BremzPenzl Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 jutro zunaj sonce :worship: pa -2 :headbang: (vsaj tu pod Pohorjem)
bmwslo Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 jutrozunaj sonce :worship: pa -2 :headbang: (vsaj tu pod Pohorjem) Tu pri nas na ravnini isto :headbang:
Zdrawc Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 serbus banda B) pr nas pa -6, tak da je piksna malo trokirala pri kurbljanju (bom mogu grelne sveče zamejat...) .)
zlati Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 jutrozunaj sonce :worship: pa -2 :headbang: (vsaj tu pod Pohorjem) vam je pa sigurn vroč prema nam :whistle:
Vanga Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 Lep pozdrav v 03, pride kdo danes na drink k nam? Šentiljska c. vabi :smoke:
tati Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 lep pozdravček.............. :winkiss: :winkiss:
Mutika Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 Dober dan, Štamprleki! :worship: Tako je delaven, da šele zdaj malo kukam tule gor. Pa lepoooo sonce... joj, ko bi bila sobota tako lepa. Potem bomo spet na mašincah. :naughty:
zlati Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 Lep pozdrav v 03, pride kdo danes na drink k nam?Šentiljska c. vabi :smoke: rade volje,ampak moram delat da bo vikend fraj :yes:
Mutika Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 rade volje,ampak moram delat da bo vikend fraj :yes: ... kar pomeni, da motoristeka tudi ne bo ... :unsure: :whistle:
motoristek Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 Lep pozdrav v 03, pride kdo danes na drink k nam?Šentiljska c. vabi :smoke: Ko mi zrihtajo GPS, da vas najdem.... :worship: ... kar pomeni, da motoristeka tudi ne bo ... :unsure: :whistle: ...pridem...
bmwslo Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 (popravljeno) ...pridem... ... samo ne danes, danes me boli glava ... :whistle: Popravljeno November 27, 2007. Popravil bmwslo
Mutika Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 Ko mi zrihtajo GPS, da vas najdem.... :worship: ...pridem... Ko te ne bi znao, ... :004
motoristek Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 ... samo ne danes, danes me boli glava ... :whistle: Govoril z serviserjem, zgleda, da bom dobil novega... :rolleyes: Ko te ne bi znao, skupo bi te platio ... :004 :winkiss:
zlati Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 Ko mi zrihtajo GPS, da vas najdem.... :worship: ...pridem... ti jaz moj cigel posodim :whistle: sam je tak da bi za njega že orožni list rabil :lol1:
ZD€N€ Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 Ko te ne bi znao, ... :004 skupo bi te pl....
motoristek Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 ti jaz moj cigel posodim :whistle: sam je tak da bi za njega že orožni list rabil :lol1: Da me toteki takoj ubijejo, če bi videli s kakšnim smrtonosnim urožjem jih napadam ... :lol1:
DIESEL Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 serbus banda B) pr nas pa -6, tak da je piksna malo trokirala pri kurbljanju (bom mogu grelne sveče zamejat...) .) moj pa v prvem :worship: se vidi da je švaba :worship: :whistle:
Zdrawc Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 Ko mi zrihtajo GPS, da vas najdem.... :worship: sej v MB še vedno govorijo slovensko.............sicer pa tudi ime Šentiljska ti marsikaj pove
bmwslo Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 sicer pa tudi ime Šentiljska ti marsikaj pove Ja to bo pol najbrž nekam v smeri Dravograda a ne :whistle:
tati Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 (popravljeno) Ja to bo pol najbrž nekam v smeri Dravograda a ne :whistle: ja no, pa naj bo, čeprav je baje nekje pri železniški ........... :krneki: :krneki: Zdrawc........ :winkiss: :winkiss: :winkiss: še mal pa gremo na pire, danes dobim modro knjigo na kateri piše "diplomska naloga".......... Popravljeno November 27, 2007. Popravil tati
BremzPenzl Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 (popravljeno) ja no, pa naj bo, čeprav je baje nekje pri železniški ........... :krneki: :krneki: Zdrawc........ :winkiss: :winkiss: :winkiss: še mal pa gremo na pire, danes dobim modro knjigo na kateri piše "diplomska naloga".......... To je tam, ko prideš do Avstrijske meje, veš da si 15Km predaleč... Tati-ki pa čestike :worship: :worship: :worship: Popravljeno November 27, 2007. Popravil BremzPenzl
Zdrawc Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 ja no, pa naj bo, čeprav je baje nekje pri železniški ........... :krneki: :krneki: Zdrawc........ :winkiss: :winkiss: :winkiss: še mal pa gremo na pire, danes dobim modro knjigo na kateri piše "diplomska naloga".......... :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
motoristek Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 To je tam, ko prideš do Avstrijske meje, veš da si 15Km predaleč... Tati-ki pa čestike :worship: :worship: :worship: Mater, jaz sem pa mislil, da moram zaviti proti Hungary... :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se