rosse20 Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 jutro motoristek... v 03 in seveda tudi vsem ostalim dobro jutro :naughty: zdej pa šibam na fax, ker morem bit tam čez natanko 4 minute in pol :whistle:
ZD€N€ Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 jutro motoristek... v 03 in seveda tudi vsem ostalim dobro jutro :naughty: zdej pa šibam na fax, ker morem bit tam čez natanko 4 minute in pol :whistle: srečno :worship:
rosse20 Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 hvala hvala se že javljam iz faxa :naughty:
ZD€N€ Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 hvala hvala se že javljam iz faxa :naughty: vsaka čast :worship:
Vanga Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Jutrodan, prijatelji iz 03.Želim vam lep dan! :winkiss: Zvečer pa :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
KeC Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Torej štamperli, koliko se vas bo narisalo tale vikend v Nazarjih?
bmwslo Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Torej štamperli, koliko se vas bo narisalo tale vikend v Nazarjih? Kwa dugaja tam :eek:
KeC Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Kwa dugaja tam :eek: Legends Forever :whistle:
BremzPenzl Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Zgoden si :rolleyes: te je stara binclna iz postle... :yea1: JUTRO... :kva2: Ne ne, z ketne me je spusla :evilgrin:
zlati Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Ne ne, z ketne me je spusla :evilgrin: eni majo pač srečo :whistle:
motoristek Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Ne ne, z ketne me je spusla :evilgrin: Ja, to je hudič... :yea1:
Mutika Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Ojla, dragi Štamprleki, zares gre. :OK: V soboto, 29.12. 2007, bo novoletna čaga 02 mariborske sekcije, v klubu Freerajdersov v Mariboru, na Šentiljski številkakolikože, od 20h dalje. Pujček (jasno, pečeni) bo, dodatki tudi, bi pa zaradi hrane morali vedeti število, zato prosimo, da svojo udeležbo potrdite s kratkim sporočilcem kar na moj naslov, in to čim prej. (Najkasneje do 21.12.2007). Za dobro hrano in pijačo bo poskrbljeno, družba pa je vedno dobra družba, če se želimo sproščeno zabavat in družit. :worship: Zato upamo, da se nam boste tudi Štamprleki to zadnjo soboto v letu 2007 pridružili! :winkiss:
tati Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Eno lepo popoldan želim vsem štamprlekom. :winkiss: hvala bilo je žalostno, ker sem bila na pogrebu, zato sem se odločila, da izkoristim trenutrke, ki so nam namenjeni, če se le da za druženje z prijatlji, ker nikoli ne veš kdaj jih zadnjič vidiš :naughty: :krneki: ja dobr večer in mirno nočko iz urgence.... :winkiss: :winkiss:
motoristek Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 :hooray: jutro.... :worship:
ZD€N€ Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 jutro, smo že pridni kej ? mi že rabotamo .............. :worship:
ZD€N€ Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 Ojla, dragi Štamprleki, zares gre. :OK: V soboto, 29.12. 2007, bo novoletna čaga 02 mariborske sekcije, v klubu Freerajdersov v Mariboru, na Šentiljski številkakolikože, od 20h dalje. Pujček (jasno, pečeni) bo, dodatki tudi, bi pa zaradi hrane morali vedeti število, zato prosimo, da svojo udeležbo potrdite s kratkim sporočilcem kar na moj naslov, in to čim prej. (Najkasneje do 21.12.2007). Za dobro hrano in pijačo bo poskrbljeno, družba pa je vedno dobra družba, če se želimo sproščeno zabavat in družit. :worship: Zato upamo, da se nam boste tudi Štamprleki to zadnjo soboto v letu 2007 pridružili! :winkiss: SUPER-ca Teden prej se pa vidimo v CE :worship: klub Freerajders :hooray:
ZD€N€ Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 dobro jutro 01, 02, 03.... :worship:
sharkwoman Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 Ojla danes se pa peljem v 02 regijo malo počekirati priprave :naughty: Pozdravček all :yea2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se