Mutika Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 dej pa ne majnka več dosti.... @Mutika, nea smeš wsega verjet kar u knjigah piše :grrr :whistle: Ja, saj vem, ...naivno, ne? Torej, je treba verjet motoristeku? :rolleyes:
suzi Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 Čer :naughty: :naughty: Kako smo kaj štamperlland :evilgrin: Lepo se imejte :winkiss:
motoristek Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 Hladno jutro... :naughty:
suzi Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 :yea1: :yea1: :winkiss: :winkiss:
zlati Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 gremo počasi na start se beremo v ponedeljek :yea1:
bmwslo Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 Hladno jutro... :naughty: sveže jutro :whistle: Peba, kdaj je štart :evilgrin: :yea1: :yea1: :winkiss: :winkiss: Suzi dobro jutro :winkiss:
ZD€N€ Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 jutro :worship: :whistle: :naughty:
bmwslo Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 (popravljeno) :worship: :worship: Nezadržno se bliža čas za .... :whistle: Popravljeno November 30, 2007. Popravil bmwslo
sharkwoman Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 motoristek in zlati vama pa še ja niso nohti dovolj zrasli za boljši oprijem na cesti :whistle: srečno pot :winkiss: bmwslo,a centralna spet greje je morda bilo krivo pomanjkanja derivata v cisterni :evilgrin: :winkiss: Ok dosti napisanega sedaj pa štart in na sejem :yea2:
Zdrawc Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 Serbus banda B) Ja, saj vem, ...naivno, ne? Torej, je treba verjet motoristeku? :rolleyes: .......pa tud ne čist wsega :grim
aja Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 Dober dan ;) Spet samo mimogrede.... danes se še poklonimo 120-letnici CE bolnice, potem pa (upam, da) začnem z veselim decembom B)
bmwslo Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 bmwslo,a centralna spet greje je morda bilo krivo pomanjkanja derivata v cisterni :evilgrin: :winkiss: Ha, pri nas smo na plinu in razen če rusi ne zaprejo pipce ni problema pri dobavi. Crknila je raztezna posoda. Zdaj deluje na polno, včeraj je pa blo bolj po partizansko in smo na nižjih temperaturah laufal, ampak toplo je blo vseeno. Gremo dalje, novim delovnim zmagam naproti. :slap: Eni pa veseli december :slap: :headbang: :wallbash: Veš kaj pravi Smolar : Je treba delat, ne pa okol ga srat . Sem ravno zdejle zvedel eno cvetko z naše državne uprave al kaj je že to za en hudič (ne vem kam točno spada, plačujemo pa mi vsi.). Še vedno si iz računalniških izpisov na roke na karo papir prepisujejo podatke in nato peš s kalkulatorjem računajo. In to kadri z vsaj 7 stopnjo izobrazbe. In to je reden postopek kontrole .... dokumentov, ne kakšna slučajna kontrola zaradi.... Mater mamo pa res pošlihtano državo :slap: :SS
Vikking Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 Hej Slovani, naša rečslovanska živo klije dokler naše verno srce za naš narod bije. Živi, živi, duh slovanski, bodi živ na veke, grom in peklo, prazne vaše proti nam so steke. Naj tedaj nad nami strašna burja se le znese, skala poka, dob se lomi, zemlja naj se strese. Bratje, mi stojimo trdno kakor zidi grada, črna zemlja naj pogrezne tega, kdor odpada. Ovo treba da bude u originalu: Hej, Sloveni, jošte živi Reč (duh) naših dedova Dok za narod srce bije Njihovih sinova Živi, živi, duh slovenski Živećeš vekovma Zalud preti ponor pakla Zalud vatra groma Nek se sada i nad nama Burom sve raznese Stena puca, dub se lama Zemlja nek se trese Mi stojimo postojano Kano klisurine Proklet bio izdajica Svoje domovine! no če smo res dosledni; Хеј, Словени, јоште живи Реч (дух) наших дедова Док за народ срце бије Њихових синова Живи, живи, дух словенски Живећеш вековма Залуд прети понор пакла Залуд ватра грома Нек се сада и над нама Буром све разнесе Стена пуца, дуб се лама Земља нек се тресе Ми стојимо постојано Кано клисурине Проклет био издајица Своје домовине!
AlterMann Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 tak narod kot ste, si boljše državne uprave niti ne zasluži.... :hmm: BTW: plačujete nas pa zlo slabo
Zdrawc Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 BTW: plačujete nas pa zlo slabo še preweč :evilgrin:
tati Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 dober dan, kako...... :naughty: :naughty: jaz po novem hodim kar malo s strahom v službo, ker so včeraj zabodli mojo kolegico........ki je bila pravi angel v primerjavi z mano..... :headbang: :whistle: :whistle:
bmwslo Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 Posredujem po SMS-ju pridobljene pozdrave še ne čisto zmrznjenih motoristov - štamperlov, iz neke vukojebine imenovane Brinje in + 2 stopinji celzija. Čaj je pa baje dober in topel. Mater eni znajo uživat. :worship: :worship:
Zdrawc Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 dober dan, kako...... :naughty: :naughty: jaz po novem hodim kar malo s strahom v službo, ker so včeraj zabodli mojo kolegico........ki je bila pravi angel v primerjavi z mano..... :headbang: :whistle: :whistle: ehhhh, mene pa ni nič strah zate, ker vem, da ti nič ne pride do žiwga :krneki: (razen mogoč kak velki bambus) :whistle:
tati Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 ehhhh, mene pa ni nič strah zate, ker vem, da ti nič ne pride do žiwga :krneki: (razen mogoč kak velki bambus) :whistle: oh, ti lump....., no kakšna zadeva..........me že po glavi..... :whistle: :whistle: :whistle:
sharkwoman Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 Hoj,hoj evo mene iz sejma. Pozdrav tebi bmwslo in dvema lastovkama,ki motorirata na jug jima pa čisto nič nisem fauš :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se