Zdrawc Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 zdrawo :D pri nas pa zjutraj -12 na Golteh pa samo -2
ZD€N€ Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 zdrawo :D pri nas pa zjutraj -12 na Golteh pa samo -2 :OK: super
Mutika Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 Dober dan, Štamprleki. Iz moje pisarne vidim celo Pohorje ... če ni ravno meglic, hehe, ... lepooo! :worship: ... pa kuja gledam, tega Kocljevega ... danes ni več zasnežen. No, lep dan!
rosse20 Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 (popravljeno) ... pa kuja gledam, tega Kocljevega ... :hmm: a mi prevedeš tole v meni razumljiv jezik? jaz namreč ne zastopim :blush: Popravljeno December 19, 2007. Popravil ross|e20
tati Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 :hmm: a mi prevedeš tole v meni razumljiv jezik? jaz namreč ne zastopim :blush: rozi tudi jaz tole nisem najbolj razumela, kaj čem.... :krneki: :krneki:
rosse20 Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 rozi tudi jaz tole nisem najbolj razumela, kaj čem.... :krneki: :krneki: hehe... samo da nisem edina, ki ne zastopim :whistle:
motoristek Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 To so ene male trojane.... :lol1:
Zdrawc Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 To so ene Male Trojane.... :lol1: nje to je Kocljev turn v MB :closedeyes:
Mutika Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 :OK: super :worship: Kakšna lepote, ej, ... dih jemajoča! :winkiss:
Mutika Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 :hmm: a mi prevedeš tole v meni razumljiv jezik? jaz namreč ne zastopim :blush: Ups, pardon ... :blush: ... Kocljev turn je nad mojo glavo, na vrhu Narodnega doma, Zdrawc. To je namreč stara stavba, kjer je naš zavod. Konj (kuj) kneza Koclja pa je kot spomenik knez Koclju, na ulici z istim imenom, postavljen točno na drugi strani ceste in je res lep spomenik, meni je všeč, no ... in razgled je božanski, na pohorske pobeljene smučine (topovi brnijo dneve in noči) ... to je to. :winkiss:
Zdrawc Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 Ups, pardon ... :blush: ... Kocljev turn je nad mojo glavo, na vrhu Narodnega doma, Zdrawc. To je namreč stara stavba, kjer je naš zavod. Konj (kuj) kneza Koclja pa je kot spomenik knez Koclju, na ulici z istim imenom, postavljen točno na drugi strani ceste in je res lep spomenik, meni je všeč, no ... in razgled je božanski, na pohorske pobeljene smučine (topovi brnijo dneve in noči) ... to je to. :winkiss: no za turn sem že šwišaw, za Kocljevga kwoja pa še ne............ kakorkol, wažn, da je kuj cel pa tigr sit :whistle:
rosse20 Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 Ups, pardon ... :blush: ... hvala za razlago :worship:
rosse20 Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 dober večer :worship: kaj večer je že :? jst pa mam še tolko za naredit... čez pol urce zagovor seminarske naloge in potem še 5 programov za napisat :xx:
tati Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 kaj večer je že :? jst pa mam še tolko za naredit... čez pol urce zagovor seminarske naloge in potem še 5 programov za napisat :xx: rozi ne se sekirat, jaz imam čez par uric zagovor diplomske, pa imam že danes tako tremo, da bom po moje jutri od groze skupi padla, no pa saj po moje tole naši profesorji kaj dosti ne obvladajo, ker je vse bolj iz reševalne dejavnosti, upam... :krneki: :krneki: :krneki:
tati Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 zdrawo :D pri nas pa zjutraj -12 na Golteh pa samo -2 Zdrawc . prav romantičen si :naughty:
tati Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 Tati :winkiss: noro si me presenetla :naughty: ja ni kaj, kdaj pa lahko, je fejst fant veš, tak umirjen reševalec... :worship:
Zdrawc Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 Zdrawc . prav romantičen si :naughty: nism še videl ženske, ki bi ji bil mraz romatichen :blink: no ja, wsak dan nekaj nowega.................iz Pivke :lol:
rosse20 Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 rozi ne se sekirat, jaz imam čez par uric zagovor diplomske, pa imam že danes tako tremo, da bom po moje jutri od groze skupi padla, no pa saj po moje tole naši profesorji kaj dosti ne obvladajo, ker je vse bolj iz reševalne dejavnosti, upam... :krneki: :krneki: :krneki: sej bo... jst sem končala, sam natisnat jo še morem in oddat, ker tukaj nimam tiskalnika in nobenega belega lista :whistle:
bmwslo Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 rozi ne se sekirat, jaz imam čez par uric zagovor diplomske, pa imam že danes tako tremo, da bom po moje jutri od groze skupi padla, no pa saj po moje tole naši profesorji kaj dosti ne obvladajo, ker je vse bolj iz reševalne dejavnosti, upam... :krneki: :krneki: :krneki: Tati držimo pesti torej jutri :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :yea2: :yea2: :worship: :worship: :worship: :worship:
zlati Objavljeno December 19, 2007 Objavljeno December 19, 2007 rozi ne se sekirat, jaz imam čez par uric zagovor diplomske, pa imam že danes tako tremo, da bom po moje jutri od groze skupi padla, no pa saj po moje tole naši profesorji kaj dosti ne obvladajo, ker je vse bolj iz reševalne dejavnosti, upam... :krneki: :krneki: :krneki: :OK: :OK: :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se