motoristek Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 čer :yea1: Čer... :yea1:
sharkwoman Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Ojla Evo mene celi dan delala kot bik-ica,vse me je čakalo od poškodbe :closedeyes: motoristek če si v čet.v Veleju bi se pa lahko dobila na kuhanem napiši ob katerem času(dopoldne po možnosti),še kdo za pitje :naughty: .
Mutika Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 vi se lahko zvrnete direkt iz bifeja v posteljo, mi se mormo pa še iz Maribora kam pripeljati.... :naughty: :naughty: si nabiram urice spanja za konec tedna, ker je napovedan zanimiv vikend z obilico smeha in alkohola tudi, no ne samo sok bom pila... :worship: :headbang: Zdrawc - greš na Pankrte :hmm: :hmm: :hmm: pa danes na kakšnega mrzlega :krneki: :krneki: Hja, to je res, res pa je tudi, da tako hudo ni bilo, kot se "vun vidi". :whistle: Očitno bo treba kdaj kakšen piknik z možnostjo šotorenja pripravit. Ko bo toplo, topleje, vroče ... pozdrav v 03! :rolleyes: @Mutika - čuwaj se ti tigra :evilgrin: @tati - Pankrti :grim :yea2: ............za današnje mrzle pa še ne wem .) Uh, me je že strah ... :unsure: ! :winkiss:
motoristek Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 Ojla Evo mene celi dan delala kot bik-ica,vse me je čakalo od poškodbe :closedeyes: motoristek če si v čet.v Veleju bi se pa lahko dobila na kuhanem napiši ob katerem času(dopoldne po možnosti),še kdo za pitje :naughty: . Daj mi na PM tel. O:-)
ZD€N€ Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 jutro dobro in toplo :worship: :yea1:
motoristek Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 :yea1: :yea1: :whistle: :winkiss:
ZD€N€ Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 vetrovno.... tudi malo :naughty:
zlati Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 jutro :( grem k zobošintarju :headbang:
ZD€N€ Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 auuuuuuuuu :whistle: :whistle:
sharkwoman Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 Daj mi na PM tel. O:-) Ti meni :naughty:
KeC Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 (popravljeno) Dobro jutro banda :evilgrin: Dopoldne za pitje? Vedno! Kje, kdaj? :whistle: Popravljeno November 22, 2007. Popravil KeC
ZD€N€ Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 Dobro jutro banda :evilgrin: :worship: :yea1:
sharkwoman Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 Pa jutro vsem :yawn: . Spet na delo hitim,ob 10 uri pa v hotel Pako zavijem. Še kdo se mi pridruži :hmm:
ZD€N€ Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 Pa jutro vsem :yawn: .Spet na delo hitim,ob 10 uri pa v hotel Pako zavijem. Še kdo se mi pridruži :hmm: bi če bi bil hotel v CE :worship: LP
Mutika Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 Presneta kišta, navsezgodaj me zeza! :blush: Torej ... dobro jutro, Štamprleki. Pa pravijo, da smo Štajerci na tekoče vdarjeni, vi se pa že navsezgodaj menite za dopoldansko pitje ... :whistle: Lep dan vam želim! Pri nas je sonček! :winkiss:
KeC Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 Presneta kišta, navsezgodaj me zeza! :blush: Torej ... dobro jutro, Štamprleki. Pa pravijo, da smo Štajerci na tekoče vdarjeni, vi se pa že navsezgodaj menite za dopoldansko pitje ... :whistle: Lep dan vam želim! Pri nas je sonček! :winkiss: Ja kaj pa ti misliš, da je 03? Center Štajerske!!!!!!!!!!!! Šarkica, kot kaže bom mel cajt :naughty:
KeC Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 (popravljeno) Upam da rata in da boš tam. :whistle: Če pa nočeš dat. :cry: (telefonske številke) Popravljeno November 22, 2007. Popravil KeC
EURO Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 dobro jutro iz CENTRA slowenien. (Celje) :worship: glavno mesto :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se