Erik Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 Čuj zdrawc, je tam kje bliz legend kaki penzijon ali nekaj takega, da se da prespat? Definitivno se nea mislim nazaj vozit :D najbliže maš Ranč Burger - Veniše alp pa Apart hotel Natura apartmaji brinovc rezerviraj prej ker ponoči in zjutraj do 8ih ne boš nič dobil....govorim iz prve roke :whistle: :krneki:
motoristek Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 Miško, ti se pa res špilaš z življenjem ... če ga boš še naprej tak fiksal, ti noben guardian angel več ne pomaga! :evilgrin: :whistle: :winkiss: Ti še mene ne poznaš :naughty:
Mutika Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 Ti še mene ne poznaš :naughty: No ja, moški si. Le kdo te ne bi poznal? :whistle: Hitro ti pripopam enega za dober dan! :004
motoristek Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 No ja, moški si. Le kdo te ne bi poznal? :whistle: Hitro ti pripopam enega za dober dan! :004
tati Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 TATI :worship: :worship: :worship: :worship: žejaaaaaaaaaaaaaaaa ... žejaaaaaaaaa me muuuuuuuučiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :naughty: mausi........ :winkiss: :naughty: :naughty: ..saj veš..........po zagovoru, edino , če v Rollu zapijemo....., ampak takrat še ne bom diplomantka, mal se morva vsest, ker me že mal zanima, če bo denar...neki za naprej, en lev magisterij..... :krneki: :krneki: :whistle:
tati Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 No, to pa zveni obetavno.Držim pesti. :worship: :worship: hvala Mutika, mal me skrbi, da se bom morala držati obljube, da ko naredim oz. končam, končno pridem v vaš toti MB, da se vidimo, spoznamo, napijemo ........... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: pa saj bo to med prazniki, če boste kaj aktivni.... :winkiss:
Zdrawc Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 da se napijemo ........... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :lol1:
tati Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 :lol1: kakšna nesramnost, Zdrawc že ve zakaj...... :fight1: :fight1: :fight1: :fight1: , ampak vseeno enega sočnega na lička zasluži :winkiss:
maus Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 mausi........ :winkiss: :naughty: :naughty: ..saj veš..........po zagovoru, edino , če v Rollu zapijemo....., ampak takrat še ne bom diplomantka, mal se morva vsest, ker me že mal zanima, če bo denar...neki za naprej, en lev magisterij..... :krneki: :krneki: :whistle: ma sj ni tok ... pol plače za en letnik :naughty: ... pa ni leu :evilgrin:
tati Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 ma sj ni tok ... pol plače za en letnik :naughty: ... pa ni leu :evilgrin: lev mora biti, da niso profesorji zateženi......... :whistle: :whistle: kaj že ti delaš, saj veš firbec babji......., je pa težko hm...., kakšno plačo pa imaš ti, jaz ne zaslužim 4000 evrov na mesec, da lahko dam samo pol plače to je 2000 evrov za letnik, ker skupaj 2 letnika staneta cca. 5000 evrov, daj še meni zrihti kak stolček pri tebi v službi.... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :whistle: :whistle: :whistle:
tati Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 grem v Sav., da bom zvečer na koncertu narodno-zabavne muzike v dvorani Golovec v prvi vrsti, se udeležujem zadev s katerimi delam.....Karitas med drugim... :naughty: :naughty: :naughty:
Zdrawc Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 kakšna nesramnost, Zdrawc že ve zakaj...... :fight1: :fight1: :fight1: :fight1: , ampak vseeno enega sočnega na lička zasluži :winkiss: kaj me pol toučeš, maš srečo, da te pustimo pri miru, kadar spiš v kombiju :evilgrin:
maus Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 lev mora biti, da niso profesorji zateženi......... :whistle: :whistle: kaj že ti delaš, saj veš firbec babji......., je pa težko hm...., kakšno plačo pa imaš ti, jaz ne zaslužim 4000 evrov na mesec, da lahko dam samo pol plače to je 2000 evrov za letnik, ker skupaj 2 letnika staneta cca. 5000 evrov, daj še meni zrihti kak stolček pri tebi v službi.... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :whistle: :whistle: :whistle: sj sm mislu pol letne plače :lol1: čakam odobritev teme.... z izpiti sem pa zaključu ... nimam nubenga izpita već spljoh :naughty:
KeC Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 Kaj zaj tati a nama bo končno ratal 8.12.? :hmm:
Mutika Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 hvala Mutika, mal me skrbi, da se bom morala držati obljube, da ko naredim oz. končam, končno pridem v vaš toti MB, da se vidimo, spoznamo, napijemo ........... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: pa saj bo to med prazniki, če boste kaj aktivni.... :winkiss: Kar pogumno, aktivni smo vedno. :yes: Nič se ni treba bat, od nas še nihče ni šel pijan. :whistle: :D
zlati Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 dobro jutro :worship: še malo pa roor :010
bmwslo Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 dobro jutro :worship: še malo pa roor :010 Kaj že danes šibata ?? Srečno pot, pa brez snega vama želim :worship: :worship: :worship:
ZD€N€ Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 jutro dobro :worship: vreme mrzlo :grim vsi prisotni :OK: to je to :hooray:
zlati Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 Kaj že danes šibata ?? Srečno pot, pa brez snega vama želim :worship: :worship: :worship: jutri :worship: moram še prej dolge gate najdit :whistle:
motoristek Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 jutri :worship: moram še prej dolge gate najdit :whistle: ...pa olagumi za povrho... :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se