . če bo le vreme, potem pridem oz. se pripeljem... sam ne vem, s čim... če drugače ne, potem kr z motorjem... bom pa šla 1 uro pa pol prej od doma :closedeyes:
bmwslo Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Če bo čas dopuščal bom tudi jaz tam :yea1: (a že mam kazga plavga ? ) Ja fajn je blo. :worship:
Špilferderber Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 noro fino fajn.. :OK: protestiram, ker niste pojedli ideje o vožnji po progi z motorinoti.. pa drugič.. pa še to.. verjamem, da je morje slikc.. na novo je odprt album http://stamperli.moj-album.com/ zaželjeno je šibanje vseh vrste fotomateriala (po možnosti v originalni velikosti) za uporabniško ime in geslo me kontaktirajte na PM (da ne bo sabotaž)..
KeC Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Blo hudo dobr :yea1: :yea1: :yea1: Čimveč takšnih zadevščin še. :OK:
Špilferderber Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Blo hudo dobr :yea1: :yea1: :yea1: Čimveč takšnih zadevščin še. :OK: še boljš bi blo, če bi v zadnji rundi še lahko dva kroga odpeljal :devil:
KeC Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 He he, pa nisi :hooray: Sicer pa čaki da dobim mal grifa potem pa po koleni pa ni šans da me dobiš.
Špilferderber Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 He he, pa nisi :hooray: ti se zberi.. za en krog bi te prehitel :ninja: :grim p.s. .) :winkiss: :xx: p.p.s. a ste še kaj zglihali ceno?
KeC Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 ti se zberi.. za en krog bi te prehitel :ninja: :grim p.s. .) :winkiss: :xx: U wish :nono: , veš kje si bil ti ko sem jaz lahko šel šele na progo, pred mano crknil motor in sem čakal da ste za skoraj en grog prišli naokoli :D
Špilferderber Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 na novo je odprt album http://stamperli.moj-album.com/ prve slike so že prekopirane gor..
mare Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 srečanje v celoti uspelo. še več takih.... o rezultatih pa ja ni nobene dileme :naughty: spogajana cena je bila 1,4kSIT, nekaj malega je ostalo in gre v vikingovo blagajno za morebitni piknik. @špil super ideja o skupnem albumu. pošlji geslo, da dodam nekaj fotk iz prejšnih srečanj. (panajsetinemudibompopoldanuredil)
bmwslo Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 noro fino fajn.. :OK: protestiram, ker niste pojedli ideje o vožnji po progi z motorinoti.. pa drugič.. pa še to.. verjamem, da je morje slikc.. na novo je odprt album http://stamperli.moj-album.com/ zaželjeno je šibanje vseh vrste fotomateriala (po možnosti v originalni velikosti) za uporabniško ime in geslo me kontaktirajte na PM (da ne bo sabotaž).. :photo: :010 :worship:
Špilferderber Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 PA ŠE TO če imate kake stare slike, dajte tudi gor.. jaz grem poiskat, če je kaj na disku..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se