DIESEL Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 No meni se je zaspal za uro in pol. Seveda sem sanjal, da je prvi res topel pomladni dan in vsa raja norela na motorje, seveda tudi jaz. Ampak ko sem prišel do garaže na drugem koncu mesta ugotovil, da sem ključ pozabil doma :headbang: In potem, ko sem se peške (v kombienzonu) vlekel proti domu so se vsi veselo vozili mimo mene. :cry: prava nočna mora Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sharkwoman Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 Čer vsem več pa kdaj drugič :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 Dober večer nula trijeki. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 dober večer ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 dober čer :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 5, 2008 Deli Objavljeno Januar 5, 2008 :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 en 03 za dobro jutro :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 dobro jutro :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 (popravljeno) Dobro jutro đezeri :whistle: v vse regije našega planeta :worship: Popravljeno Januar 6, 2008. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EURO Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 dobro jutro iz dezele PREKORJE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 en 01 za dobro jutro :naughty: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 dan :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 dobro jutro :unsure: :whistle: kak vreme je dans :headbang: gremo se drsat---->na lokalne ceste :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 Dobro jutro banda :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 en lp iz 04 :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 en lp iz 04 :yea1: k o n t r a :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 Dobro jutro in lep dan :yea2: . Kaj bi danes delali? Predlagam popoldanski drink. Brez mopedov. Pa da kaj rečemo! Področje CE, Žalec,.... Za prvo rundo dam jaz! OK? :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 (popravljeno) Predlagam popoldanski drink. Brez mopedov. Za prvo rundo dam jaz! OK? :grupni: :hmm: :hmm: :hmm: Popravljeno Januar 6, 2008. Popravil CVIČKAR1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 En lep, dober dan, Štamprleki! :worship: Hm, ... krivično, ... do zdaj je bilo mrzlo, pa sneg, pa vsaj obdržal se je ... in ko se bliža Zlata lisica, se pojavlja tudi neka čudna odjuga ... počasi bomo govorili le še o drsalnem poligonu na Pohorju. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 lepo popoldne :worship: sranje od vremena - zaspano :zzz: :headbang: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 ni panike samo da je bila južna vredu :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 ni panike samo da je bila južna vredu :worship: čuj en vabi na :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 čuj en vabi na :beer2: sem glih prišel domov tak da se ne upam spet..... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 sem glih prišel domov tak da se ne upam spet..... :P ok :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se