motoristek Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 Pips, danes te bova z Vango našopala z bacilim... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 Pips, danes te bova z Vango našopala z bacilim... :naughty: Ne vem če bo še plac,ker me že moja šopa :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 dobro jutro :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 dobro jutro :worship: Pri ataIBI v Slov. Bistrici morava biti ob 19h na štamperlu travarice.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 Pri ataIBI v Slov. Bistrici morava biti ob 19h na štamperlu travarice.... :yea1: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 Zdrawo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 Zdrawo B) Zdravo legenda,res ne vem zakaj te ne bo v MB,si se vstrašil konkurence? :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 Dobro jutro banda :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 (popravljeno) Hojla banditosi. Naš EURO je na poti proti domu z novo kravico :worship: :worship: :worship: Seveda se vozi na njej kot pač vsak pošten motorist v teh toplih dneh :worship: :worship: :worship: :worship: Ja kaz sem pa že demo z Rogle. Vreme fantastično, tekaške proge tudi. Škoda da sem moral domov ampak obveznosti me že terajo dalje. Mejte se fajn v totilandu, tisti ki greste gor , pa vse toteke mi pozdravite :yea1: :yea2: :yea2: Popravljeno December 29, 2007. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 Hojla banditosi. Naš EURO je na poti proti domu z novo kravico :worship: :worship: :worship: Seveda se vozi na njej kot pač vsak pošten motorist v teh toplih dneh :worship: :worship: :worship: :worship: Ja kaz sem pa že demo z Rogle. Vreme fantastično, tekaške proge tudi. Škoda da sem moral domov ampak obveznosti me že terajo dalje. Mejte se fajn v totilandu, tisti ki greste gor , pa vse toteke mi pozdravite :yea1: :yea2: :yea2: tekaške proge ,Rogla upam da jo bom drugo leto sprobu :cry: Euro :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EURO Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 tak, lep pozdrav, javim se srecno nazaj, ob 20 uri sem prispel v celje, rt 1150 je uredu, ki sem ga kupil, pa prej sploh ne vidil, voznja je bila se mal muka, - 9 stopinj in tezave sem imel, ker so ceste bile mokre, je pa zadnic, da bom pri taksnih temperaturih en motor iz nemcije privozil, raj ga dam na prikolico, poln soli je bmw in tudi jaz. lep pozdrav vsem :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 (popravljeno) Kaj zdej :eek: Iz totilanda še niso nazaj, ostali pa najbrž spijo. G. BMWSLO greva še midva v miževo :beer2: :beer1: :beer1: :beer2: EURO, zjutraj pridem na kavo :yea2: Popravljeno December 29, 2007. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 Še kar nikogar ? OK grem res spat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 Evo mene :kva2: čaga super ni za govorit... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 30, 2007 Deli Objavljeno December 30, 2007 Evo mene tudi . Dobro jutro :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 30, 2007 Deli Objavljeno December 30, 2007 dobro jutro... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno December 30, 2007 Deli Objavljeno December 30, 2007 Dobro jutro 03 in hvala vam za družbo :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 30, 2007 Deli Objavljeno December 30, 2007 Dobro jutro 03 in hvala vam za družbo :winkiss: Aha, aha... :lol1: ............................................hvala enako :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 30, 2007 Deli Objavljeno December 30, 2007 Hej, hoj, kje se to skrivate? Nič ne čujem o vas, berem pa tudi ne :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno December 30, 2007 Deli Objavljeno December 30, 2007 jutro-dan :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno December 30, 2007 Deli Objavljeno December 30, 2007 'br jutr :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno December 30, 2007 Deli Objavljeno December 30, 2007 dobro jutro :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 30, 2007 Deli Objavljeno December 30, 2007 Ohhh dobro jutro še enkrat, jaz sem malo "mrknil" vmes. Je blilo ponoči zgleda premalo :whistle: (spanja seveda) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno December 30, 2007 Deli Objavljeno December 30, 2007 Dobro jutro! Na prijetnem druženju v MB sta vas iz 03 Motoristek in Zlati dobro zastopala :naughty: . Želim Vam fajn silvestrovanje, v Novem letu pa sreče, zdravja, sexa in lepe varne km. :yea2: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 30, 2007 Deli Objavljeno December 30, 2007 Dobro jutro! Na prijetnem druženju v MB sta vas iz 03 Motoristek in Zlati dobro zastopala :naughty: . Želim Vam fajn silvestrovanje, v Novem letu pa sreče, zdravja, sexa in lepe varne km. :yea2: :yea1: Je že ataIBA vse povedo... :worship: edino Kec-a je pozabo omenit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se