tati Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 edini antibiotik, ki ga jaz jemljem je domače izdelave.............šnops sm te pa hotla vpašati kake rcnije ti prinesem, da te bo nehal bolet, no potem pa kar alternativna medicina..... :naughty: :naughty:
motoristek Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 France Prešeren se je rodil 3. decembra 1800, torej pred 207 leti.Da ne bomo praznovali samo dneva njegove smrti ... :rolleyes: . Pravzaprav bi moral biti Štajerc, glede na določene, khm, khm, navade. Dobro jutro v 03-landijo! :worship: Pa poljubček motoristeku, hehe ... :winkiss: ! Enako tebi... :004 kako moreš tako nakladati............. :naughty: :naughty: :naughty: lep pozdrav vsem.......... :whistle: čestitke Zlatiju in Motoristku za osvojene kilometre......... :worship: :naughty: Suzi pa, da ti prvi dan v novi službi mine najboljše :winkiss: :winkiss: :worship: :worship: Zdrawc....upam, da si se pocajtu.... :winkiss: :winkiss: Ko si pridem malo gor :whistle: napišem malo več... Hvala :winkiss:
Mutika Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Pa poljubček motoristeku, hehe ... :winkiss: ! Zakaj že ???? :hmm: Zato, KER! :P
motoristek Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Zato, KER! :P Firbec... :rolleyes:
suzi Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 (popravljeno) Čer družba @Tati :winkiss: , hvala, moj prvi dan v novi službi je bil uspešen in seveda bodo takšni tudi naslednji lepo se imejte :winkiss: :winkiss: Popravljeno December 3, 2007. Popravil suzi
zlati Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Čer družba @Tati :winkiss: , hvala, moj prvi dan v novi službi je bil uspešen in seveda bodo takšni tudi naslednji lepo se imejte :winkiss: :winkiss: :worship: :yea1:
rosse20 Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 pridem po enem tednu nazaj in :eek: ma kje naj preberem vse te strani? si morem še en dopust vzet :lol1: u glavnem... zdaj bom do praznikov bolj spremljala tole vaše pisanje, potem pa bo spet premor :whistle: pozabla sem rečit lahko noč :zzz:
sharkwoman Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 Opa tud jaz med prvimi danes :worship: :winkiss:
KeC Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 Dobrrrrrrrro jutro banda :evilgrin:
tati Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 Čer družba @Tati :winkiss: , hvala, moj prvi dan v novi službi je bil uspešen in seveda bodo takšni tudi naslednji lepo se imejte :winkiss: :winkiss: sploh ne dvomim vate, le upam, da se nama večkrat uspe videti, zdaj ko boš večkrat v prestolnici.... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: dobro jutro vsem skupaj......... :naughty: :naughty:
suzi Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 sploh ne dvomim vate, le upam, da se nama večkrat uspe videti, zdaj ko boš večkrat v prestolnici.... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: dobro jutro vsem skupaj......... :naughty: :naughty: evo mene iz prestolnice, verovškova :naughty: zdej pa upam, da bom imela večkrat čas se vam posvečam tudi čez dan :winkiss: :winkiss:
ataIBA Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 :hooray: Dobro jutro vsem! Pa kaj se je vama z Zlatim ščamalo, da vozita v takem hladnem :naughty: ? Pozimi morš kaj druga delat.... Bota puna revme... in en kanister je premalo po osebi za dva dni :drunk: . Če bo sfalilo, ga punimo pri meni - Velalučkega :eek: . Ččččččeeeeessssttttiiiiiitttttaaammmmm :worship: .
Zdrawc Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 Zdrawo B) @Suzi ............boš zrihtala kajga Porša.......bolj skonto :whistle:
tati Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 evo mene iz prestolnice, verovškova :naughty: zdej pa upam, da bom imela večkrat čas se vam posvečam tudi čez dan :winkiss: :winkiss: kje se dobiva na kavi???? :winkiss: , ker itak vem, da boš bolj malo delala, saj veš zavarovalništvo...... :krneki: :krneki: :krneki: , baje za 26 postavk rabi cenilec 3 dni da izpiše dokument, upam, da nme boš ista :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Mutika Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 Oj, Štamprleki, dober dan tudi iz štajerske prestolnice :rolleyes: . :worship:
suzi Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 @zdrawc-sej ne delam na porseju, ampak na carglssu @Tati pridi, gremo, zdele enkrat gremo na malico- pridi v delavnico lupčka vsem :evilgrin: :winkiss: :winkiss:
ZD€N€ Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 Oj, Štamprleki, dober dan tudi iz štajerske prestolnice :rolleyes: . :worship: hvala :worship:
Zdrawc Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 @zdrawc-sej ne delam na porseju škoda....... ampak na carglssu tud to zna kdaj praw prit :grim
_THUNDER_ Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 enako kot za Ptujčane velja tudi za vas... <KLIK>
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se