KeC Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Dobro jutro banda :evilgrin: Akutno pomankanje spanca :huh:
zlati Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Dobro jutro banda :evilgrin: Akutno pomankanje spanca :huh: vzrok pa je....... :hmm:
bmwslo Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 (popravljeno) Motoristek je danes mal falil prvo mesto :whistle: Jaz pa iz rezervne lokacije, nekje n notranjskem, sploh ne vem kje :alien1: Popravljeno November 21, 2007. Popravil bmwslo
Furioso Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Ihjaooo, da včeraj niste v 02 na obisk prišli... :whistle: :whistle: :naughty: :krneki:
Zdrawc Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Jaz pa iz rezervne lokacije, nekje n notranjskem, sploh ne vem kje :alien1: as pijan, al kak ne veš kje si........ drugač bomo pa počas smuče poiskali B)
zlati Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 as pijan, al kak ne veš kje si........drugač bomo pa počas smuče poiskali B) naslednja porcija snega bo baje v soboto odvisno koliko se bo ohladilo :)
EURO Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 dober dan, sem glih prisel od zdravnka od danes zjutraj 7ura 30min :headbang:
zlati Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 dober dan, sem glih prisel od zdravnka od danes zjutraj 7ura 30min :headbang: si bil pa hiter,si verjetno šel na kavico vmes :whistle:
Mutika Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Dobro jutro banda :evilgrin: Akutno pomankanje spanca :huh: Ufffff, na srečo ... :winkiss: ... sem že mislila, da si se v kaki grabn odtequilal ... jauč. Mislim, da nas je več, ki smo danes v znamenju zdrawca ... ups, pardon, tigra, jooooj. Ena je bila preveč, KeC. Mi pa ni žal, da sem ti sledila. :rolleyes: Dober daaaaaaaaaan, Štamprleki. Žal vam je lahko za včeraj, vprašajte zgoraj omenjenega, ki trpi za pomanjkanjem spanca. :whistle:
tati Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Dober daaaaaaaaaan, Štamprleki. Žal vam je lahko za včeraj, vprašajte zgoraj omenjenega, ki trpi za pomanjkanjem spanca. :whistle: vi se lahko zvrnete direkt iz bifeja v posteljo, mi se mormo pa še iz Maribora kam pripeljati.... :naughty: :naughty: si nabiram urice spanja za konec tedna, ker je napovedan zanimiv vikend z obilico smeha in alkohola tudi, no ne samo sok bom pila... :worship: :headbang: Zdrawc - greš na Pankrte :hmm: :hmm: :hmm: pa danes na kakšnega mrzlega :krneki: :krneki:
Zdrawc Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 (popravljeno) @Mutika - čuwaj se ti tigra :evilgrin: @tati - Pankrti :grim :yea2: ............za današnje mrzle pa še ne wem .) Popravljeno November 21, 2007. Popravil Zdrawc
tati Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 @tati - Pankrti :grim :yea2: ............za današnje mrzle pa še ne wem .) midva imava karto ležišče vzhod :winkiss: vovk pa ležišča zahod :winkiss: Jure ti poroča, da stojišča so že adijo,. le ležišča in sedišča so še na razpolago, pa še tisto mislim, da v omejenih količinah, in pravi, da boš lahko samo od zuni poslušal :headbang: :headbang:
Zdrawc Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 midva imava karto ležišče vzhod :winkiss: vovk pa ležišča zahod :winkiss: Jure ti poroča, da stojišča so že adijo,. le ležišča in sedišča so še na razpolago, pa še tisto mislim, da v omejenih količinah, in pravi, da boš lahko samo od zuni poslušal :headbang: :headbang: jaz mam karto pri burazerju v ladlcu že en tedn :D , a je stojišče, ležišče, visišče......tega pa ne wem :grrr važno, da je :grim a si u delavnci.......za Jurca :beer2: :beer2: :beer2:
KeC Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Zdrawc - greš na Pankrte :hmm: :hmm: :hmm: Za tiste, ki jim sede dobra muzka. Naslednji teden (v četrtek) so v mb Hladno Pivo :yea2: :yea2: :yea2:
bmwslo Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Evo jaz pred cca pol ure končal današnjo tlako od 5.00 zjutraj . Ampak se je splačalo. Ves dan sem bil skupaj s prijateljem, nekaj sva nardila in celo nekaj zaslužila (vsaj upam, da bo tudi plačano) :whistle: A se tu kaj dogaja :eek:
zlati Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 bolj mal dogaja :whistle: iščemo vzroke vroča kava al sparjen pir pa še union povrh :hmm:
suzi Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Čer, :worship: norci :worship: :worship: dva dni me ni gor pa mam roman za prebrat, pol pa še srečanje spregledam (da se dogaja v mb :headbang: ), ko ne morem vsemu sledit :unsure: :unsure: zdrawc v soboto pa mogoč prirajdam na male trojane Tati :winkiss: :winkiss: , sorry nč časa nimam sej bo kmal boljš fajn se mejte
zlati Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Čer, :worship: norci :worship: :worship: dva dni me ni gor pa mam roman za prebrat, pol pa še srečanje spregledam (da se dogaja v mb :headbang: ), ko ne morem vsemu sledit :unsure: :unsure: zdrawc v soboto pa mogoč prirajdam na male trojane Tati :winkiss: :winkiss: , sorry nč časa nimam sej bo kmal boljš fajn se mejte :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se