Vanga Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 :headbang: Bo treba eno gretje za v čelado nagruntat :whistle: Ja, jaz prakticiram tak, da se ''takratkih'' lepo nacedim, tak da v glavo zažarim kot wolframova nitka v žarnici, potem pa hitro čelado gor, da mi ohranja toploto.Pa gre nekaj kilometrov, in potem se to ponavlja, in ponavlja, in pon....
bmwslo Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 Ja, jaz prakticiram tak, da se ''takratkih'' lepo nacedim, tak da v glavo zažarim kot wolframova nitka v žarnici, potem pa hitro čelado gor, da mi ohranja toploto.Pa gre nekaj kilometrov, in potem se to ponavlja, in ponavlja, in pon.... Odlična tehnika, bo treba poskusit :worship: :OK: :beer2: :beer2: :beer2: :OK: :worship:
bmwslo Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 Še lahko noč vsem, čeprav vidim, da že vsi spite. :zzz:
ZD€N€ Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Dobro jutro banda :evilgrin: :worship:
Pips Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Dobro jutro Šroteki,pri Totekih imamo sonček. :010
ZD€N€ Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Dobro jutro Šroteki,pri Totekih imamo sonček. :010 lepo :worship:
Mutika Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 France Prešeren se je rodil 3. decembra 1800, torej pred 207 leti. Da ne bomo praznovali samo dneva njegove smrti ... :rolleyes: . Pravzaprav bi moral biti Štajerc, glede na določene, khm, khm, navade. Dobro jutro v 03-landijo! :worship: Pa poljubček motoristeku, hehe ... :winkiss: !
bmwslo Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 France Prešeren se je rodil 3. decembra 1800, torej pred 207 leti.Da ne bomo praznovali samo dneva njegove smrti ... :rolleyes: . Pravzaprav bi moral biti Štajerc, glede na določene, khm, khm, navade. :worship: :worship: The. DOCTOR :worship: :worship: Ta je bil res prava glavca. :worship: :worship:
ZD€N€ Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Pa poljubček motoristeku, hehe ... :winkiss: !
tati Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Dobro jutro Šroteki,pri Totekih imamo sonček. :010 kako moreš tako nakladati............. :naughty: :naughty: :naughty: lep pozdrav vsem.......... :whistle: čestitke Zlatiju in Motoristku za osvojene kilometre......... :worship: :naughty: Suzi pa, da ti prvi dan v novi službi mine najboljše :winkiss: :winkiss: :worship: :worship: Zdrawc....upam, da si se pocajtu.... :winkiss: :winkiss:
Zdrawc Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Zdrawc....upam, da si se pocajtu.... :winkiss: :winkiss: ne še čist, še daj sm malo zatečen :doze:
ZD€N€ Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 ne še čist, še daj sm malo zatečen :doze: od čega ? čebel ????
Zdrawc Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 od čega ? čebel ???? nje, en zob me jebe, sm se u soboto prehladu v njega, tak da sm bil učirej v eno lice ko balon :doze:
ZD€N€ Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 nje, en zob me jebe, sm se u soboto prehladu v njega, tak da sm bil učirej v eno lice ko balon :doze: auuuuuuuuu :whistle: to pa ni luštno k zobarju ali pa dohtarju ti bo dal antibiotik :worship:
Zdrawc Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 ti bo dal antibiotik :worship: edini antibiotik, ki ga jaz jemljem je domače izdelave.............šnops
ZD€N€ Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 edini antibiotik, ki ga jaz jemljem je domače izdelave.............šnops :worship: :worship: :worship: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se