Mutika Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 nikjer nism opazil, da bi bli Toteki že prijavljeni :whistle: :010 :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 :010 :010 :010 Ti pa čaj v roke in takoj v posteljo... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 Js ji pa čaj skuham ne? :whistle: Bo vredi? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 Js ji pa čaj skuham ne? :whistle: Bo vredi? :naughty: Pa mal šnopsa not... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 Pa mal šnopsa not... :worship: A misliš, tolk da jo omami :whistle: No lahko noč družba, grem mal na drugi konc v drug ekran zjat :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 Dobro jutro :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 Dobro jutro 03 iz 02 .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 Dobro jutro 03 iz 02 .) In kontra tudi B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 dobro jutro našim vzhodnim sosedom :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 Hwala pa zahodnim tudi wračamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 jutro, šilčeki... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 jutro z žledom in poledicooooo :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 Dobro jutro banda :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 Dobro jutro banda :evilgrin: :worship: jutro kontra :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 dobro jutro :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 Ups, ste vsi zgodnji ... dober dan, Štamprleki. Itak sem zamešala soboto in nedeljo, pa je potem že vseeno, če je jutro, dan ali večer ... pozdrav je vedno enako iskren! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 Ups, ste vsi zgodnji ... dober dan, Štamprleki.Itak sem zamešala soboto in nedeljo, pa je potem že vseeno, če je jutro, dan ali večer ... pozdrav je vedno enako iskren! :worship: Lepo od tebe, pa nič hudega, če si dneve zamenjala, to se meni tudi dogaja. Vsak mi je tak kot pondeljek :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 Že drugič danes, dobro jutro banda :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 Že drugič danes, dobro jutro banda :evilgrin: meni se že tudi celi dan spi.... :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 No meni se je zaspal za uro in pol. Seveda sem sanjal, da je prvi res topel pomladni dan in vsa raja norela na motorje, seveda tudi jaz. Ampak ko sem prišel do garaže na drugem koncu mesta ugotovil, da sem ključ pozabil doma :headbang: In potem, ko sem se peške (v kombienzonu) vlekel proti domu so se vsi veselo vozili mimo mene. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 No meni se je zaspal za uro in pol. Seveda sem sanjal, da je prvi res topel pomladni dan in vsa raja norela na motorje, seveda tudi jaz. Ampak ko sem prišel do garaže na drugem koncu mesta ugotovil, da sem ključ pozabil doma :headbang: In potem, ko sem se peške (v kombienzonu) vlekel proti domu so se vsi veselo vozili mimo mene. :cry: To pa niso bile sanje, temveč mora.... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 Pa mal šnopsa not... :worship: jaz pijem !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 No meni se je zaspal za uro in pol. Seveda sem sanjal, da je prvi res topel pomladni dan in vsa raja norela na motorje, seveda tudi jaz. Ampak ko sem prišel do garaže na drugem koncu mesta ugotovil, da sem ključ pozabil doma :headbang: In potem, ko sem se peške (v kombienzonu) vlekel proti domu so se vsi veselo vozili mimo mene. :cry: In pol si se zbudo, celi zašvican, z suhimi ustnicami in trd...... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 meni se že tudi celi dan spi.... :yawn: Didi tudi :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 Didi tudi :hmm: Ta mi ne da spati.... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se