Mutika Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 Bajaga zna to tako dobro povedat ... :rolleyes: :whistle: .
DIESEL Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 dober večer po dougem cajtu štamperli :whistle: onkološki inštitut nima čarunalnik . ker je bil pa to zadnih 10 dni moj dom , se pa nism mogu nič javit :rolleyes: tak zej sm doma mam cajt tak da zej bom nadoknadu izgubljeno :D :D
zlati Objavljeno December 8, 2007 Objavljeno December 8, 2007 dober večer po dougem cajtu štamperli :whistle: onkološki inštitut nima čarunalnik . ker je bil pa to zadnih 10 dni moj dom , se pa nism mogu nič javit :rolleyes: tak zej sm doma mam cajt tak da zej bom nadoknadu izgubljeno :D :D :yea1:
KeC Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 Dobr jutro banda :evilgrin: Preživeli legende ... :whistle: @ tati, no pa nama je končno ratal. Ful te je blo lepo videt :004
sharkwoman Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 E še jaz se vama pridružim :yea1: Jutro
DIESEL Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 dobr jutr :whistle: domača postla je pa vseen zakon čeprau ni koštala 10 jurjev evrov :D:D
rosse20 Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 dobr jutr :whistle: domača postla je pa vseen zakon čeprau ni koštala 10 jurjev evrov :D:D in kaj si počel na inštitutu?
suzi Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 dober večer po dougem cajtu štamperli :whistle: onkološki inštitut nima čarunalnik . ker je bil pa to zadnih 10 dni moj dom , se pa nism mogu nič javit :rolleyes: tak zej sm doma mam cajt tak da zej bom nadoknadu izgubljeno :D :D ONKOLOŠKI :eek: kaj si pa tam počel Aja morgen štamperli :grim
DIESEL Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 in kaj si počel na inštitutu? ONKOLOŠKI :eek: kaj si pa tam počel Aja morgen štamperli :grim operacija ščitnice , nič kej resnega , preventivna odstranitev :alien1: 4 ure sm bil na mizi drug dan sm že bral motoSi revijo :P
bmwslo Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 operacija ščitnice , nič kej resnega , preventivna odstranitev :alien1: 4 ure sm bil na mizi drug dan sm že bral motoSi revijo :P Uf , lepo se pocajtaj :yea2:
DIESEL Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 hvala lepa :worship: zej mam cajt okrevat da se bomo polet lahka vozl brez podzavestne skrbi da je treba na mizo :alien1:
Mutika Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 operacija ščitnice , nič kej resnega , preventivna odstranitev :alien1: 4 ure sm bil na mizi drug dan sm že bral motoSi revijo :P Uh, čim hitrejše okrevanje. :worship: Nočko, Štamprleki! :winkiss:
KeC Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 Dobro jutro banda :evilgrin: Evo še zadeva, ki mi včeraj ni pustila spati: Še v fazi učenja ampak počasi bo.
bmwslo Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 Dobro jutro banda :evilgrin: Evo še zadeva, ki mi včeraj ni pustila spati: Še v fazi učenja ampak počasi bo. Lepo lepo. :worship:
Vanga Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 Jutro, vsem nula trijekom, in njihovim simpatizerjem. :P :winkiss:
Vikking Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 Pozdravljeni voluharji :worship: Diesel čimprej se pocajtaj...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se