bmwslo Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Ena lušna ketnca :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Dobro jutro banda :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Tudi takšen se je pripeljal v CE pri -4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 srečno, varno in polno Km 2008 :worship: (varno ne velja za sex... dajte se malo namnožit, drugače bote izumrli :naughty: ) Mi se pa sexsamo.... :lol1: :eek: To je to........................................................................................................... :yea1: Danes bil božiček in dedek mraz v Velenju, Topolšici in v Zavodnjah... :worship: da pa nisem pozabil na motoriste :whistle: sem se še oglasil na Romanovem grobu in prižgal svečko... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
linza Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Srecno Novo Leto svim stamperlekima :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Mi se pa sexsamo.... :lol1: .....tud jest sem posexala dons vse klinčeve turiste...... (Bog bodi zahvaljen koreninam naše bivše države za splošno razgledanost kletvic..... :whistle: ) ....ker nisem mogla bit z mojim mucekem zrawn..... :alien1: ....ampak v mislih sem pa bila.....vsako sekundo, ko sem lahko..... :OK: ...in prow osrečila me je misel, da se mate fajn, pa da uživate..... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 1, 2008 Deli Objavljeno Januar 1, 2008 Srecno Novo Leto svim stamperlekima :beer2: i tebi prijatelj :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 ? Pa ne, da sem prva? :unsure: Dobro jutro, Štamprleki! Kje ste, medvedi zaspani? :P :worship: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Dobro jutro regija,srečno v 2008 tudi tebi Linza. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Dobro jutro :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Enako tudi jaz želim... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 as ti še mal dol legu ?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Dobro jutro banda :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 as ti še mal dol legu ?! Štiri tace sem ven peljal.... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Štiri tace sem ven peljal.... :winkiss: Hm, če dobro premisliš ... 7 jih je bilo. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Pa samo ena uporabna... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Pa samo ena uporabna... :winkiss: Ja, samo tota je pa ko telečja taca.Tak sn vsaj ču. :whistle: :P Dobro jutro vsem! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 'dan. 'tro se ne spodobi več reči, čeprav sem šele sedaj vstal. :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 dober dan :yea1: še dobro da smo včerajšnega iskoristili :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
border Objavljeno Januar 2, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 2, 2008 SREČNO 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 dober dan :yea1: še dobro da smo včerajšnega iskoristili :worship: Ja prav imaš :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Te pa ni zaj dobro jutro, ampak dober dan. Vsem Vam želim Sreče, Veselja, Zdravja, Zadovoljstva in trdega tiča (da bo še sreča v družini :bounce: ), lepe varne kilometre z motorčki, ki naj delajo ko urca. Dosti dobre :beer2: s prijatelji, ob pravem času. Vidimo se, ko se srečamo :whistle: !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Te pa ni zaj dobro jutro, ampak dober dan. Vsem Vam želim Sreče, Veselja, Zdravja, Zadovoljstva in trdega tiča (da bo še sreča v družini :bounce: ), lepe varne kilometre z motorčki, ki naj delajo ko urca. Dosti dobre :beer2: s prijatelji, ob pravem času. Vidimo se, ko se srečamo :whistle: !!! tudi tebi ata :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Hm, če dobro premisliš ... 7 jih je bilo. :P ...eno je za sabo vleko... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 ...eno je za sabo vleko... pa še vedu ni :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se