motoristek Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 ...eno je za sabo vleko... pa še vedu ni :whistle: Dokler mi ni ena gor stopila.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 ura je šest, motoristka pa od nikoder.... ...da mu se nije nešto desilo :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Ma nemoj bre.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 o, hvalabogú.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Uf tudi men je odleglo . Dobro jutro :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 jutro :worship: mečem fotke v album :whistle: še mal pa bo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 jutro :worship: mečem fotke v album :whistle: še mal pa bo :naughty: No vidiš da gre :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 No vidiš da gre :whistle: Danes pa ja :worship: Zadnjič ni šlo :grrr LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Danes pa ja :worship: Zadnjič ni šlo :grrr LP Potrpljenje je božja mast (kdor se z njo maže, propade) O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Dobro jutro banda :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 dober juter :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 (popravljeno) Dobro jutro 03,res je dobro 0,04 sem napihal ob 1h v S.Konjicah. Lepo sem začel leto,postajam pijanček. Popravljeno Januar 3, 2008. Popravil Pips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Dobro jutro 03,res je dobro 0,04 sem napihal ob 1h v S.Konjicah.Lepo sem začel leto,postajam pijanček. No vidiš :headbang: Bolje , da si bil pri Desanki :hmm: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Dobro jutro 03,res je dobro 0,04 sem napihal ob 1h v S.Konjicah.Lepo sem začel leto,postajam pijanček. Te tak vredi, je boljše kot da bi ob 0:04 napihal 1,0 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Potrpljenje je božja mast (kdor se z njo maže, propade) O:-) YES tok kot si reku tuki je http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=881 zate bom pa CD zapeku :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Zdrawo banda B) ewo spet na delovnem.............................. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Zdrawo banda B) ewo spet na delovnem.............................. Đe si banditos?.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 (popravljeno) Đe si banditos?.... :yea1: na šihtu..... drgač pa malo na Golteh, pa malo na Smrekovcu, kjer smo tri dni komirali, ker ni blo drugega za delat :whistle: Popravljeno Januar 3, 2008. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Se mi zdi, da ste umirali... :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Še to, včeraj sem dal aku. ven :yea1: tako, da sem končal sezono :lol1: in jo začnem enkrat marca-aprila... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 dober dan :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Zdravo, Štamprleki. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Zdravo, Štamprleki. :worship: Zdravo totika in penzl... :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Zdravo, Štamprleki. :worship: LP v 02 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 3, 2008 Deli Objavljeno Januar 3, 2008 Srečno, uspečno in predvsem varno po cestah..............v letu 2008 na šihtu..... drgač pa malo na Golteh, pa malo na Smrekovcu, kjer smo tri dni komirali, ker ni blo drugega za delat :whistle: kdo je pa kuhal..... :worship: :worship: :worship: :worship: najboljši gozale sem jedla ravno na Smrekocu.... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se